Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعلی حسینی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته بندر دیر، با تبریک سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) و روز ازدواج، اظهار داشت: ما در هر زمینه نیاز به الگو داریم و بهترین الگو در زمینه ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) هستند.

امام جمعه دیر با تاکید بر الگوگیری جوانان از حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، افزود: دختران و پسران ملاک‌های اهلبیت در بحث ازدواج معیار خود قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: اولین کانون تربیت، خانواده است لذا اسلام برای این جایگاه از قبل از ازدواج برنامه دارد.

حسینی با تاکید براینکه ایمان و تقوا ملاک اصلی انتخاب همسر باشد، گفت: کسانی که نگاهشان به مال و ثروت خواستگار است بدانند که دخترشان خوشبخت نخواهد شد.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها و جوانان ملاک‌های اسلامی را مدنظر بگیرند، افزود: همه برای فراهم کردن زمینه ازدواج جوانان تلاش کنیم.

خطیب جمعه دیر با اشاره به کمرنگ شدن اعتقادات در جامعه، عنوان کرد: خانواده‌ها، خیرین و مؤسسات خیریه به امر ازدواج جوانان کمک کنند.

وی یکی از برنامه‌های دشمن را جلوگیری از ازدواج جوانان دانست و افزود: دشمن بدنبال برهم زدن کانون خانواده‌ها و راه اندازی ازدواج سفید است.

حسینی بیان داشت: فلسفه اصلی ازدواج مسئله آرامش است که برای تداوم کانون خانواده‌ها زن و مرد باید به یکدیگر محبت کنند.

وی با بیان اینکه محبوب ترین عبادت، خوشحال کردن یک مسلمان است، افزود: در این شرایط سخت اقتصادی صاحب خانه‌ها با مستأجران مدارا کنند.

آمریکایی‌ها در رأس ناقضین حقوق بشر هستند

امام جمعه دیر با بیان اینکه در گران کردن کالاها با هم مسابقه نگذاریم، خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی مثل تعزیرات و صمت باید به وظیفه خود عمل کنند اما آنچه مهم‌تر است رفتار منصفانه و با تقوای مردم با یکدیگر است تا خدا به ما رحم کند.

وی درباره بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی، گفت: آمریکایی‌ها در رأس ناقضین حقوق بشر هستند و اعتقادی به حقوق بشر ندارند.

حسینی افزود: آمریکایی‌ها در داخل کشور خودشان علیه سیاه پوستان جنایت می‌کنند و از آن طرف هم به فرمانده ناو آمریکایی که ۲۹۰ مسافر هواپیمای ایرانی را به خاک و خون کشید مدال افتخار می‌دهند؛ اینها چنین موجوداتی هستند.

وی با اعلام اینکه آمریکایی هه حقوق بشر را چماقی بر سر کشورهای دیگر قرار داده اند، ابراز کرد: هر کشوری که با آمریکا کنار نیاید و تسلیم نشود به اتهام نقض حقوق بشر تحریم می‌کنند و بیشترین قطعنامه‌ها علیه ایران به بهانه نقض حقوق بشر است، ایرانی که همین مدافعان حقوق بشر مواد غذایی و دارو را بر ما تحریم کرده اند لذا نسل جوان ما دشمنان را بشناسند و فریب آنها را نخورند.

امام جمعه دیر بیان کرد: یکی از مسئولیت‌های هر شهروند در قبال جامعه پرداخت مالیات است که برای مصارف عمومی هزینه می‌شود و مسئولین و شهرداری‌ها باید در این زمینه به مردم گزارش دهند.

وی توجه به دو اصل فایده و توانایی افراد در پرداخت مالیات را مهم دانست و اضافه کرد: بر اساس درآمد و کسر هزینه‌ها مالیات گرفته شود تا مردم استقبال کنند که امیدواریم مسئولان مالیات توجه داشته باشند.

سیاه نمایی دشمن در فضای مجازی

حسینی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با رئیس و کارکنان قوه قضائیه، یادآور شد: برای ایستادگی در مقابل دشمن مانند دهه ۶۰، باید اتحاد و صبر و استقامت داشته باشیم و پشت سر رهبری باشیم.

وی ادامه داد: امروز مشکل اقتصادی داریم اما سخت‌تر از دوران جنگ و دهه ۶۰ نیست و با همت و تلاش مسئولان و همراهی مردم بر دشمن غلبه می‌کنیم.

امام جمعه دیر با اشاره به شبهه افکنی و سیاه نمایی دشمن در فضای مجازی، ابراز کرد: امروز برنامه دشمن ایجاد یاس و ناامیدی در کشور و تخریب مسئولان است و هر کس مردم را از آینده ناامید کند چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار می‌کند.

وی عنوان کرد: همه هوشیار باشیم و توصیه‌های رهبر معظم انقلاب را به گوش جان بسپاریم.

حسینی با اشاره به تقدیر رهبر انقلاب از رئیس قوه قضائیه، گفت: ما هم از ایشان تقدیر و تشکر می‌کنیم و امیدواریم در عمل به توصیه‌های رهبری در بحث مبارزه با فساد و عمل به وظایف موفق باشند.

کد خبر 5527985

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری حجت الاسلام سید علی حسینی بندر دیر بوشهر بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه مشهد کنکور خراسان رضوی اردبیل سنندج ویروس کرونا کنکور سراسری آمار کرونا همدان ایلام تبریز امام جمعه دیر جمعه دیر خانواده ها حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۶۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحران کودک‌همسری در آمریکا

ایالات متحده در حالی با ازدواج کودکان و ازدواج اجباری در کشورهای دیگر مخالف است و آن کشورها را متهم به نقض حقوق کودکان می‌کند که قوانین این کشور از کسانی که در معرض این امر هستند محافظت نمی‌کند.

به گزارش ایسنا، در تاریخ چهار آوریل امسال، قانونگذاران ایالتی در «ویرجینیا»ی آمریکا به اصلاح قانون ایالتی رأی داده تا از کودک همسری جلوگیری کنند و چند روز بعد نیز فرماندار «گلن یانگکین» این قانون را امضا کرد. این رای در این ایالت یک اقدام مهم برای حقوق کودکان بود.

ویرجینیا دوازدهمین ایالت از مجموع ۵۰ ایالت آمریکاست که ازدواج کودکان را ممنوع کرده است. این در حالیست که فعالان حقوق کودکان تاکید دارند که ممنوعیت ازدواج کودکان و  محافظت از خردسالان در برابر سوءاستفاده و تعرض در سراسر ایالات متحده اجرایی شود.

تا سال ۲۰۱۷ میلادی، ازدواج کودکان در سراسر ایالات متحده تحت شرایط خاصی قانونی بود، از جمله در صورت رضایت والدین یا قاضی، یا اگر کودک خردسال باردار بود یا فرزند داشت.

مقامات این کشور اعلام کرده‌اند: تنها ۱۲ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا ازدواج کودکان را ممنوع کرده‌اند و ما باید قوانین را اصلاح کرده و کودک‌همسری را در تمام ایالات ممنوع کنیم.

بر اساس داده‌های یک مطالعه جدید، اگرچه آمریکایی ها اغلب ازدواج کودکان را یک مشکل خارجی تصور می‌کنند اما واقعیت این است که آنها «مانند کبکی که سر خود را در برف فرو برده»، از رواج این موضوع در کشور خود غافل مانده‌اند در حالی که طبق آمار کارشناسان، این پدیده  به طور چشمگیری در سراسر ایالات متحده گسترده است.

بر اساس آمارهای رسمی منتشرشده، بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۸ میلادی حدود ۳۰۰ هزار کودک به طور قانونی در ایالات متحده ازدواج کردند. برای مثال کالیفرنیا هیچ حداقل سنی را برای ازدواج مشخص نکرده است و سالانه بیش از ۸۰۰۰ کودک در این ایالت ازدواج می‌کنند.

۸۶ درصد از ازدواج های کودکان گزارش شده در ایالات متحده بین بزرگسالان و افراد زیر سن قانونی، اغلب دختران ۱۶ ساله بوده اما گاهی اوقات در سن ۱۲ سالگی نیز رخ داده است.

کارشناسان آمریکایی تاکید می‌کنند عدم اصلاح قوانین موجود یا تعیین قانونی مشخص در رابطه با ازدواج کودکان، نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت و نقض حقوق بشر در این کشور است. علاوه بر آزار جسمی و روحی، کودکان را در معرض خطر فقر و استثمار قرار می‌دهد و فرصت های آموزشی و اقتصادی را از آنها سلب می‌کند.

این گزارش می‌افزاید پدیده کودک‌همسری عامل اصلی ترک تحصیل دختران نوجوان در سراسر جهان است. در ایالات متحده نیز زنانی که قبل از ۱۸ سالگی ازدواج می کنند، ۵۰ درصد بیشتر احتمال دارد که دبیرستان را ترک کنند، چهار برابر کمتر از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شوند و ۳۱ درصد بیشتر در فقر زندگی می‌کنند. پیامد ازدواج در این سنین در سراسر زندگی آنها طنین‌انداز می‌شود و چرخه‌های فقر بین نسلی را تداوم می بخشد.

اما از آنجایی که در آمریکا هیچ قانون فدرال جامعی برای تعیین حداقل سن ازدواج وجود ندارد و قوانین ایالتی برای ازدواج کودکان پر از خلأها هستند، این رویه همچنان ادامه دارد. همچنین این «باورِ خلاف واقع» مبنی بر اینکه ازدواج کودکان، فقط مشکل کشورهای دیگر است و نمی‌تواند در ایالت متحده اتفاق بیفتد، بحث‌های عمومی سازنده و قوانین مؤثر را مسدود می‌کند.

این باور نادرست به چرخه غفلت و بی‌عملی دامن می‌زند و دولت‌ها را از انجام اقدامات مؤثر باز می‌دارد.

به گزارش الجزیره، در حالی که ایالات متحده صریحاً با ازدواج کودکان و ازدواج اجباری در کشورهای دیگر مخالف است، قوانین علیه آن در داخل ایالات متحده ناقص و ضعیف است و از کسانی که در معرض خطر هستند، محافظت نمی‌کند. در واقع، اکثر ایالت های ایالات متحده با استانداردهای بین المللی حقوق کودک سازگار نیستند.

کارشناسان می‌گویند پایان دادن به ازدواج کودکان در ایالات متحده ابتدا مستلزم شناخت آن به عنوان یک مشکل فوری و مداوم داخلی است.

همه ایالت ها باید برای تصویب و اجرای یک چارچوب قانونی قوی که حداقل سن ازدواج را ۱۸ سال تعیین می کند، بدون استثناء تلاش کنند. این وظیفه سیاستگذاران و ... است که در برابر ازدواج کودکان بایستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها