Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@00:02:15 GMT

کمبود آب اصفهان به حدود ۵ مترمکعب بر ثانیه رسید

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۴۵۹۷

کمبود آب اصفهان به حدود ۵ مترمکعب بر ثانیه رسید

ایسنا/اصفهان معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری شرکت آب وفاضلاب کشور گفت: در بدو ورودم شرایط بسیار سختی در حوزه آبرسانی داشتیم و رودخانه زاینده‌رود اولین سالی بود که خشک بود و چاه‌های فلمن را با ظرفیت آبدهی ۳.۵ مترمکعب بر ثانیه را از دست دادیم و حدود سه متر مکعب بر ثانیه کمبود آب داشتیم که در سال‌های آخر به ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تا ۵ مترمکعب بر ثانیه کمبود آب در سامانه آبرسانی را داشتیم.

هاشم امینی، امروز شنبه، ۱۱ تیر در آیین تودیع خود و معارفه مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، با بیان اینکه تغییر و تحول در تمام ارکان طبیعت وجود دارد و جامعه سازمانی ما چنین است، اظهار کرد: خوشبختانه امروز شاهدیم که این مسئولیت خطیر با قدمت ۵۵ سال، به دست باکفایت یکی از مهندسان متخصص این صنعت سپرده می شود.

وی با اشاره به فعالیت نزدیک به دوازده سال خود در جایگاه مدیرعاملی و همچنین حضور ۲۴ ساله خود در این شرکت از رده کارشناسی تا مدیریت، گفت: در بدو ورود ما شرایط بسیار سختی در حوزه آبرسانی داشتیم و رودخانه زاینده رود اولین سالی بود که خشک بود و چاه های فلمن را با ظرفیت آبدهی ۳.۵ مترمکعب در ثانیه را از دست دادیم و حدود سه متر مکعب بر ثانیه کمبود آب داشتیم که در سال‌های آخر به ۴.۵ تا ۵ مترمکعب بر ثانیه کمبود آب در سامانه آبرسانی را داشتیم.

به گزارش ایسنا، معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری شرکت آب وفاضلاب کشور تاکید کرد: البته این کمبود آب باعث شد تا همکاران خوش فکر ما این تهدید را به فرصت تبدیل کنند و اقدامات خوبی را در حوزه‌های مختلف به خصوص در حوزه توزیع انجام دادند و در تابستان که با کمبود ۳.۵ متر مکعب بر ثانیه کمبود آب داشتیم را با ایجاد سامانه‌های تله متری و خطوط انتقال آب را مرتفع کردیم و در حوزه مشترکین نیز سرمایه گذاری کردیم و با حوزه قراردادهای بیع متقابل سعی کردیم با همفکری و خرد جمعی، این بحران ها پشت سر بگذاریم.

وی با بیان اینکه در سال ۸۹ حدود ۸۳ شهر تحت پوشش آبفای استان بود که به ۳۰۰ شهر و بعد از یکپارچه سازی ۹۴۸ روستا به ما اضافه شد، افزود: جمعیت تحت پوشش فاضلاب شهری در این دهه یک میلیون نفر افزایش یافت  و حجم مخازن تحت پوشش ما از ۸ دهم میلیون مترمکعب به ۱.۲ میلیون مترمکعب افزایش یافت.

امینی با اشاره به استفاده از ظرفیت پساب، افزود: تعداد ۲۰ تصفیه خانه فاضلاب های استان در استان وجود داشت که طی یک دهه اخیر ۱۰ تصفیه خانه فاضلاب دیگر در ساخته شد. همچنین چندین تصفیه خانه دیگر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در دست احداث است، همچنین در این سال‌ها ۴۰۶۶ کیلومتر لوله‌گذاری آب و ۳۲۷۱ کیلومتر لوله‌گذاری فاضلاب انجام داده‌ایم.

وی با بیان اینکه در اصفهان ۲۲ قرارداد بیع متقابل برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های فاضلاب داریم، افزود: همچنین یک فاینانس خارجی به مبلغ ۲۰۰ میلیون یورو مصوبه دولت دهم بود که ۵۰ میلیون یورو آن انجام شده است، همچنین به غیر از فاینانس جاری، ۶ قرارداد BOT برای طرح‌های فاضلاب داشته‌ایم و شرکت فولاد مبارکه و ذوب آهن سرمایه‌گذاری برای خرید پساب و ساخت تصفیه خانه فاضلاب انجام داده اند.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كمبود آب پساب زاينده رود ۵ مترمکعب بر ثانیه بر ثانیه کمبود آب سرمایه گذاری تصفیه خانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت جاده‌ها / محور کندوان یکطرفه شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سرگرد محمد احمدی افزود : این تصمیم تا زمان تخلیه بار ترافیکی این محور کوهستانی و پرتردد از سوی پلیس راه فراجا و مازندران اتخاذ و اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: چطور عوارض آزادراهی را الکترونیکی پرداخت کنیم؟

وی به کابران جاده ای توصیه کرد که قوانین راهنمایی و رانندگی از جمله رعایت فاصله طولی و توجه کافی با جلو را در این محور کوهستانی و پرتردد کشور رعایت کنند تا خاطره خوبی از سفر خود و خانواده شان رقم بزنند.

به گفته وی در ۲۴ ساعت گذشته تاکنون حوادثی مبنی بر وقوع تصادفات و حوادث طبیعی در این محور گزارش نشده است.

محور کرج - چالوس جزو یکی از شبکه های ارتباطی اصلی پایتخت کشور به خطه شمال کشور استان گیلان و خطه غربی مازندران است که به علت برخورداری از مناظر طبیعی شگفت انگیز، جاذبه های تاریخی و کوتاه بودن بعد مسافت در تمامی فصول به ویژه ایام نوروز با استقبال چشمگیر مسافران و گردشگران داخلی و خارجی همراه است.

محور کرج - چالوس حدود ۱۶۰ کیلومتر طول دارد که حدود ۸۰ کیلومتر مربوط کندوان حوزه شهرستان چالوس و بقیه هم جزو حوزه جغرافیایی استان البرز است.

برابر آمار به طور میانگین روزانه در نیمه دوم سال حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو در این مسیر تردد می کنند و این آمار در فصول بهار و تابستان به ۵۰ هزار تردد در روز می رسد.

کد خبر: 1229087 برچسب‌ها وضعیت راه ها

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی کاشان
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • سلاجقه: حدود ۶۰میلیون مترمکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • وضعیت جاده‌ها / محور کندوان یکطرفه شد
  • کندوان یکطرفه شد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت