Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت از احتمال شیوع گسترده بیماری کووید۱۹ در اروپا طی تابستان امسال خبر داد و خواستار نظارت دقیق نهاد‌های بهداشتی کشور‌ها بر وضعیت همه‌گیری ویروس پس از سه برابر شدن موارد روزانه ابتلا در یک ماه گذشته شد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ هانس کلوگه، مدیر دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت در این خصوص گفت: از آنجایی که کشور‌ها در سراسر اروپا محدودیت‌های بهداشتی را کنار گذاشته‌اند، ویروس ممکن است تابستان امسال در سطوح بالایی منتشر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول سازمان جهانی بهداشت در بیانیه‌ای مکتوب که یک نسخه از آن در اختیار خبرگزاری فرانسه قرار گرفت، یادآور شد: ویروس تنها به این دلیل از بین نمی‌رود که کشور‌ها نظارت و کنترل بر انتشار آن را متوقف کنند.

این ویروس همچنان افراد را آلوده می‌کند، همچنان به جهش و تغییر ادامه می‌دهد و هنوز هم می‌کشد.

براساس داده‌های عمومی منتشر شده و با توجه به شیوع تازه‌ترین نوع فرعی ویروس جهش یافته اومیکرون موسوم به «ب. آ.۵»، تعداد موارد ابتلای روزانه به بیماری کووید۱۹ در پنجاه کشور تحت پوشش سازمان بهداشت جهانی در اروپا طی این هفته به ۵۰۰ هزار نفر رسید، در حالی که این رقم در پایان ماه مه حدود ۱۵۰ هزار مورد در روز بود.

میزان مرگ و میر روزانه ناشی از ابتلا به بیماری کووید۱۹ که در بخش عمده‌ای از فصل زمستان به حدود ۴ تا پنج هزار نفر رسیده بود در حال حاضر به سطح پایین روزانه ۵۰۰ نفر، معادل رقم ثبت شده در تابستان سال ۲۰۲۰ کاهش یافته است. تقریباً همه کشور‌های اروپایی در حال ثبت افزایش موارد ابتلا هستند؛ پرتغال، لوکزامبورگ، فرانسه، یونان، قبرس، آلمان و اتریش در حال حاضر با بالاترین میزان ابتلا نسبت به دیگر کشور‌ها پیشرو هستند.

مدیر دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت در ادامه بیانیه خود آورده است: «ما امیدواریم که برنامه‌های گسترده واکسیناسیون که اکثر کشور‌های عضو آنرا اجرا می‌کنند، و همچنین عفونت‌های گذشته که خود عامل ایمنی در برابر ویروس است از عوارض جدی و سخت ابتلا به بیماری کووید۱۹ که قبلاً در دوره اوج همه‌گیری شاهد آن بودیم، جلوگیری کند.»

وی گفت: با این وجود همه توصیه‌های گذشته ما به کشور‌ها پابرجا و به قوت خود باقی است. سازمان جهانی بهداشت از اروپایی‌ها می‌خواهد در صورت داشتن علائم تنفسی به قرنطینه خود ادامه دهند، واکسیناسیون را به روز کنند و در مکان‌های شلوغ ماسک به صورت بزنند.

مدیر دفتر اروپایی سازمان جهانی بهداشت همچنین از کشور‌های عضو خواست تا سطح واکسیناسیون خود را بیشتر افزایش دهند.ایمنی بالای جمعیت و تدابیر که برای کاهش خطر بیماری نزد افراد مسن در پیش گرفته می‌شود، کلید پیشگیری از مرگ‌ومیر بیشتر در تابستان امسال خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی اروپا کرونا سازمان جهانی بهداشت کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه

محمد مرادی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه گفت : در سال گذشته ۳۹ درصد سرقت تجهیزات شبکه برق در استان کاهش و وصول مطالبات ۸۶ درصد افزایش و شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه از گرید A به A+، در خدمتگزاری به مردم ارتقاء یافته است.

وی توسعه شبکه برق، اصلاح انشعاب‌های فرسوده، فرهنگ سازی و تشویق مشترکان به مدیریت مصرف را از جمله برنامه‌های این شرکت برای گذر از اوج بار تابستان امسال دانست.

مرادی به ۱۸۰ اقدام ابلاغی وزارت نیروی برای مدیریت مصرف برق در اوج بار مصرف تابستان امسال اشاره کرد و گفت: با توجه به رشد فزاینده مصرف برق در سال‌های اخیر، عبور موفق از اوج مصرف برق در تابستان پیش رو از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، به همین دلیل با برنامه ریزی دقیق و اتخاذ تدابیر لازم، از بروز هرگونه خاموشی در این ایام باید جلوگیری کنیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر