Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار رامسر برای استفاده از ظرفیت‌های شهری در کنوانسیون بین‌المللی اعلام آمادگی کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی امینی‌شاد در دیدار رئیس منطقه‌ای کنوانسیون رامسر با بیان اینکه افتخار می‌کنم شهروند شهری هستم که بزرگترین و نخستین رویداد جهانی زیست‌محیطی در آن و به نام رامسر ثبت شده است، اظهار کرد: با این نام در کشورهای دنیا حضور داریم و میلیون‌ها مترمربع زمین به نام رامسر ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت‌ها با تغییر ساختار در نظام مدیریت شهری می‌توانند از ظرفیت شهرها با استراتژی دیپلماسی شهری زیر سایه دیپلماسی ملی در اقتصاد نقش‌آفرینی و نقش شهرها را در توسعه و پیشرفت پررنگ کنند، افزود: شهرداری رامسر آمادگی خود را برای اداره دبیرخانه کنوانسیون در رامسر اعلام کرده است و در همین راستا برنامه‌هایی در دست اقدام دارد.

شهردار رامسر با بیان اینکه شخصیت جهانی رامسر به واسطه کنوانسیون است، خاطرنشان کرد: این کنوانسیون بهترین و بالاترین ظرفیت برای گفت‌وگو با شهرهای جهان است و باید از این ظرفیت زیرکانه و هوشمندانه استفاده کرد.

امینی‌شاد پیشنهاد انعقاد تفاهم‌نامه سه‌جانبه با مرکز کنوانسیون، مدیرعامل صندوق توسعه محیط زیست و استفاده از ظرفیت‌های طرفین را مطرح کرد.

شهرام فداکار، مدیر اجرایی مرکز منطقه‌ای رامسر نیز در این دیدار ضمن تقدیر از مدیریت شهری رامسر برای ترویج و توسعه بحث کنوانسیون تالاب‌های رامسر و نصب المان‌های تالاب‌های رامسر در نقاط مختلف شهر، خاطرنشان کرد: ستاد فعالیت‌های مرکز منطقه‌ای در رامسر قرار دارد و افتخار این کشور است.

وی افزود: مرکز منطقه‌ای رامسر یک نهاد آموزشی و پژوهشی منحصربه‌فرد است و سایر مراکز در دنیا این ویژگی را ندارند.

مدیر اجرایی مرکز منطقه‌ای رامسر تصریح کرد: سال ۲۰۰۵ میلادی اساسنامه مرکز منطقه‌ای رامسر در قطعنامه شماره ۴۱ کاپ ۸ به تصویب رسید. دولت ایران در سال ۱۳۸۵ مجوز تأسیس مرکز منطقه‌ای رامسر را برای سازمان حفاظت محیط زیست صادر کرد و سال ۱۳۹۰ ساختمان مرکز منطقه‌ای رامسر افتتاح شد.

فداکار برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های آموزشی منطقه‌ای و برگزاری نشست‌های سالیانه مدیریت را از عمده وظایف مرکز منطقه‌ای رامسر دانست.

کد خبر 585386

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مازندران ساری رامسر شهر رامسر شهرداری رامسر شهرهاي ايران اقتصاد شهری پروژه های شهری مدیریت شهری شهردار رامسر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مرکز منطقه ای رامسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۲۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: طبیعت زیبا، آب‌وهوای خوب، مردمی مهربان و مرتفع‌ترین مرکز استان از ویژگی‌های خدادادی این شهر محسوب می‌شود، همچنین شهرکرد بام ایران باید به عنوان یک برند معرفی شود.

گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، غلامعلی حیدری، امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشست با اعضای بنیاد شهرکرد شناسی اظهار کرد: خلاءهایی در زمینه معرفی شهرکرد وجود دارد و روز شهرکرد باید فرصتی برای معرفی مفاخر، علما و شهدای این شهر باشد.

وی با بیان اینکه از ظرفیت هنر برای معرفی شهرکرد استفاده شود، افزود: طبیعت زیبا، آب‌وهوای خوب، مردمی مهربان و مرتفع‌ترین مرکز استان از ویژگی‌های خدادادی این شهر محسوب می‌شود و شهرکرد بام ایران باید به عنوان یک برند معرفی شود، همچنین صنایع دستی خاصی که در شهرکرد وجود دارد که نیاز به معرفی بیشتر از پیش دارد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری تصریح کرد: توسعه فرودگاه شهرکرد و بهره‌برداری از راه‌آهن شهرکرد در سفر دوم رئیس‌جمهور به عنوان عناصری که می‌توانند به توسعه شهر کمک کنند، به صورت ویژه دنبال شد همچنین برای توسعه مرکز استان در همه زمینه‌ها چه زیرساخت‌های بهداشتی، ورزشی و مسائل شهری مصوبات خوبی صورت گرفت.

حیدری ادامه داد: در بازدید از شهرداری شهرکرد ۲۰ مورد از جمله پیگیری زیبایی شهر و ساماندهی ورودی‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

وی با بیان اینکه برای روز شهرکرد باید یک دبیرخانه دائمی با کارگروه‌های تخصصی تشکیل شود افزود: مردم شهرکرد مردمی با ظرفیت بالا هستند و این ویژگی باعث شد، است رنگین‌کمان اقوام مختلف را در این شهر دید.

کد خبر 748831

دیگر خبرها

  • شهرکرد به عنوان بام ایران معرفی شود
  • آغاز چهارمین رویداد «دختران حاج قاسم» قزوین
  • اردوی تیم ملی مینی بسکتبال در رامسر
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • کنوانسیون کارخدمه رانندگان (AETR) با تصویب در پاستور جهت گام آخر به بهارستان ارسال شد
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • حضورغرفه سیستان وبلوچستان درنمایشگاه اکسپو
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟