Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج امروز، ۱۰ تیرماه در آیین عبادی - سیاسی نماز جمعه مسجد جامع سنندج با گرامیداشت ایام ماه مبارک ذی‌الحجه و سفر ۴۵۲ نفر از مردم کردستان به سفر حج اظهار کرد: ماه برکت و رحمت، ماه سفر به سرزمین نزول قرآن، عبودیت و دوستی است لذا باید همه مسلمانان از آثار و برکات این ماه بهره لازم را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه سفر معنوی حج، سفری به سرزمین نزول قرآن، مرکز تولد اسلام، خداپرستی، عبودیت، وحدت، مودت، اخوت و رسالت است، افزود: خداوند متعال در آیه ۲۷ سوره حج درباره این سفر معنوی می‌فرماید: «وَأَذِّنْ فِي النَّاسِ بِالْحَجِّ يَأْتُوكَ رِجَالًا وَعَلَىٰ كُلِّ ضَامِرٍ يَأْتِينَ مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَمِيقٍ؛و در میان مردم برای حج بانگ زن تا پیاده و سوار بر هر شتر باریک اندام [چابک و چالاک] که از هر راه دور می آیند، به سوی تو آیند». در این آیه قرآن خداوند متعال بندگانش را به سفر معنوی حج دعوت کرده است.

ماموستا رستمی به آیه ۲۸ سوره حج که می‌فرماید:« لِيَشْهَدُوا مَنَافِعَ لَهُمْ وَيَذْكُرُوا اسْمَ اللَّهِ فِي أَيَّامٍ مَعْلُومَاتٍ عَلَىٰ مَا رَزَقَهُمْ مِنْ بَهِيمَةِ الْأَنْعَامِ ۖ فَكُلُوا مِنْهَا وَأَطْعِمُوا الْبَائِسَ الْفَقِيرَ؛ تا منافع خود را [از برکت این سفر معنوی] مشاهده کنند، و نام خدا را در روزهایی معین [که برای قربانی اعلام شده] بر دام‌های زبان بسته‌ای که به آنان عطا کرده ذکر کنند، [چون قربانی کردید] از آن بخورید و تهیدست را نیز اطعام کنید»، اشاره و بیان کرد: خداوند متعال در این آیه ارکان و اصول قربانی کردن در این ماه مبارک را به بندگان یادآوری کرده است.

وی کنگره عظیم حج را فرصتی برای حفظ و تقویت برادری و اتحاد بین مسلمانان دانست و افزود: اگر انسجام و برادری بین امت اسلامی وجود داشت امروز شاهد تجاوز کشورهای غربی و آمریکا به کشورهای منطقه و نابودی هزاران نفر و زیرساخت‌ها نبودیم.

امام جمعه سنندج با تأکید بر اینکه حجاج باید قبل از عزیمت به این سفر معنوی توبه کرده و رضایت اطرافیان خود را کسب کنند، بیان کرد: در این سفر معنوی انسان‌ها پاک و مطهر می‌شوند لذا باید پاک و پاکیزه به این سفر معنوی عزیمت کنند.

وی به منابع و پتانسیل‌های طبیعی و خدادادی استان کردستان از لحاظ گردشگری، معادن و مرز اشاره و اظهار کرد: باید با بهره‌گیری درست از این منابع خداددای زمینه توسعه استان کردستان را فراهم کنیم.

ماموستا رستمی با تأکید بر لزوم خدمتگزاری صادقانه و دلسوزانه مسئولان برای رفع دغدغه‌های مردم بیان کرد: دولت سیزدهم آستین همت را بالا زده و در حال تلاش برای برآورده کردن خواسته‌های مردم بوده که قابل تقدیر است.

وی با اشاره به سفر قریب‌الوقوع رئیس جمهور به کردستان یادآور شد: امیدواریم با تلاشی که دولت در پیش گرفته است، تمام وعده‌های رئیس جمهور در بخش‌های مختلف به ویژه اقتصادی و معیشتی عملی شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: حج کعبه پیامبر اسلام وحدت اسلامی نماز جمعه سفر معنوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۷۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان مدرن اولیه تک‌شاخ سیبری را دیده بود

تک‌شاخ سیبری در آخرین روزهای حیات خود در کنار نئاندرتال‌ها و انسان‌های مدرن اولیه زندگی کرده بود.

به گزارش العربیه فارسی، تک‌شاخ سیبری کرگدنی عظیم‌الجثه با وزنی بالغ بر ۳.۵ تن و یک شاخ عظیم روی بینی‌اش در استپ‌های روسیه، قزاقستان، مغولستان و شمال چین پرسه می‌زد. محققان برای اولین بار سلول‌های بنیادی این جانور را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که این حیوان آخرین بازمانده یک خانواده منحصر به فرد کرگدن است.

دانشمندان متوجه شدند که اجداد تک‌شاخ سیبری بیش از ۴۰ میلیون سال پیش از اجداد تمام کرگدن‌های زنده جدا شدند. این باعث می‌شود نسبت تک‌شاخ سیبری با کرگدن سفید آفریقایی امروز دورتر از نسبت انسان با میمون باشد.

شواهد ژنتیکی جدید نتایج پژوهش‌های قبلی که نشان می‌داد تک‌شاخ سیبری از بستگان بسیار نزدیک کرگدن پشمالوی منقرض‌شده و کرگدن زنده سوماترایی است را رد می‌کند.

محققان با بررسی ۲۳ نمونه استخوان تک‌شاخ سیبری موفق به تاریخ‌یابی آن‌ها شدند، و تأیید کردند که این گونه حداقل تا ۳۹۰۰۰ سال پیش و احتمالاً حتی تا ۳۵۰۰۰ سال پیش زنده مانده است. این بدین معناست که تک‌شاخ سیبری در آخرین روز‌های حیات خود در کنار نئاندرتال‌ها و انسان‌های مدرن اولیه زندگی کرده بود.

دانشمندان همچنین متوجه شدند که به‌رغم باور عمومی، محتمل‌ترین عامل انقراض تک‌شاخ سیبری نه فعالیت‌های انسانی که تغییرات اقلیمی بوده است. به نظر می‌رسد که این جانور با آغاز عصر یخبندان در اوراسیا به شدت متضرر شده باشد.

در آن زمان کاهش شدید دما منجر به یخ‌زدگی گسترده سطح زمین شد، که علفزار‌های بزرگی که تک‌شاخ سیبری از آن‌ها تغذیه می‌کرد را به شدت کوچک کرد و منجر به گرسنگی کشیدن و در نهایت مرگ این جانور شد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از برگزیدگان عقیدتی در سپاه بیت المقدس کردستان
  • زبان مار، دره‌ای عظیم در دل کویر لوت
  • (ویدئو) گردباد عظیم در نبراسکا
  • زمانیکه مسلمانان کاخ سفید را به مسجد تبدیل کردند! | فیلم
  • روحیه عقیدتی میان نیروهای انقلابی تقویت شود
  • انسان مدرن اولیه تک‌شاخ سیبری را دیده بود
  • لزوم تقویت برنامه‌های فرهنگی و معنوی در بنیاد شهید استان ایلام
  • سکوت مجامع بین المللی نسبت به کشتار مسلمانان از حد وجدانی فراتر رفته است
  • (ویدئو) آتش سوزی عظیم در اسکله تاریخی کالیفرنیا
  • آرنه اسلوت: لیورپول فرصتی است که نمی‌خواهم از دست بدهم؛ می دانم فاینورد موافقت می‌کند