Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-استاندار اردبیل بر توسعه زیرساخت‌های گردشگری اردبیل برای رویداد بین‌المللی 2023 تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، استاندار اردبیل با تاکید بر لزوم شناسایی ظرفیت‌های صادراتی استان و معرفی آن به کشورهای هدف گفت: توسعه زیرساخت‌های گردشگری اردبیل برای رویداد بین‌المللی 2023 در اولویت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیدحامد عاملی در نشست برنامه‌ریزی برای استقبال از گردشگران کشورهای عضو اکو در سال 2023 اظهار کرد: باید با هدف‌گذاری دستاوردهایی که از این فرصت مهم اقتصادی و گردشگری برای استان اردبیل حاصل می‌شود را عملیاتی کنیم که در این راستا شناسایی محورهای زیرساختی گردشگری و نیازهای این بخش دارای اولویت بوده و باید در مرحله اول انجام شود.
وی افزود: معرفی استان اردبیل به کشورهای عضو اکو، برندسازی، جذب سرمایه‌گذاران و استخراج روش‌های عملیاتی شدن این اقدامات به‌صورت جزئی مورد تأکید بوده و باید بسته‌های مشترک و متناسب با تقاضای کشورهای مد نظر طراحی و ارائه شود.
استاندار اردبیل گفت: در سال‌جاری حدود 700 هزار گردشگر خارجی به کشور وارد شده و این‌ که سهم استان اردبیل از این تعداد گردشگر چه تعداد بوده، باید مشخص و هدف‌گذاری برای افزایش آن انجام شود.
عاملی ادامه داد: معرفی ظرفیت‌های صادراتی و کشورهایی که لازم است این ظرفیت‌ها به آن‌ها معرفی شود نیز باید مدنظر کمیته‌های تخصصی قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: با توجه به وجود برخی اشتراکات فرهنگی و زبانی با تعدادی از کشورهای عضو اکو، معرفی ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی با استفاده از تعریف رویدادهای مهم فرهنگی برای ایجاد زمینه حضور گردشگران ضروری است.
استاندار اردبیل بیان کرد: استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی اکو، توانمندسازی و ارتقای ظرفیت مردمی در تعامل و جذب گردشگران، تولید محتواهای قابل ارائه در سطح بین‌المللی از ظرفیت‌های گردشگری استان و ایجاد ارتباط پایدار و مستمر، از دیگر اقدامات قابل اجرا در دبیرخانه برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در سال 2023 است.
عاملی گفت: فعال شدن تمامی 6  کمیته مشخص‌ شده برای حضور گردشگران کشورهای عضو اکو در سال 2023 در اردبیل دارای اهمیت بوده و باید وظایف تخصصی برای هر یک از کمیته‌ها به‌صورت عملیاتی و با جلب همکاری‌های مردمی، حوزه‌های علمی و فرهنگی تعریف شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: گردشگری استاندار اردبیل کشورهای عضو اکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۵۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد

سیدمحمدصادق قنادزاده، معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اهمیت تجارت با قاره آفریقا،  در نشست خبری گفت: بی‌شماری فرصت‌های ناشناخته تجاری در این قاره بر همه تجار مسلم شده است؛ به بیان دیگر این ذهنیت وجود دارد که آینده تجارت دنیا در آفریقا رقم خواهد خورد.

او با تاکید بر اینکه ملت و دولت‌های آفریقایی با ایران زاویه سیاسی ندارند، تصریح کرد: از بعد تجارت عقلانی، افزایش حجم مبادلات تجاری با کشورهای آفریقایی یک امر مسلم است همچنین مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بر توسعه روابط تجاری و اقدامات ویژه با کشورهای آفریقایی تاکیدات ویژه دارند، در حالی که تجارت ایران با کشورهای این قاره در 4 دهه اخیر به محاق رفته است؛ از این‌رو در تلاشیم که غفلت از این بازارها را پوشش بدهیم.

قنادزاده بیان کرد:یکی از اهداف برگزاری دومین اجلاس بین‌ا‌لمللی ایران و آفریقا به نوعی شناخت توانمندی‌های صادراتی ایران است.

معاون سازمان توسعه تجارت ادامه داد:تراز تجاری کشورهای آفریقایی با سایر کشورها متوازن است، یکی دیگر از اهداف اجلاس این است که علاوه بر تامین نیازمندی‌های ایران از این قاره به نوعی توازن تجاری را متقارن و به هم نزدیک کنیم.

به گفته این مقام مسئول،تجارت ایران با این قاره بر صادرات چند کالا ویژه متمرکز است از این‌رو روند صادرات با این کشورها نوسان دارد. اما تردیدی نیست که ظرفیت تجارت دوجانبه می‌تواند به ده‌ها میلیارد دلار برسد. در حال حاضر کفه تجارت یک طرفه است، به همین دلیل چندان عدد مراودات تجاری بالا نمی‌رود، به عنوان نمونه تجارت امسال ایران با کشورهای آفریقایی یک و یک دهم درصد بود که سهم ایران از این تجارت یک درصد بود و سهم آفریقایی بسیار ناچیز بود.

قنادزاده ادامه داد: هدف‌گذاری‌های برای دنبال کردن کشت فراسرزمینی از سوی  کمیته تخصصی کشت فراسرزمینی وزارت کشاورزی، انجام شده است و امیدواریم که در حاشیه اجلاس با وزرای کشاوزری کشورهای آفریقایی در این زمینه به نتایج مطلوب برسیم.

معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت در خصوص تشریح دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا گفت: این رویداد در فضایی برای برگزاری بیش از ۱۵۰ نشست رو در روی تجاری برای بخش خصوصی ایجاد کردیم.

او افزود: در حوزه آفریقا ضعف شناخت نسبت به پتانسیل‌های تجاری وجود دارد همچنین آفریقا سرزمین فرصت‌هاست و تلاش این است در دولت سیزدهم با دیپلماسی اقتصادی و سیاسی روابط تجاری دو کشور توسعه یابد.

قنادزاده تصریح کرد:در حوزه‌های معدنی، کشاورزی، تامین نهاده‌ها، تامین مواد اولیه، کشت فراسرزمینی ، نفت و پتروشیمی، عمران و خدمات فنی و مهندسی، تجهیزات پزشکی و دار‌و پتانسیل همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک وجود دارد، 

به گفته ضیغمی،زیرساخت‌های حمل و نقل و ترانزیت با آفریقا در حال ارتقا است همچنین در مورد روابط بانکی و پولی و تضامین اقداماتی در دست اجراست.

 او گفت: آمار واقعی تجارت با آفریقا بسیار بیشتر از آمارهای موجود است همچنین، هدف ما ظرفیت‌سازی و ریل‌گذاری برای افزایش تجارت بخش خصوصی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • زیرساخت های کشتی اردبیل تقویت می شود
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی