Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در این بیانیه آمده است:

به نام خداوند جان و خرد
مردمان بخرد اندر هر زمان راز دانش را به هر گونه زبان
گرد کردند و گرامی داشتند تا به سنگ اندر همی بنگاشتند

شهر شیراز بی‌گمان شهرت جهانی خود را از وجود شاعرانی نامدار مانند سعدی و حافظ و وجود آستان مقدس حضرت شاهچراغ (ع) و نزدیکی به تخت جمشید و پاسارگاد به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همجواری دانشکده ادبیات دانشگاه شیراز با آرامگاه حافظ بزرگ و بلندآوازه، از سال ۱۳۴۱ تا کنون رویدادی بس خجسته و مبارک برای شهر شیراز بوده و خواهد بود؛ بی‌تردید این رویداد بسیار معنادار و دوراندیشانه، برای دانشگاه شیراز مایه شکوه بیشتر بوده و خواهد بود که نمونه دیگری از آن در میهن عزیزمان دیده نمی‌شود.

دانشگاه‌های شهرهای گوناگون ایران، در کنار آرامگاه شاعران پرافتخاری مانند فردوسی، خیام، باباطاهر، شهریار و… قرار نگرفته و این پیوند دوسویه و معنوی، شکل نگرفته است. دهه‌های زیادی است که اندیشمندانی دوراندیش با جایابی بی‌نظیر در شیراز، دانشکده ادبیات را دیوار به دیوار آرامگاه حافظ بنا کرده‌اند و این محل به نام ادبیات مشهور شده و تبدیل به بخشی فرهنگی و هویت‌ساز گردیده است.

وظیفه همه مسؤولان و دست‌اندرکاران در جایگاه میراث‌داران این تفکر، کوشش برای حفظ و پاسداشت چنین موقعیت بی‌نظیری است. متأسفانه این روزها زمزمه ناصواب جدا شدن این مجموعه تاریخی و هویت‌ساز از دانشگاه شیراز شنیده می‌شود.

شورای صنفی استادان دانشگاه شیراز از مسؤولان استان به ویژه استاندار محترم و دانشگاه شیراز درخواست دارد نسبت به این تصمیم نامیمون اقدام لازم و شایسته به انجام رسانند و اجازه ندهند این فاجعه فرهنگی و تاریخی رخ دهد. بی‌تردید حفظ و تعالی هویت فرهنگی و تاریخی شیراز وظیفه همگان و به ویژه فرهیختگان و مسؤولان شهر است.

گفتنی است ساختمان مشهور به ادبیات بخشی ناگسستنی از مجموعه دانشگاه شیراز است و شورای صنفی به جد موضوع را پیگیری خواهد کرد.

کد خبر 5527958

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شیراز شیراز بوشهر کرمانشاه مشهد کنکور خراسان رضوی اردبیل سنندج ویروس کرونا کنکور سراسری آمار کرونا همدان ایلام مواد مخدر تبریز دانشگاه شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان از موزه ها برای معلم ها و استادان دانشگاه