Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد امام خمینی (ره)، مدیر مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) با شش سال فعالیت توانسته است، نیکوکاران را سهیم شادی در تشکیل ۱۰۰ خانواده و خرید جهیزیه افراد نیازمند کند.

جشن ازدواج از دیرباز جزو شادترین مناسبت‌های خانوادگی ایرانیان بوده است؛ اما هستند افرادی که با مشکلات اقتصادی و مالی دست و پنجه نرم می‌کنند و فراهم سازی الزامات مادی آغاز زندگی برایشان میسر نیست، چند سالی است که برخی از مراکز نیکوکاری به طور ویژه برای تهیه جهیزیه افراد کم‌برخوردار فعالیت کرده و در شادی آنها سهیم می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدربزرگم چراغ راه زندگیم بود

دریانیان، بانوی نیکوکار و مدیر مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) تهران در مورد فعالیت‌های خود در حوزه کمک به ازدواج جوانان می‌گوید: پدربزرگم سال‌ها دست خیر در کمک به ازدواج جوانان داشت. من نیز ۶ سالی است که راه پدربزرگ خود را در کمک به ازدواج جوانان ادامه می‌دهم. پدربزرگ من چراغ راه زندگیم بود و خانه خود را وقف ازدواج افراد نیازمند کرده بود. فعالیت خیر در خانواده ما ریشه دارد و سایر اقوام هم مراکز نیکوکاری دارند.

مدیر مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) در مورد فعالیت‌های این مرکز می‌افزاید: ابتدا به صورت فردی عمل می‌کردم اما چند سال پیش مجوز فعالیت مرکز نیکوکاری را از کمیته امداد امام خمینی (ره) گرفته و آغاز فعالیت ما جمع‌آوری جهیزیه برای ۱۰ خانواده بود.

وی می‌گوید: ابتدا به شکل برگزاری گلریزان پول خرید اقلام جهیزیه را تأمین می‌کردیم اما در ادامه با مشارکت خیران و مردم نیکوکار موفق به تامین هزینه خرید جهیزیه شده‌ایم. خانواده‌هایی که نیازمند تامین جهیزیه هستند، به ما معرفی می‌شوند، ابتدا تحقیق کاملی راجع به وضعیت آنها، انجام می‌دهیم که در صورت اثبات نیازمندی آنها، خرید اقلام جهیزیه را در دستور کار قرار می‌دهیم.

وی عنوان می‌کند: بسیاری از دختران جوان که درخواست جهیزیه دارند از نعمت داشتن پدر محروم بوده یا بدسرپرست محسوب می‌شوند. همچنین برخی از پدرها بیمار و از کار افتاده هستند و امکان تشکیل زندگی آبرومند و خرید وسایل جهیزیه برای آنان ممکن نبود و به ما معرفی می‌شوند.

مدیر مرکز نیکوکاری امام رضا (ع) می‌گوید: با عنایات خداوند متعال و الطاف امام رضا (ع)، مرکز نیکوکاری ما توسعه پیدا کرد و دو ماه یک بار جشن گلریزان برگزار و جهیزیه کامل شامل ۲۵ قلم کالاهای اصلی را تأمین می‌کردیم.

این بانوی نیکوکار ادامه می‌دهد: بهترین لحظات زندگی من زمانی است که می‌بینم دخترخانم‌های نوعروس پس از دریافت جهیزیه به خانه خود (خانه بخت) رهسپار می‌شوند.

وی یادآور می‌شود: مرکز هر ماه پخش ارزاق داشته و علاوه بر فعالیت جدی در مناطق ۱۳ و ۱۴ شهری تهران برای شهرستان‌های محروم هم کمک‌رسانی داشته و در زمینه‌های مختلف در کنار نیازمندان هستیم. این مرکز با فعالیت‌های جهادی اعضای آن شکل گرفته و هیچ کس در این مرکز چشم‌داشتی به مادیات ندارد. 

دریانیان افزود: تاکنون با همکاری کمیته امداد برای ۱۰۰ عروس جهیزیه فراهم کرده‌ایم. از طرف کمیته امداد نیازمندان جهیزیه به مرکز ما معرفی می‌شوند، خرید سیسمونی هم برای نیازمندان انجام داده و در این مرکز حامیان ایتام هم فعالیت دارند.

با شادی مردم شاد می‌شویم

وی می‌گوید: در دوران کرونا هر قدم خیر که مقدور بود، برای بیماران کرونا و خانواده آنها انجام داده و فعالیت در این مرکز به زندگی تک تک ما برکت داده است و با تهیه هر جهیزیه و سیسمونی همراه با شادی مردم و نیکوکاران، شاد شده و خدا را شکر می‌کنیم که ما را در این مسیر قرار داده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مرکز نیکوکاری امام رضا ع اهدای جهیزیه کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۵۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید گشول دره سیبی در خطبه‌های این هفته شهرستان اقلید ضمن گرامیداشت بزرگداشت هفته مقام معلم، اظهار کرد: معلمان، سازندگان انسان‌ها و معمار آینده‌ی فرهنگی کشور و اثرگذارترین عامل در پی‌ریزی تمدن اسلامی هستند.

وی با تاکید بر اینکه ارزش معلم را نمی‌توان با مقیاس‌های مادی سنجید، از حضور صدها معلم از ۹ استان کشور برای صعود به قله «بُل» بلندترین قله استان فارس در شهرستان اقلید در جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد و بیان‌کرد: این یک حرکت نمادین و تداعی کننده فتح قله‌های فرهنگی است.

امام جمعه اقلید در ادامه به یک مطالبه شهرستانی در شهرستان اقلید اشاره کرد و گفت: سازمان خصوصی سازی با توجه به شعار سال و همچنین به واسطه پویا بودن مجتمع کشتارگاه صنعتی شهرستان اقلید باید دنبال حل مشکل سرمایه گذار فعلی باشد تا از تعطیلی مجدد این مجموعه و بیکاری پرسنل آن جلوگیری شود.

حجت الاسلام گشول بیان کرد: اگر چه در این دولت هزاران واحد تولیدی و کارخانه احیا شده و به چرخه تولید برگشته اما نتیجه بارز تصمیمات غیر کارشناسی در برخی استان‌ها، به تعطیلی و بیکاری نیروهای بعضی مجموعه‌ها منجر شده است.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از عواقب این نوع تصمیمات باید با مدیریت جهادی و مردمی که از دولت کنونی سراغ داریم با اتخاذ تصمیم مناسب برای رفع مشکل سریعاً اقدام شود.

کد خبر 6089171

دیگر خبرها

  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • اهدا جهیزیه به نوعروسان کهگیلویه
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • اهدای ۱۴ سری جهیزیه به ۱۴ زوج زیر پوشش بهزیستی در اصفهان
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • اهدای ۷ سری جهیزیه در شهرستان بستان آباد
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند بستان آبادی