Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، رژیم صهیونیستی یکی از صادرکنندگان اصلی تسلیحات به رژیم‌های دیکتاتوری در سراسر جهان بوده؛ رژیم‌هایی که با نسل‌کشی مردم حقوق‌بشر را آشکارا نقض کرده‌اند. پایگاه خبری «عرب۴۸»، امروز (جمعه)، به نقل از روزنامه عبری «هاآرتص» گزارش داد که رژیم حاکم در میانمار یکی از مشتریان اصلی تسلیحات رژیم صهیونیستی بوده که تل‌آویو در فروش تسلیحات به آن در سال ۲۰۱۷ تردید نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه اشاره کرد صادرات سلاح در حالی به میانمار صورت می‌گرفت که سازمان‌های حقوق‌بشری هشدار داده بودند رژیم میانمار در این کشور کشتار به راه خواهد انداخت و این اتفاق عملا رخ داد. هاآرتص اشاره کرد که یک وکیل به نام «ایتای ماک» در آن‌ سال‌ها به دادگاه عالی رژیم صهیونیستی درخواستی برای توقف صدور سلاح به میانمار ارائه کرد؛ اما هیچ یک از این اقدامات مانع سفر رئیس ستاد کل ارتش میانمار به اراضی اشغالی و بررسی انواع تسلیحات برای کشتار مردم نشد. پایگاه خبری شبکه «تی آر تی» نیز، پیشتر، در این خصوص گزارش داده بود که وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی و رسانه‌های وابسته به این رژیم در آن سال‌ها تلاش می‌کردند تا هر گونه ارتباط میان این رژیم و میانمار را تکذیب کنند؛ اما سفیر وقت میانمار در اراضی اشغالی در مصاحبه‌ای با رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ بر اثر یک لغزش زبانی اظهار داشت که این کشور «با اسرائیل روابط امنیتی دارد و از آن برای ارتش خود سلاح می‌خرد.» پس از رسانه‌ای شدن این مسئله، سفیر میانمار فورا در اظهاراتی مدعی شد که این اظهارات سهوا و به اشتباه بیان شده‌اند. طبق گزارش تی آر تی، بعدها مشخص شد که وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی سفیر میانمار را احضار کرده و به او تذکر داده است. ارتش میانمار در سال ۲۰۱۷ عملیات نظامی گسترده‌ای را برای کشتار، شکنجه و آتش زدن خانه‌ها و مزارع مسلمانان در استان راخین آغاز کرد. بر اساس گزارش‌ها، نزدیک به یک میلیون مسلمان روهینگیا به دلیل کشتار سیستماتیک مجبور به فرار به بنگلادش و زندگی در شرایط بحرانی شدند.  گزارش‌های رسانه‌ای در آن سال‌ها حکایت از آن داشت که ارتش میانمار چند هزار مسلمان این کشور را قتل عام کرده است. انتهای پیام/ منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی میانمار اسلحه رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نابودی حماس»، رویای بر باد رفته صهیونیست‌ها

مقامات رژیم صهیونیستی درحالی رویای متوهمانه نابودی جنبش حماس را در سر می‌پروراندند که امروز با وجود ورود جنگ غزه به هشتمین ماه، رژیم صهیونیستی در شرایطی به سر می‌برد که نه تنها توان نابود کردن حماس را ندارد، بلکه قادر به آزاد کردن اسرای خود نیست و حملات مقاومت فلسطین نیز همچنان به قوت خود باقی است.

به گزارش ایسنا، مقاومت فلسطین به رهبری حماس در سپیده‌دم هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصربه‌فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین در نزدیکی غزه آغاز کرد و ضمن تصرف پایگاه‌های ارتش رژیم اشغالگر، ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند.

این عملیات باعث آغاز تجاوزات نظامی ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و امروز وارد دویست و دوازدهمین روز خود شده است؛ اما ارتش رژیم صهیونیستی همچنان در دستیابی به اهداف متوهمانه‌اش ناکام مانده است.

در همین راستا، شبکه الجزیره گزارش داد: اسرائیل به هیچ یک از اهدافی که ماه‌ها پیش اعلام کرده بود، یعنی از بین بردن مقاومت، آزادی اسرا و خلع سلاح نوار غزه، دست نیافت و در این مسیر ناکام ماند.

الجزیره گزارش داد رژیم صهیونیستی برای دستیابی به اهداف متوهمانه خود در مرحله نخست با انجام حملات هوایی اقدام به از بین بردن زیربناهای حیاتی در نوار غزه کرد و در مرحله دوم نیز تلاش کرد تا ساختار مقاومت شامل رهبری، ساختار نظامی، تونل‌ها و سامانه‌های موشکی را از بین ببرد.

رژیم صهیونیستی همچنین در مرحله بعد نابودی کامل مقاومت و تسلط امنیتی بر نوار غزه را برای خود متصور شده بود.

طبق این گزارش، با این وجود امروز و پس از هفت ماه درگیری، گروه‌های مقاومت همچنان می‌توانند از مناطقی که رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود «به طور کامل از وجود رزمندگان پاکسازی کرده است» راکت شلیک کند و همین امر باعث شد «اسحاق بریک» کارشناس نظامی صهیونیست بگوید که رژیم اشغالگر از نظر نظامی به بن‌بست رسیده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه شرق رفح
  • گزارشی از حملات توپخانه‌ای اشغالگران به حومه درعا در سوریه
  • حزب الله هزار و ۵۰۰ موشک به اسرائیل شلیک کرده است
  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند
  • شکست جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در یمن
  • عملیات «کرم ابوسالم» کدام فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد؟
  • «نابودی حماس»، رویای بر باد رفته صهیونیست‌ها
  • شهادت ۱۵ فلسطینی در حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه در روز جاری
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو