Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@11:47:07 GMT

عمان پیشتاز تولید انرژی خورشیدی

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۷۸۱۷

عمان پیشتاز تولید انرژی خورشیدی

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از اسبوتنیک،  یک گزارش جدید آمریکایی حاکی است، عمان یکی از سه کشور منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا است که در دهه جاری در تولید انرژی خورشیدی پیشرو هستند.

وب سایت Atheer به نقل از گزارشی که توسط موسسه اقتصاد انرژی در ایالات متحده منتشر شد، آورده است،کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا  برای افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی در مقیاس کاربردی تا سال ۲۰۳۰ به میزان ۴۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ گیگاوات برنامه‌هایی دارند، (بر اساس شاخص جهانی نظارت بر انرژی، (GEM)).

این گزارش می‌افزاید که عمان، مغرب و کویت با  تلاش برای تولید بیش از ۳۰ گیگاوات انرژی خورشیدی از پروژه‌های در دست توسعه یا ساخت، طی یک دهه پیش رو، پیشتاز کشورهای منطقه هستند. تمام این پروژه‌های خورشیدی و بادی، انرژی‌های تجدیدپذیر فعلی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا را بیش از پنج برابر افزایش می‌دهد.

بر اساس گزارش مذکور، ظرفیت امکانات در حال حاضر نصب شده برای تولید انرژی خورشیدی در عمان ۷.۴ گیگاوات است و یک پروژه PV خورشیدی ۱۲.۵ گیگاواتی در عمان برنامه ریزی شده است که می‌تواند تا سال ۲۰۳۸ عملیاتی شود.

پیش از این،  مغرب و بحرین در ماه مه گذشته، یادداشت تفاهمی را برای تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر امضا کردند.

هدف از این توافقنامه که توسط لیلی بنعلی، وزیر انتقال انرژی و توسعه پایدار و وائل بن ناصر مبارک، وزیر برق و امور آب بحرین، از طریق فناوری ارتباطات بصری امضا شد، تبادل تجربیات، انتقال فناوری، ظرفیت سازی و افزایش سرمایه‌گذاری دولتی و خصوصی در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر است.

انتهای پیام/ ت 31

منبع: فارس

کلیدواژه: عمان کویت مغرب انرژی خورشیدی انرژی خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، قاسم زوکی‌نژاد در تشریح اقدامات اداره نگهداری ساختمان‌ها و خدمات عمومی اداره کل پشتیبانی اظهار کرد: با مصوبه هیئت محترم وزیران از ابتدای امسال دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ خدمات کشوری ملزم به تامین سالیانه ۵ درصد برق مصرفی خود از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌باشند و ظرف مدت ۴ سال باید ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از این طریق تامین کنند؛ در غیر این صورت آن بخش از برق مصرفی با تعرفه بسیار بالاتری در قبوض محاسبه می‌شود.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد افزود: خوشبختانه با نیروگاه‌های خورشیدی که احداث کرده‌ایم، شهرداری مشهد مشمول این افزایش تعرفه نشده است. البته مطابق برنامه‌ریزی صورت‌پذیرفته، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر همچنان ادامه دارد و به‌عنوان نمونه در سال جاری ۴ نیروگاه‌خورشیدی دیگر در دست اقدام قرار دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه مدیریت هزینه‌ها و کاهش مصرف آب به ساماندهی ظرفیت اشتراک آب نیز توجه شده است، عنوان کرد: در این زمینه با پیگیری‌های انجام‌شده افزایش ظرفیت اشتراکات آب فضای سبز محقق و این امر صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیارد ریالی در پرداخت حق انشعاب را به دنبال داشته است.

زوکی‌نژاد تصریح کرد: در کنار این مبلغ با اصلاح تعرفه و ظرفیت قراردادی و مدیریت مصرف آب، هر ماه شاهد  بیش از ۱۰ میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض ماهیانه اشتراکات آب شهرداری بوده‌ایم.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد ادامه داد: این درحالی است که در راستای قانون درآمد پایدار و پیگیری‌های صورت پذیرفته، سال گذشته بیش از ۱۵میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض برق روشنایی پارک‌ها را شاهد بودیم.

دیگر خبرها

  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • شهرداری مشهد ۴ نیروگاه خورشیدی احداث می‌کند