Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان ملی پروزش استعداد‌های درخشان گفت: شناسایی استعداد‌های برتر، هدایت دانش آموزان، هویت سازی و ایجاد فضای مناسب برای شبکه سازی از جمله اقدامات پنجمین دوره مسابقه بین المللی دانش آموزی نور است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری پنجمین دوره مسابقه بین المللی دانش آموزی نور امروز ۱۱ تیرماه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست الهام یاوری رییس سازمان ملی پروزش استعداد‌های درخشان اظهار کرد: سمپاد به عنوان نماینده وزارت اموزش و پرورش در این زمینه همکاری می‌کند و ما متولی پرورش استعداد فراگیر دانش آموزان هستیم.

وی با اشاره به انجام ۴ اقدام مهم در این زمینه بیان کرد: شناسایی استعداد‌های برتر، هدایت دانش آموزان، هویت سازی و ایجاد فضای مناسب برای شبکه سازی از جمله اقداماتی است که در حال انجام است و ما کمک می‌کنیم تا ایده‌های این دانش آموزان را به مرحله عمل برسانیم.

در این راستا علی عمرانی مدیر اجرایی بنیاد بین المللی علم و فناوری مصطفی اظهار کرد: اعتباربخشی، اعطای جایزه مصطفی و فعالیت‌ها باعث میشود تا الگو‌های در حوزه علم و فناوری در حوزه جهان اسلام و فراتر از آن باشد.

وی افزود: ما باید از ظرفیت افتخارات استفاده کنیم تا بتوانیم شبکه سازی انجام دهیم و جریان فکری و گفتمانی را ارائه کنیم و رهبران آینده علم و فناوری را آماده ورود به جامعه کنیم.

عمرانی ادامه داد: مسابقه دانش اموزی نور ذیل ظرفیت سازی برگزار شده تا کمک کند بواسطه فعالیت‌ها مجرایی برای حوزه‌های تربیتی قرار گیرد.

وی افزود: در دوره اخیر تلاش شده تا روی موضوعات کمیت و کیفیت کار کنیم. برای اینکه از ظرفیت‌های ایجاد شده استفاده کنیم همچنین تلاش شده در همکاری متقابل فرصت‌های مطالعاتی را ترتیب دهیم تا بستری برای انتقال فناوری و آشنایی با ظرفیت کشور‌های اسلامی شود علاوه براین در حوزه گفتمان سازی کافه‌های علم درحال فعالیت است و به صورت اعطای نمایندگی مدل‌هایی را ارائه کردیم.

حازم فریپور دبیر جشنواره دانش آموزی نور اظهار کرد: بنیاد مصطفی نهاد بین المللی برای توسعه علم و فناوری است که زیرمجموعه‌های و فعالیت‌های گوناگونی دارد. مسابقه نور یکی از رویداد‌های دانش آموزی زیرمجموعه آن است.

وی درباره مسابقه دانش آموزی نور تشریح کرد: ساخت فیلم‌های علمی یک دقیقه‌ای توسط دانش آموزان شامل این مسابقه می‌شود. ۵۷۰۰ فیلم توسط حدود ۱۷ هزار دانش اموز در ۴ دوره ساخته شده است. هزارمین سال تالیف کتاب ابن حیثم در سال ۲۰۱۵ آغاز این مسابقات بوده است.

وی با اشاره به موضاعات این مسابقه در دوره‌های مختلف خاطرتشان کرد: دوره اول با موضوع نور، دوره دوم آزمایش‌های متنوع در حوزه شیمی، دوره سوم مکانیک، دوره چهارم ماده و انرژی دوره پنجم خطای بینایی برگزار شده است.

حازم با اشاره به اینکه این مسابقه در سال جاری در دولایه عمومی و ویژه برگزار خواهد شد تشریح کرد: این مسابقه برای تمامی مقاطع سنی خواهد بود. در لایه عمومی هدف نخبگانی نیست و دنبال این هستیم تا هر دانش اموزی در این رویداد شرکت کند و هر سال صد اثر برگزیده داریم و میانگین۲۶۰ دانش اموز برنده داشته ایم.

وی درباره معیار‌های داوری این مسابقه بیان کرد: شرایط ضروری و تکمیلی در این بخش وجود دارد. رعایت ایمنی، رعایت دقت علمی، جذابیت ارائه و ارائه مستندات از جمله شرایط ضروری است.

حازم با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا ۳۱ تیر بود، اما به دلیل استقبال دانش آموزان تا ۲۵ مرداد تمدید شده است تصریح کرد: هدایا علمی و اموزشی به ارزش ۲۰۰ میلیون تومان در بخش عمومی است و ۲۰ میلیون تومان به ۳ گروه برتر در بخش ویژه ارائه داده خواهد شد. شهریورماه زمان اعلام نتایج خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانش آموزی استعداد درخشان هویت سازی پرورش دانش آموزی نور علم و فناوری دانش آموزان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد جواد زاده کمد عصر دوشنبه در همایش استانی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در ایلام گفت: به منظور مهارت آموزی کارکنان وظیفه در طول ۶ سال گذشته یک ملیون و ۶۰۰ هزار نفر از جوانان زیر پوشش این نیرو، دوره‌های مهارتی تخصصی و عمومی را فرا گرفته اند و حدود ۸۵۰ هزار نفر از آن‌ها نیز موفق به کسب یک مهارت تخصصی شده اند.

سردار زاده کمند افزود: در سال ۱۴۰۲ براساس برنامه، حدود ۲۴۰ هزار نفر از سربازان، دوره مهارت‌های تخصصی را طی کرده اند و استان ایلام سهم به سزایی در این زمینه دارد.

وی تأکید کرد: پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۳، ۲۵۰ هزار نفر دارای مهارت تخصصی و ۳۴۵ هزار نفر نیز موفق به آموزش مهارت‌های عمومی شوند

کد خبر 6092492

دیگر خبرها

  • ۲۴۰ هزار سرباز در کشور مهارت تخصصی فرا گرفتند
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • مهارت آموزی کارکنان وظیفه در استان
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌