Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@11:52:01 GMT

اسناد متروپل دست سازمان بازرسی نیست

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۹۲۲۱

اسناد متروپل دست سازمان بازرسی نیست

آقای مختار به باشگاه خبرنگاران جوان گفت که سازمان بازرسی خوزستان پرونده‌های حادثه متروپل را تحویل نگرفته است.

با فروریختن ساختمان متروپل آبادان در دوم خرداد ماه امسال، حادثه‌ای که در نهایت ۴۳ جان باخته و ۳۷ مصدوم داشت، کمیسیون عمران مجلس در همان روزهای ابتدایی حادثه برای بازدید میدانی به خوزستان سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران گفت که مسئولان شهرداری آبادان ادعا کرده‌اند «اطلاعات را سازمان بازرسی برده و ما هیچ چیزی نداریم.»

به گفته جلیل مختار نماینده آبادان در مجلس، این ادعا را معاون شهرسازی شهرداری آبادان مطرح کرده، اما محمد آقاجری رئیس بازرسی کل خوزستان آن را رد کرده است.

آقای آقاجری از اواخر شهریور ماه پارسال، بازرس کل استان خوزستان و دارای اختیارات ویژه است.

آقای ایری سخنگوی کمیسیون عمران مجلس ۷ خرداد ماه امسال به نقل از مجموعه شهرداری آبادان گفت «سازمان بازرسی از سال ۹۸ یا ۹۹ به مشکلات پروژه متروپل ورود کرده، اما زمانی که نمایندگان مجلس خواستار دسترسی به پرونده‌های آن شدند، مسئولان شهرداری گفتند سازمان بازرسی شهرستان و استان در حال بررسی پرونده‌ها هستند.»

بیشتر بخوانید

عبدالباقی می‌گفت کارهایم قانونی است/ چند پروژه دیگرِ او هم در آبادان نشست کرده است! مقصران حادثه متروپل چه کسانی هستند؟ / از ۳ بار دستور توقف پروژه تا حذف ستون‌های سازه

۹ خرداد ماه هم غلامرضا شرفی نماینده آبادان در دوره دهم مجلس گفت «حدود سال‌های ۹۴ تا ۹۵ مسئله‌ای درباره پروژه‌های همان زمان آقای عبدالباقی مطرح بود که یک گروه بازرسی از استانداری آمد.»

او اضافه کرد «به گفته یکی از اعضای شورای شهر وقت آبادان، یک پیکان مدرک برایش جمع کردند و به استانداری بردند. با این حال کمتر از ۳ ماه ادعایی نسبت به عبدالباقی اثبات نشد.»

در حالی که هنوز گزارش کمیسیون عمران مجلس گزارش نظارتیش را در مورد حادثه متروپل در نشست علنی مجلس ارائه نداده، این کمیسیون ۲۳ خرداد ماه اعلام کرد وزارتخانه‌های کشور و راه و شهرسازی و همچنین منطقه آزاد اروند در بروز حادثه متروپل کوتاهی کرده‌اند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در توضیح گزارش این کمیسیون گفت که «شهرداری در بی‌توجهی به تذکر‌های نظام مهندسی مقصر است.»

بر اساس گزارش‌های رسمی، ناظران نظام مهندسی گزارش تخلفات و توقف عملیات ساخت متروپل را به شهرداری ارائه داده‌اند، اما به آن توجه نشده بود.

جلیل مختار نماینده آبادان در مجلس گفت که مقرر شده صورتجلسه و مستندات مربوط به اسناد و مدارک ساختمان متروپل برایش فرستاده شود؛ اسنادی که باید مشخص شود کجا هستند. او اضافه کرد این موضوع باعث به تأخیر افتادن ارائه گزارش متروپل به نشست علنی مجلس شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس یازدهم متروپل آبادان کمیسیون عمران سازمان بازرسی خوزستان کمیسیون عمران مجلس سازمان بازرسی حادثه متروپل خرداد ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با اعلام خبر گفت:  بیش از ۲۵ هزار هکتار از این اسناد در دولت سیزدهم صادر شده که در نوع خود اقدامی بی نظیر است.

وی با اشاره به نقش مهم خوزستان در اقتصاد کشور به دلیل وجود یک سوم آب‌های سطحی کشور در این استان، اظهار کرد: مسئولین باید محافظت از رودخانه‌ها را به عنوان یک تکلیف مهم در نظر گرفته و به آن عمل کنند چرا که رودخانه‌ها به عنوان شریان‌های حیاتی، نقش مهمی در آبادی منطقه دارند.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: بر اساس ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و آیین نامه تعیین حد و بستر و قانون حد نگار کشور، در تفاهم نامه میان وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که در گذشته منعقد شده، شرکت‌های آب منطقه‌ای استان‌ها و سازمان آب و برق خوزستان مکلف شدند نسبت به مطالعه تعیین حد بستر و حریم رودخانه‌ها اقدام کنند و پس از آن نتایج و نقشه‌های این مطالعات را در سامانه حد نگار کشور بارگذاری کنند که به دنبال آن و پس از بررسی و راستی آزمایی نسبت به صدور سند برای این رودخانه‌ها اقدام شود.

صدریان فر  با بیان اینکه صدور سند گامی مهم برای جلوگیری از دست اندازی و تجاوز به رودخانه‌ها برای حفظ شریان‌های حیاتی است، بیان کرد: در استان خوزستان حدود ۴۸۵ کیلومتر رودخانه اصلی و فرعی به غیر از مسیل‌ها و نهر‌ها وجود دارد که حریم و بستر آنها بیش از ۹۵۰۰ کیلومتر است؛ این سازمان مکلف است مطالعات آنها را انجام داده و برای فرآیند صدور سند اقدام کند.

وی گفت:  با وجود محدودیت‌های موجود همکاران ما در سال‌های گذشته نسبت به نقشه برداری و مطالعات بر اساس آیین نامه‌ها و ضوابط حد بستر رودخانه‌ها اقدام کردند و حدود ۴۱۰۰ کیلومتر که معادل ۲۸۷ هزار هکتار است را در سامانه ثبت اسناد و املاک کشور بارگزاری کردند که در این مسیر حدود ۲۱۰ هزار هکتار آن برای دقت و تطبیق بیشتر به ادارات ثبت اسناد و املاک شهرستان‌ها ارسال شد.

 

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • دور دوم انتخابات مجلس در آبادان الکترونیکی برگزار می‌شود
  • تهران قدیم| ساختمان راه آهن تهران ۷۸ سال قبل/ عکس
  • (عکس) تهران قدیم؛ کاخ گلستان ۷۷ سال قبل
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • مهروموم یک رستوران در شادگان
  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان
  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور