Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@05:48:48 GMT

بازار آهن تهران کجاست؟

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۳۵۸۴

بازار آهن تهران کجاست؟

در کنار این بازار، یکی دیگر از مراکز فروش مقاطع فولادی، بازار آهن مکان است. برخی افراد، این دو مرکز فروش را یکی در نظر می‌گیرند درحالی‌که متفاوتند و در دو منطقه مجزا واقع شده‌اند.
در ادامه مطلب قصد داریم تا به معرفی این دو بازار آهن بپردازیم.

معرفی بازار آهن تهران

همانطور که پیش از این نیز اشاره کردیم، بازار آهن تهران، درواقع همان بازار آهن شادآباد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازار، نه تنها محصولات فولادی و استیل، بلکه ابزار آلات صنعتی و ماشین‌آلات، مصالح ساختمانی و ... نیز به فروش می‌رسند. علاوه‌براین، خدماتی چون برشکاری، رزوه‌زنی، سایز کردن، خمکاری و ... نیز در آنجا انجام می‌شود.

بازار آهن شادآباد منطقه‌ای وسیع در جنوب غرب تهران، جنوب میدان شیر پاستوریزه و بزرگراه فتح است که از طریق خطوط حمل و نقل عمومی مانند مترو و اتوبوس نیز به راحتی می‌توان به آن دسترسی داشت.

بازار آهن مکان در کجای تهران واقع شده است؟

در یک آدرس سرراست، بازار آهن مکان تهران در مسیر بزرگراه آزادگان در ضلع جنوبی پل شهید صنیع خانی در منطقه شهرک صنعتی تهران واقع شده است. مزیتهای این موقعیت جغرافیایی به شرح زیر است:

داخل منطقه طرح ترافیک یا زوج و فرد نیست؛ میتوانید برای رسیدن به آنجا هم خودروی شخصی و هم اتوبوس را انتخاب کنید؛ معمولا در مسیر رفت و برگشت شاهد ترافیک سنگین نیستید؛ دسترسی از اتوبان آزادگان به سایر نواحی تهران چندان دشوار نیست.

مزیت‌های بازار آهن تهران

اینکه همه آنچه برای خرید نیاز دارید از استعلام قیمت استیل، فولاد و ... تا خرید لوله مانیسمان، تیرآهن و میلگرد، از یک مکان قابل پیگیری و انجام باشند، خود یکی از بزرگترین امتیازات بازار آهن در مقایسه با بازار آهن مکان است. در زیر موارد دیگری که جزء مزیت های بازار آهن تهران گزارش شده‌اند را برای شما فهرست کرده‌ایم:

وسعت فضای کسب و کار؛ تنوع کسبه؛ جامعیت محصولات و به اصطلاح جور بودن اجناس؛ توسعه بازار به محصولات جانبی مثل کرکره و در هوشمند برقی؛ امکان تعیین قیمت به صورت رقابتی میان کسبه؛ کیفیت بالای محصولات عرضه شده؛ سرزندگی اجتماعی؛ تمرکز زدایی از سایر بازارهای متراکم محصولات آهنی؛ امنیت معاملات میان مشتریان و فروشندگان با سابقه.

شاید برای همین مزیت‌هاست که ما همیشه حتی برای تعیین قیمت دقیق محصولات به طور مثال قیمت میلگرد 16 اصفهان ، کار میدانی را از بازار آهن تهران آغاز می‌‍کنیم.

تفاوت بازار آهن مکان و بازار اهن شادآباد

این دو بازار از نقطه نظراتی با هم متفاوتند که عبارتند از:

بازار شادآباد قدیمی‌تر از آهن مکان است. دسترسی بازار آهن مکان در مقایسه با بازار آهن تهران، ازنظر عبور و مرور ماشین‌های سنگین، راحت‌تر است. بازار آهن شادآباد، فضای کافی برای پارک ماشین‌ها ندارد درحالیکه، آهن مکان اینطور نیست. در بازار آهن مکان، بیشتر محصولاتی مانند تسمه و ورق به فروش می‌رسند و فروش کالاهای استیل بسیار کم‌تر از شادآباد است.

ساعت کار بازار آهن تهران چگونه است؟

این بازار به طور معمول بین ساعت 9 صبح تا پنج بعداز ظهر فعال است و میتوان برای خرید، به آنجا مراجعه کرد.

تازه‌ها از بازار آهن تهران

یکی از خبرهای خوبی که در رابطه با بازارهای آهن تهران منتشر شده است قول مسئولین برای مرتفع‌سازی برخی مشکلات در این بازارها بوده که در چند سال گذشته برخی دشواری‌ها را برای مشتریان و فعالان بازار آهن ایجاد کرده بود. ساماندهی ترافیک ورودی، ایجاد خطوط ویژه تاکسی و اتوبوس برای این بازار فروش محصولات آهنی و نوسازی آسفالت منطقه از جمله این موارد گزارش شده‌اند. به هر روی، بازار آهن تهران در حال پیشرفت و مرتفع‌سازی کاستی‌هاست.
افتتاح برخی انبارهای مرتبط با توزیع ورق و پروفیل نیز از دیگر رویدادهای اقتصادی و تجاری بازار آهن تهران است که برای فعالین، توسعه‌گران و متقاضیان محصولات آهنی خبر خوبی ارزیابی می‌شود. آهن و فولاد برای رشد و توسعه تمدن مدرن ایرانی مهم هستند زیرا از محصولات ساخته شده از آهن و فولاد به عنوان مواد اولیه و غیره استفاده می شود. همچنین به طور گستردهای برای ساخت ماشین آلات و انواع کالاهای بادوام کاربرد دارند.

کلام آخر

بر اساس داده های دفتر جهانی آمار فلزات، ایران تا سال 2020 حدود 49.5 میلیون تن آهن تولید کرده است. تولید جهانی آهن در آن سال حدود سه تریلیون متریک تن بود.
در چنین بستری، بازار آهن ایران از نظر تکنولوژی فروش مثل فروش دیجیتالی و مراودات آنلاین، به صورت روز افزون در مسیر توسعه گام برمی‌دارد. گسترش فروش آهن آلات در فضای آنلاین، کار را برای خریداران و فروشندگان فعال در این حوزه، بسیار راحت کرده است.
بازرگانی فولاد آیرومات ازجمله تامین‌کنندگان معتبر بازار آهن ایران است که در مسیر فروش آنلاین مقاطع فولادی، گام‌های ارزشمندی را برداشته و همه چیز را مهیای یک خرید بی‌دغدغه برای مشتریان نموده است. شما می‌‍توانید بدون نیاز به مراجعه حضوری به بازار، که صرف زمان و هزینه را به دنبال دارد، خرید خود را به صورت آنلاین انجام بدهید و ثبت سفارش داشته باشید.
تصور برخی افراد که در بازارهای سنتی فعالیت دارند این است که نمی‌توان بار باکیفیت را به صورت آنلاین خریداری نمود. آیرومارت با ارائه سرتیفیکیت معتبر، کیفیت بارهایی را که تحویل میگیرید تضمین می‌کند و امکان بازرسی بار نیز برای خریداران وجود دارد.
برای استعلام قیمت امروز تمامی انواع آهن آلات در بازار ایران و انجام خرید و ثبت سفارش آنلاین، کافیست به وبسایت آیرومارت به نشانی www.iromart.com مراجعه کنید و نیز برای دریافت مشاوره فنی درخصوص خرید انواع مقاطع فولادی می‌توانید با شماره 02145306 تماس بگیرید.

کد خبر 1647079

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار آهن تهران بازار آهن مکان برای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۳۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ مانند روزهای گذشته باثبات است و قیمت خودروهای داخلی، به جز محصولات ایران‌خودرو تغییری ندارند.

کوییک S دنده‌ای از هاچ‌بک‌های اقتصادی سایپا، نسبت به روز گذشته تغییری نکرده و با نرخ ۴۳۲ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G استاندارد جزو معدود محصولات شرکت سایپا است که از ابتدای امروز ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر شده و با ۷۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس ELX سفارشی؛ سدان محبوب ایران‌خودرو نیز نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون تومان ارزان شده و با ۷۳۳ میلیون تومان قابل خریداری است.

دنا پلاس توربو اتوماتیک رکورددار افت قیمت در روز جاری به شمار می‌رود که امروز ۳۲ میلیون تومان ارزان‌تر شده و به نرخ یک میلیارد و ۲۳ میلیون تومان رسیده است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۴ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۲۳ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۳ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۱۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۲۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۶۰ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۵۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۴۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۰۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۲۵ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۴ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۶۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۸ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۴ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۶ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۴ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۹۳ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۴۵ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی نیز به جز محصولات مدیران‌خودرو و بهمن‌موتور، نوسان چندانی ندارد.

ام‌وی‌ام X22 پرو دستی کراس‌اوور اقتصادی مدیران‌خودرو، امروز هفت میلیون تومان ارزان‌تر شده و با نرخ ۹۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ریسپکت بهمن‌موتور یکی از سدان‌های مونتاژی این شرکت نیز افت ۳۵ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته دارد و به قیمت یک میلیارد و ۴۶۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

دیگنیتی پرایم یکی از کراس‌اوورهای محبوب بهمن‌موتور ۳۰ میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته و با یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

تیگو ۸ پرو هیبرید کراس‌اوور جدیدالورود مدیران‌خودرو نیز ۳۵ میلیون تومان ارزان‌تر شده و به قیمت سه میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان رسیده است.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۰ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۶۵ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۰۳ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۲۵ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۴۵ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۳۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۷۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748270

دیگر خبرها

  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا+جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • کف قیمت دلار کجاست؟
  • رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول