Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام نسائی زهان گفت: با توجه به اینکه در شهر آلودگی صوتی داریم انتقال صنوف آلاینده به خارج از شهر می‌تواند مشکلات را حل کند و همینطور زمین‌های آن منطقه در آینده ارزش پیدا می‌کند.

او گفت: با فراهم شدن زیرساخت‌هایی مانند آب و برق، صنوف آلاینده می‌توانند به راحتی در این منطقه متمرکز شوند.

حجت الاسلام نسائی زهان گفت: افرادی هستند که با توجه به مشکلات اقتصادی نمی‌توانند زمین خود را در شهرک صنوف آلاینده بسازند که می‌توان برای این افراد تسهیلات ارزان قیمت در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب بیرجند گفت: مدیران استانی باید شجاع باشند و در هنگام بروز مشکل قوانین باید به نفع مردم اجرا شود.

او گفت: خراسان جنوبی محروم است و با توجه به اینکه رئیس جمهور از استان شناخت کافی دارد می‌توان از این فرصت استفاده کرد و بودجه دریافت کرد.

فروش زمین به قیمت روز

ربیعی شهردار منطقه یک بیرجند گفت: مغازه‌های طرح انتقال صنوف آلاینده حاشیه کمربندی بیرجند مقابل سه راهی ورودی حاجی آباد در اراضی ۷۸ هکتاری موسوم به ۲ هزار کارگاه قرار دارند.

او گفت: از این ۷۸ هکتار حدود ۱۴ و نیم هکتار متعلق به شهرداری است که در قالب قرارداد اجاره و بهره برداری زمین به متقاضیان واگذار می‌شود و تاکنون ۵۴ پروانه ساختمانی صادر شده و با ۲۰۰ نفر از متقاضیان قرارداد اجاره و واگذاری زمین منعقد شده است.

ربیعی گفت: زمین‌ها را به قیمت کارشناسی روز و بدون درنظر گرفتن ارزش افزوده و آماده سازی ساخت بنا برابر ضوابط روز واگذار می‌کنیم.

شهردار منطقه یک بیرجند گفت: مابقی زمین‌ها از سوی اداره راه و شهرسازی به شرکت تعاونی صنوف آلاینده واگذار شده که متقاضیان مراجعه کرده اند و ۹۴۰ پروانه صادر شده است.

او گفت: مجموع پروانه‌هایی که تا پایان خرداد امسال صادر شده ۹۹۵ پروانه ساختمانی است و هنوز متقاضیانی هستند که پروانه‌ ساختمانی آن ها صادر نشده است.

ربیعی گفت: تاکنون ۹ واحد به اتمام رسیده و پایان کار اخذ کرده اند.

شهردار منطقه یک بیرجند گفت: جدول کشی و آسفالت این منطقه بر عهده راه و شهرسازی و شرکت تعاونی صنوف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی صنوف آلاینده صنوف آلاینده بیرجند گفت او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۲۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تحت عنوان «آسیب‌شناسی شهرک‌های صنعتی در ایران» موانع کسب و کار در شهرک‌های صنعتی را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی با واحدهای تولیدی بیرون از شهرک‌های صنعتی هم‌پوشانی دارد، اما برخی مشکلات نیز مختص به واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی است. در این گزارش بیشتر بر موانع کسب و کارها در مرحله راه اندازی متمرکز شده و بر این اساس مشکلات مربوط به تأمین زمین مورد نیاز و تمهیدات و امکانات زیرساختی مورد توجه قرار گرفته است.

تأمین برق هم در مرحله راه اندازی کسب و کار و هم در طول دوره فعالیت بنگاه‌ها در شهرک‌های صنعتی، از جمله مهم‌ترین معضلات به شمار می‌رود. معضلات مربوط به تأمین برق نه فقط راه اندازی واحدهای صنعتی را معطل نگه داشته، بلکه واحدهای فعال را نیز با چالش‌های پرشماری مواجه ساخته است. به دلیل ارتباط بین زیر ساخت‌های لازم برای تأمین گاز و برق، مشکلات مربوط به تأمین برق، برای زیرساخت گاز نیز صدق می‌کند.

گفتنی است هر سال معمولاً در فصل گرما، شهرک‌های صنعتی با قطعی برق مواجه می‌شدند و درخواست همیشگی تولیدکنندگان این است که قطعی برق با برنامه‌ریزی و اعلام قبلی باشد تا به تولید آسیب نزند. به همین دلیل در سال‌های اخیر شهرک‌های صنعتی به دنبال تأمین بخشی از برق مورد نیاز شهرک‌ها از طریق نیروگاه‌های مقیاس کوچک بوده‌اند.

همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس معتقد است که محدودیت‌های زیست محیطی در برخی از استان‌ها، به‌ویژه در استان‌های تهران و مرکزی موانع متعددی هم در مرحله آغاز فعالیت و هم در حین فعالیت و مرحله توسعه کسب و کار ایجاد کرده است.

با این حال این گزارش تاکید می‌کند که بسیاری از نقصان‌ها و موانع کسب و کارهای مستقر در شهرک‌های صنعتی، به نبود سیاست‌گذاری زمین در ایران بازمی‌گردد و این نقصان یکی از عوامل اصلی فلج شدن کل تولید است. از جمله در شهرک‌های صنعتی در حال حاضر، زمین به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده، نه کالای مصرفی و در این وضعیت صنعتگر یا هر فرد دیگر با هدف صرف خرید زمین و کسب سود آتی از فروش زمین، اقدام می‌کند و نه با انگیزه تولید؛ به ویژه آنکه در حال حاضر در ایران می‌توان بدون پرداخت مالیات یا عوارض زمین‌ها را در شهرک صنعتی با اهداف سوداگرانه احتکار کرد و به فروش رساند.

بدین ترتیب، خرید زمین در شهرک‌های صنعتی در موارد بسیاری، با هدف سوداگری زمین و نه تولید صورت گرفته است. اصلاح سیاست زمین، مستلزم تغییر اساسی رویکردها و نگرش‌ها در این حوزه است. این رویکرد و اصلاحات شامل طیف گسترده‌ای از قوانین، مقررات و رویه‌ها در موضوعات قیمت گذاری، تخصیص زمین، فروش یا اجاره و نوع بهره برداری و غیره را در بر می‌گیرد.

کد خبر 6097926 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • عملکرد مطلوب صنعت گاز در عملیات برگشت‌پذیری زیرساخت و مدیریت بحران رسانه در حمله تروریستی
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • نجم‌الدین شریعتی:ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • شیب سقوط آزاد کاهش موالید کم شده | 76 هزار ماما داریم و فقط 7 هزار پروانه فعال مامایی