Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکۀ فیبرنوری شهری نیشابور که با مشارکت ایرانسل و شهرداری این شهر احداث می‌شود، در مجموع، ۳۱ کیلومتر طول دارد و ۲۰۰ میلیارد ریال برای احداث آن، سرمایه‌گذاری شده است. عملیات اجرایی پروژۀ فیبرنوری ایرانسل در نیشابور آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، عملیات اجرایی پروژۀ فیبرنوری ایرانسل در نیشابور، صبح روز جمعه ۱۰ تیر ۱۴۰۱، همزمان با سالروز حضور تاریخی حضرت امام رضا (ع) در این شهر، آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در آیین ویژه‌ای که به این مناسبت، با حضور هادی خانی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، یعقوب‌علی نظری استاندار خراسان رضوی، ابوطالب جوان معاون استاندار و فرماندار ویژۀ نیشابور، سیدحسن میرفانی شهردار نیشابور، سید مؤمن حسینی رئیس شورای اسلامی شهر نیشابور و شورای اسلامی استان خراسان رضوی، احسان ارکانی و هاجر چنارانی نمایندگان مردم نیشابور، فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی و تنی چند از مدیران محلی و اصحاب رسانه، در محل شهرداری نیشابور برگزار شد، علاوه بر آغاز اجرای پروژۀ فیبرنوری، تفاهم‌نامۀ احداث هفت سایت ارتباطی ایرانسل در نیشابور نیز به امضا رسید.
در این مراسم، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر نیشابور از توجه شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل به توسعه زیرساخت‌های شهر و شهرداری هوشمند، تشکر و قدردانی کردند.

شبکۀ فیبرنوری شهری نیشابور که با مشارکت ایرانسل و شهرداری این شهر احداث می‌شود، در مجموع، ۳۱ کیلومتر طول دارد و ۲۰۰ میلیارد ریال برای احداث آن، سرمایه‌گذاری شده است.
در این مراسم، همچنین تفاهم‌نامۀ احداث هفت سایت ارتباطی ایرانسل به امضا رسید. این سایت‌ها با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال، توسط ایرانسل در نیشابور احداث و دسترسی مشترکان اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در این شهر به اینترنت پرسرعت را بیش از گذشته، فراهم می‌کنند.

احداث شبکۀ فیبرنوری، یکی از مهمترین زیرساخت‌ها برای توسعۀ فناوری‌های نوین ارتباطی، از جمله خدمات شهر هوشمند است. هوشمندسازی خدمات شهری، یکی از الزامات زندگی امروز، در مدیریت منابع و انرژی و ارائۀ خدمات شهری نوین است. به کارگیری راهکارهای شهر هوشمند، نقش مؤثری در جلوگیری از مخاطرات ناشی از تخریب محیط‌زیست و تغییرات آب‌وهوایی دارد و یکی از مشوق‌های اصلی جامعۀ جهانی برای هوشمندسازی دستگاه‌ها و تجهیزات بر مبنای اینترنت اشیا بوده و انگیزه دولت‌ها برای حرکت به سمت شهرهای هوشمند را دوچندان کرده است.

راهکارهای مبتنی بر اینترنت اشیا،‌ همچون پایش آب، هوا و خاک مناطق شهری و کنترل میزان آلاینده‌های شهری و صنعتی کمک شایانی به پاکسازی محیط زیست خواهند کرد. در این زمینه، شهرهای هوشمند توانسته‌اند تا ۲۰ درصد از تولید گازهای گلخانه‌ای خود بکاهند.
مشکلات حمل و نقل و ترافیک شهری نیز از دیگر دغدغه‌های پیش آمده بر اثر افزایش جمعیت شهرهاست که با مدیریت هوشمند حمل و نقل و ترافیک در شهرهای هوشمند مورد توجه قرار گرفته است. استخراج الگوهای ترافیکی، تشخیص لحظه‌ای حوادث و تصادفات، پیش‌بینی تغییرات الگوی ترافیکی و… همگی از کارکردهای این سامانه محسوب می‌شوند.
در همین رابطه، ایرانسل، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، تاکنون توانسته است پروژه‌های متعدد مرتبط با فیبرنوری و توسعۀ خدمات شهر هوشمند را در شهرهایی از جمله تهران، مشهد، شیراز، اهواز، اراک، ارومیه، بندرعباس، کرج، سنندج، قزوین، خرم‌آباد، زنجان، اردبیل، ساری، بوشهر، انزلی، آمل، بابل، دزفول، اندیمشک، آبادان، خرمشهر، بستان‌آباد، ماهشهر، اندیشه، مشکین‌دشت، برازجان، صدرا و اسلامشهر، طراحی و یا اجرا کند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ایرانسل ایرانسل در نیشابور خدمات شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۸۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد، سید علیرضا رسولی گفت: در ادامه هدایت آب‌های سطحی محله امامشهر و نهایتاً خیابان شهید شریف، موضوع هدایت آب‌های سطحی چهارراه شهدای محمودآباد تا بعد از سه راهی استقلال در بلوار جمهوری آغاز شد.

وی ضمن تأکید بر حساسیت این فاز از طرح، گفت: به دلیل وجود تأسیسات متعدد زیربنایی در این محور، همچنین ترافیک این چهارراه، این پروژه با دقت بیشتر انجام خواهد شد و با حوصله و همراهی همشهریان این مهم طی ۲۰ روز آینده نهایی خواهد شد.

مدیر منطقه یک شهرداری یزد افزود: طول اجرای لوله گذاری در این مرحله ۳۵۰ متر و با دو خط لوله ۶۰۰ کاروگیت، پس از حفاری و تثبیت بستر و بتن ریزی انجام می‌شود.

رسولی با اشاره به ضرورت اجرای این طرح، ادامه داد: بر اساس شیب طبیعی زمین، بخشی از روان آب‌های بالادست از منطقه چهار شهرداری وارد این منطقه می‌شود که باید با کنترل مسیر حرکت آن، مشکلات حاصل از این مساله را کاست.‌

کد خبر 6090012

دیگر خبرها

  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • عقب‌ماندگی‌های اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان