Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پیش نویس قوانین جدید بخشی از تلاش رگولاتورهای چینی جهت تقویت نظارت بر انبوه داده هایی است که توسط بخش خصوصی کشور و انبوه اپلیکیشن های محبوب آن جمع آوری می شود.

براساس لایحه مذکور ماهیت هایی که اطلاعات خصوصی کاربران را جمع آوری می کنند مسئولیت ارزیابی قانونی بودن، مشروع بودن، نیاز به داده، گستره آن را برعهده دارند و باید مشخص کنند آیا داده مذکور پس از انتقال به خارج از کشور باید همچنان تحت حفاظت باقی بماند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پیش نویس همچنین روش های کنترل داده های خصوصی توسط واحدهای فراوری داخلی و دریافت کنندگان خارجی را نیز پوشش می دهد.

در سال های اخیر چین روی ریسک های امنیتی مربوط به انتقال داده های کاربران به خار ج از کشور تاکید زیادی داشته است.

پیش نویس قوانین جدید برای تقویت یک قانون امنیت داده طراحی شده که سپتامبر سال گذشته میلادی اجرا شد. براساس قانون مذکور تمام شرکت های فعال در چین باید داده هایی که کنترل می کنند را در چند دسته بررسی کنند و بر شیوه ذخیره سازی و انتقال آن به طرف های دیگر نظارت داشته باشند.

سازمان ها نیز باید برای انتقال داده های اصلی و داده های مهم به خارج از کشور، از طریق یک مکانیسم خاص تاییدیه دریافت کنند.

کد خبر 5527654

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری چین قانون امنیت اطلاعات حاکمیت سایبری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ناسا نوآوری حمله سایبری صندوق نوآوری و شکوفایی چاه نفت عیسی زارع پور قانون روسیه فناوری نانو ایرانسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی

تین نیوز ز. حبیبی :

با پایان همه گیری کرونا و به تبع آن کاهش محدودیت ناشی از آن، سفرهای هوایی روند رو به رشد خود را دوباره شروع کردند و طی اعلام سازمان جهانی هواپیمایی این روند در سال ۲۰۲۴ به بیش از دوران قبل از همه گیری باز خواهد گشت، از این رو بسیاری از شرکت های هوایی برنامه های توسعه ناوگان خود را از سرگرفته اند.

از آنجا که کشورهای منطقه غرب آسیا همواره در زمینه توسعه ناوگان هوایی خود پیشرو بوده اند پیش بینی می شود به زودی این منطقه با کمبود شدید در نیروی کار متخصص به ویژه خلبان مواجه شود.

از طرفی ایرلاین های خارجی تمایلی برای جذب خلبان هایی با ساعت پروازی پایین ندارند و غالبا به دنبال افرادی هستند که ساعت پروازی بالایی دارند و در شرکت های هواپیمایی مشغول به پرواز هستند. در واقع خلبان هایی به خارج از کشور مهاجرت می کنند دارای سابقه و تجربه پروازی بالایی می باشند.

بسیاری از خلبانان ایرانی قبل از دوران همه گیری و به واسطه افزایش قیمت ارز( ۱۰-۱۳ هزار تومان در سال ۹۷) که با در نظر گرفتن میانگین حقوق ۱۰-۱۴ هزار دلاری در شرکت های هوایی خارج از کشور بیش از ده برابر میانگین حقوق داخل کشور را به خلبانان پرداخت می کردند تصمیم به مهاجرت و فعالیت در خارج از کشور گرفتند.

اکنون با توجه به افزایش شدید نرخ ارز در سال های اخیر و به تبع آن کاهش شدید ارزش پول ملی اختلاف دریافتی خلبانان داخل و خارج از کشور فاصله معنا داری پیدا کرده است به طور یقین روند مهاجرت خلبانان در آینده نزدیک شتاب خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پشت پرده تصمیم رئیس جمهور چین برای ملاقات با وزیر خارجه آمریکا / توسعه و تقویت اقتصادی، راهکار چین برای مقابله با تحریکات آمریکا / چین بر جذب سرمایه گذاری خصوصی از آمریکا متمرکز است
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • سرقت خودرو از تهران کشف در میرجاوه
  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است