Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@15:56:24 GMT

باور به توانمندی زنان در غرب نیز خیلی پررنگ نیست

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۷۸۷۲

باور به توانمندی زنان در غرب نیز خیلی پررنگ نیست

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر دادگستری با بیان اینکه باور به توانمندی زنان در غرب نیز خیلی پررنگ نیست، گفت: خوشحالم در جامعه‌ای زندگی می‌کنم که به برکت انقلاب این باور حاصل شده که زنان نیروی توانمند این جامعه‌اند.

فتاح احمدی در اختتامیه دوره بصیرت‌افزایی مدیران کل بانوان و امور خانواده استانداری‌های سراسر کشور که امروز در سالن شهید سلیمانی استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: زمانی اعتقاد بر این بود که بانوان صرفا در محیط منزل برای تربیت فرزندان حضور داشته باشند و اشتغال در محیط خارج از منزل مختص مردان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این رویکرد انزوای اجتماعی بیشتر زنان، زن‌ستیزی، تفکرات جنسیت‌محور، نگاه حقیرانه نسبت به زن در محیط خارج از منزل و محرومیت جامعه از استفاده از ظرفیت غنی فکری و توانمندی‌های بانوان در جامعه بود. ما به برکت انقلاب اسلامی و ظهور جنبش و تفکر امام خمینی(ره) در ۵۰ سال گذشته شاهد تحولاتی جدی در نگاه به زنان هستیم.

وی با اشاره به مساله ایجاد اشتغال برای زنان عنوان کرد: دسترسی دختران به مدارس ابتدایی و اصرار بر ادامه آموزش‌ها و توسعه مهارت‌های آنان یکی از راهکارهای حرکت در این مسیر است. در ۲ هفته گذشته که در زنجان بودم، باورم نمی‌شد در آن استان با چنین جمعیت فرهیخته‌ای ۳۶۲۴ کودک به مدرسه نمی‌روند. باید توجه داشت اصرار برای به مدرسه رفتن دختران در درازمدت به آموزش و اشتغال آن‌ها منتهی خواهد شد.

دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک وزارت دادگستری ادامه داد: نکته بعدی دسترسی زنان به برنامه‌های سوادآموزی بزرگسالان است. دسترسی زنان به خدمات و امکانات مالی و بانکی جهت ترویج کارآفرینی، پرداخت دستمزد برابر برای کار دارای ارزش برابر و مصون ماندن آنان از خشونت‌ها، آزار و اذیت در خانواده، محل کار و مدرسه از دیگر نکاتی است که با پیگیری آن وضعیت دختران و زنان جامعه بهتر خواهد شد.

احمدی در خصوص میزان مشارکت بانوان در مدیریت جوامع بیان کرد: در این رابطه تحقیقی در سال ۱۳۸۱ یعنی زمانی که رایزن ایران در سفارت جمهوری اسلامی ایران در استکهلم بودم، انجام دادم. طبق آن بررسی میزان مشارکت بانوان سوئد در مدیریت جامعه ۱۹ درصد بود که بالاترین میزان مشارکت در اروپا به حساب می‌آمد. امروز نیز این آمارها تفاوت زیادی نکرده است.  

وی اضافه کرد: هنوز در برخی اقشار جامعه این باور وجود ندارد که خانم‌ها می‌توانند پابه‌پای مردان فعالیت کنند. توانمندسازی زنان شرط موفقیت دختران ما در جامعه‌ است. مردان هنوز نگاه گذشته را دارند و تغییر این نگاه نیاز به زمان دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی حقوق زنان معاون وزیر دادگستری امور بانوان و خانواده استانداری توانمندی زنان اشتغال زنان کارآفرینی و اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۷۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر توسعه اجتماعی عمان که به دعوت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، به ایران آمده است بعد از بازدید از اکسپوی ایران و آشنایی با دستاوردهای جمهوری اسلامی همچنین در پی بازدید از مرکز شوق زندگی تحت پوشش سازمان بهزیستی استان تهران در نشستی دوجانبه با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، مباحث مشترک بین دو کشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

خانم لیلا احمد عواض النجار، ضمن اظهار خرسندی از مشاهداتش در مورد پیشرفت‌های بانوان ایران و برنامه‌های ایران در آسیب‌های اجتماعی، خواستار تبادل تجربیات و تنظیم برنامه‌های مشترک بین زنان ایران و عمان شد. وی همچنین شیوه‌های به کار گرفته شده در آسیب‌های اجتماعی در مرکز بهزیستی ایران را تحسین کرد.

خزعلی نیز در این دیدار با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بسیار بین ایران و عمان پیشنهاد پروژه‌های مشترک در زمینه خانواده و همچنین برپایی نمایشگاه‌های مشترک برای بانوان خصوصاً در بخش صنایع دستی و شرکت‌های دانش بنیان را ارائه کرد. همچنین لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی از مسائل مورد تاکید خزعلی بود.

کد خبر 6090575

دیگر خبرها

  • ایجاد دبیرخانه تکریم دختران و بانوان در حرم حضرت معصومه(س)
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • روحانیون و طلاب قم، لباس نظامی پوشیده اند برای جنگ با که؟ با زنان و دختران این سرزمین؟!
  • فریز تخمک، راهی برای حفظ قدرت باروری دختران