Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی مازندران بر لزوم توسعه کشت علوفه بعد از برداشت برنج در اراضی شالیزاری و شیبدار استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان ساری، داوود دریکنده در جلسه کمیته علوفه استان با اشاره به اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها، کاهش بارندگی و خشکسالی احتمالی، بر لزوم توسعه کشت علوفه مورد نیاز دام استان بعد از برداشت برنج در اراضی شالیزاری و شیبدار استان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه اقلام علوفه ای از نهاده های مورد نیاز و ضروری دام است که تهیه و تولید آن با قیمت مناسب یکی از اقدامات راهبردی برای کاهش هزینه تمام شده تولید در واحدهای دامپروری است و استان نیز دارای شرایط اقلیمی مناسبی برای کشت این اقلام است، تصریح کرد: تنها را برون رفت از مشکل تامین علوفه دام، استفاده از ظرفیت های استانی است.

دریکنده با تاکید به ترویج ارقام علوفه ای در مناطق محتلف استان، پرداخت تسهیلات خرید ادوات برداشت علوفه، تامین بموقع بذور مورد نیاز، ترویج کشت تلفیقی، توسعه کشت ارقام علوفه ای در اراضی شالیزاری و شیبدار، گفت: کشت علوفه با دوره رشد کوتاه مدت، حفاظت و استفاده از بقایای محصولات کشاورزی، ساخت سیلو، غنی سازی بقایای محصولات کشاورزی از راهکارهای توسعه کشت و تامین علوفه موردنیاز دام  استان است.

وی با بیان اینکه 3 میلیون و 800 هزار راس دام سبک و سنگین در استان وجود دارد، افزود: این تعداد دام به یک میلیون و 400 هزار تن علوفه خشک خشبی نیاز دارند.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه مطالبات دامداران برای توسعه کشت علوفه بایستی افزایش یافته و تعداد دام استان نیز باید بروزرسانی شود، گفت: بدلیل کمبود منابع آبی باید روی کشت علوفه شبدر و تریتیکاله متمرکز شویم.

خلیل حقیقی با تاکید بر کشت علوفه پاییزه در اراضی بالا دست و دیم، افزود: سال گذشته 270 تن بذر جو و تریتیکاله برای کشت علوفه در استان توزیع شد.

وی کمبود امکانات بسته بندی و برداشت مانند چاپر و سیلاژ را از مشکلات عدم توسعه کشت علوفه در استان دانست و گفت: سال گذشته علوفه خلر و ماشک در استان کشت شد و امسال نیز توسعه کشت ارزن را در دستور کار داریم.

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: لزوم توسعه کشت علوفه بعد از برداشت برنج مازندران توسعه کشت علوفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت جو قصیل در قم

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی قم  با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی افزود: در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

کوه خضری با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

وی با بیان اینکه کشت جو قصیل که امسال به صورت آزمایشی در استان قم اجرا شد این روز‌ها به مرحله برداشت رسیده است،گفت:در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • برداشت جو قصیل در قم
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان