Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@04:19:58 GMT

فوتبال در جام جهانی رباتیک شد

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۶۱۷۱

فوتبال در جام جهانی رباتیک شد

فناوری تشخیص خودکار آفساید چگونه کار می کند؟ نقش توپ جام جهانی 2022 " الرحلة" به معنای "سفر" در به کارگیری فناوری تشخیص خودکار آفساید چیست؟ ارتباط بین فناوری تشخیص آفساید خودکار و فناوری VAR چیست؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) امروز جمعه اعلام کرد که به طور رسمی از فناوری تشخیص آفسایدگیری خودکار در جام جهانی 2022 قطر استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیفا تأیید کرد که استفاده از این فناوری به داوران ویدیویی در تصمیم‌گیری سریع‌تر و دقیق‌تر کمک می‌کند و خاطرنشان کرد که پس از موفقیت‌آمیز استفاده از فناوری کمک داور ویدیویی «VAR» در جام جهانی 2018 روسیه تصمیم به استفاده از آن گرفته است.

فناوری تشخیص خودکار آفساید چگونه کار می کند؟

فناوری تشخیص خودکار آفساید از 12 دوربین واقع در زیر زمین برای ردیابی حرکت توپ و نظارت بر 29 نقطه داده با سرعت 50 در ثانیه استفاده می کند.

نقاط داده ها بر حرکات همه اعضای بازیکنانی که در زمین هستند و حرکات آنها در داخل آن نظارت می کنند تا موقعیت آنها را در همه شرایطی که ممکن است آفساید رخ دهد، مشخص کند.

فناوری تشخیص آفسایدگیری خودکار داده‌های بازیکن و داده‌های توپ را ترکیب می‌کند و بر مختصات سه‌بعدی برای تعیین مکان اندام بازیکنان در لحظه بازی با توپ تکیه می‌کند و از تکنیک‌های هوش مصنوعی برای ارائه هشدار خودکار به داوران ویدیویی استفاده می‌کند.

کلیپ های متحرک سه بعدی در استادیوم های جام جهانی فوتبال 2022 روی صفحه های غول پیکر نمایش داده می شود و در اختیار پخش کنندگان فیفا قرار می گیرد تا آن را به بهترین شکل برای بینندگان نمایش دهند. در فرآیندی که فیفا انتظار دارد این اقدام تنها در چند ثانیه اجرا شود.

نقش توپ جام جهانی 2022 " الرحلة" به معنای "سفر" در به کارگیری فناوری تشخیص خودکار آفساید چیست؟

فدراسیون بین‌المللی فوتبال "فیفا" تایید کرد که توپ رسمی جام جهانی 2022 قطر "سفر" نقش اساسی دیگری در تشخیص موارد دشوار آفساید ایفا خواهد کرد.

این توپ مجهز به سنسور دقیقی خواهد بود که تمام داده های حرکت توپ را با سرعت 500 بار در ثانیه به اتاق عملیات ویدیویی ارسال می کند که به داوران VAR اجازه می دهد تا با دقت زیادی بدانند توپ به کجا زده می شود.

ارتباط بین فناوری تشخیص آفساید خودکار و فناوری VAR چیست؟

جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا معتقد است که فناوری تشخیص خودکار آفساید پیشرفت فناوری VAR است و خاطرنشان کرد: این فناوری حاصل 3 سال تحقیق و آزمایش است تا بهترین ها را برای تیم ها، بازیکنان و هوادارانی که به قطر می آیند ارائه دهد.

اینفانتینو توضیح داد: در جام جهانی 2018؛ فیفا با استفاده از فناوری کمک داور ویدئویی در بزرگترین صحنه جهانی گامی جسورانه برداشت و این فناوری موفقیت خود را بدون بحث و جدل ثابت کرد. ما به این کار بسیار افتخار می کنیم و مشتاقانه منتظریم جهان شاهد مزایای آن در جام جهانی 2022 قطر باشد.

منبع: فارس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فیفا جام جهانی 2022 جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش های دانشجویی دنیا سرآغاز تحولات جهانی

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب،محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در جمع خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار کرد: وجدان بیدار دانشجویان و دانشگاهیان در اقصی نقاط دنیا که از مظلوم دفاع می کنند را می ستایم و این ضمیرهای آگاه قابل ستایش و تقدیر است.

وی افزود: ادامه این حرکت ها و خیزش های خودجوش دانشجویی در اقصی نقاط دنیا در مقابل نسل کشی ها، درندگی ها و کشتن غیرنظامیان، بانوان و کودکان و حساسیت آنها نسبت به این جنایات می تواند آغازگر سیر تحولات جهانی و بیداری ملت های آزاده باشد و ما با قاطعیت از این حرکت ها اعلام حمایت خواهیم کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: دنیا در مقابل چنین جنایت هایی موضع گیری خواهد کرد و سازمان بین الملل هم تصمیمات جدی تری خواهد گرفت.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴،نشست با اعضای هیات رئیسه از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی (با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها و موارد دیگر)، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی و موارد دیگر از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هشدار فیفا به محرومیت رئال، بارسا و تیم ملی اسپانیا
  • گفت‌وگو با داور فوتبال که مورد ضرب و شتم قرار گرفت + فیلم
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • صحبت های زهره هراتیان درباره درگذشت دکتر اشرفی: هر مسابقه‌ای باید تحت نظر فیفا باشد؛ آمبولانس و دکتر آنجا نبود!
  • تبریک اینستاگرامی رییس فیفا به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • خیزش های دانشجویی دنیا سرآغاز تحولات جهانی
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها