Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@23:19:56 GMT

هند مصرف اقلام پلاستیکی یکبار مصرف را ممنوع کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۴۵۷۵

هند مصرف اقلام پلاستیکی یکبار مصرف را ممنوع کرد

به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای شبکه الجزیره، دولت نارندرا مودی نخست وزیر هند با صدور بیانیه ای اعلام کرد که این ممنوعیت شامل اقلام پلاستیکی یکبار مصرف از جمله نی، کارد و چنگال، ایرباد، فیلم های بسته بندی، چوب های پلاستیکی برای بادکنک و بسته های سیگار و آب نبات و بستنی می شود.

در مرحله نخست، دولت ۱۹ کالای پلاستیکی را تعیین کرده که چندان مفید نیست اما از پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به زباله برخوردار است و به موجب حکم ممنوعیتی جدید، تولید، واردات، ذخیره، توزیع یا فروش آن غیرقانونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی کیسه های پلاستیکی یکبار مصرف نیز از چرخه تولید حذف و با کیسه های ضخیم تر جایگزین می شود تا استفاده مجدد از آن ترویج شود.

تولیدکنندگان پلاستیک با اشاره به تورم و احتمال بیکار شدن افراد، از دولت خواسته اند اجرای این ممنوعیت را تعویق اندازد.

ضایعات پلاستیکی، منبع اصلی آلایندگی در هند دومین کشور پرجمعیت دنیاست و رشد سریع اقتصادی در این کشور، تقاضا برای کالاهایی را که با محصولات پلاستیکی یکبار مصرف عرضه می شوند، افزایش داده است.

سایر تولیدات پلاستیکی همچون بطری های پلاستیکی مشمول این ممنوعیت نیستند، اما دولت فدرال هند برای تولیدکنندگان اهدافی تعیین کرده است تا مسئولیت بازیافت یا دفع آنها را پس از استفاده برعهده گیرند.

هند که سالانه تقریبا ۱۴ میلیون تن پلاستیک مصرف می کند، فاقد سیستمی سازمان یافته برای مدیریت ضایعات پلاستیکی است، وضعیتی که زباله های فراوانی را در این کشور ایجاد می کند.

براساس اعلام سازمان ملل، زباله های پلاستیکی در مقیاس وسیعی در اقیانوس های سراسر جهان یافت می شود به طوری که طبق تخمین ها، ۱۰۰ میلیون تن از ضایعات در اقیانوس ها تخلیه می شود. دانشمندان مقادیر زیادی میکروپلاستیک را در روده پستاندارانی مانند نهنگ ها که در اعماق اقیانوس ها زندگی می کنند، یافته اند.

برچسب‌ها هند آلودگی هوا دهلی نو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند آلودگی هوا دهلی نو هند آلودگی هوا دهلی نو پلاستیکی یکبار مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران از تولید چادرهای اسکان اضطراری متناسب با شرایط اقلیمی و فصلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، امیرالدین روح‌نواز در حاشیه بازدید خبرنگاران از کارخانجات نساجی هلال احمر با حضور در جمع خبرنگاران توضیحاتی را در مورد فعالیت این شرکت ارائه کرد و گفت: امروز شرکت نساجی هلال ایران با سه کارخانه تولیدی در سه نقطه از کشور و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از شرکت‌های پیشگام و به جرات اولین شرکت تولید اقلام امدادی نظیر پتو، چادر، لباس امدادی و ... در سطح خاورمیانه است که توانسته با استفاده از دانش‌ روز با کیفیت‌ترین اقلام امدادی را تولید کند.

وی با بیان اینکه شرکت نساجی هلال ایران نیاز جمعیت هلال احمر به تولید چادر، پتو و دیگر اقلام امدادی را به‌طور کامل رفع کرده است، گفت:‌ امروز به جرات می‌توانم بگویم که چادرهای تولیدی جمعیت هلال احمر یکی از با کیفیت‌ترین محصولات تولیدی امدادی در سطح جهان است. ما همچنین محصولاتمان را متناسب با اقلیم هر منطقه و فصل تولید می‌کنیم.

روح‌نواز با بیان اینکه شرکت نساجی هلال آمادگی صادرات محصولات خود به خارج از کشور را هم دارد، گفت: در حال حاضر نیز ملزومات تولید شده در این شرکت به کشورهایی نظیر پاکستان، تاجیکستان، چین، ترکیه و... صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران درباره جنس این چادرهای امدادی نیز گفت:‌ هنگام وقوع زلزله بم مواردی را داشتیم که در آن چادرها دچار آتش‌سوزی شده بودند، ما با استفاده از دانش روز شرایطی را در تولید این چادرها رعایت کردیم که امکان آتش‌گرفتن آنها بسیار دشوار است و اصطلاحا از جنس کندسوز هستند.

وی با بیان اینکه در مجموع بیش از ۴۰۰ نفر در کارخانجات نساجی هلال مشغول به کار هستند، گفـت: یک سوم از این افراد را زنان شامل می‌شوند که اکثر این زنان سرپرستان خانوار هستند. ما آمادگی داریم که با استفاده از نیروی کار حرفه‌ای که داریم، اقلام استراتژیک موردنیاز را تولید کنیم. همچنین آمادگی تولید محصولات دیگر ارگان‌ها و سازمان‌ها نیز وجود دارد.

روح‌نواز با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مواد اولیه تولید پتو، چادر و ملزومات امدادی در داخل کشور تولید می‌شود، گفت:‌ همچنین در راستای مسئولیت پذیری اجتماعی، کارگاه‌هایی را در زندان‌ها ایجاد کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • کشف ۴ میلیارد تومان داروی غیرمجاز و تاریخ گذشته در پردیس
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی