Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا: آیت‌الله «علیرضا اعرافی» در نشست شورای اداری استان ایلام ،اظهار کرد: دستگاه اداری زمانی می تواند گام های بزرگ بردارد  که از نظر راهبردی و کلان آینده نگر باشد و مدیریتی می تواند قلمروهای جدید ایجاد و گام های مهم بردارد که از یک نگاه کلان و راهبردی برخوردار باشد.
وی با بیان اینکه  مدیریت‌های محدود به نگاه محدود و بدون یک نگرش بلند راهبردی نمی تواند کارگشا باشند، گفت: ما با گره‌های روزمره برخورد داریم و ما  باید بتوانیم گره های روزمره بگشاییم، وقتی می‌شود که گام های اساسی برداشت که اندیشه کلان در میان بوده و برنامه بلندمدت را تدوین کرده باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو فقهای شورای نگهبان با تاکید بر اینکه داشتن افق بلند و نگاه راهبردی در اجرای بر برنامه ها بسیار مهم است، ادامه داد: نگاه برنامه ها باید جامع و عمیق باشد و در این مسیر مطالعه و کسب دانش های روز بسیار مهم است، هنر مدیران این است که  در چهارچوب های کلان، فکر راهبردی داشته و قلمروهای جدید و راه های نو پیدا کنند ، طرح های جدید داشته باشند و درون زا فکر کرده و اهل تحقیق و پژوهش باشند.
 اعرافی تاکید کرد: مطالعه، تحقیق، پژوهش، آینده نگری و کلان نگری و داشتن یک نگاه راهبردی عمیق و درست و برنامه بلند مدت از جمله ویژگی های مدیران موفق است که بتواند با هنر خود فراتر از جریان های عادی  و متعارف حرکت کرده و طراحی جدید داشته و اتفاقات جدیدی در دوره مدیریت خود رقم بزند.
مدیر حوزه های علمیه کشور و عضو فقهای شورای نگهبان ادامه داد: برنامه هفتم توسعه که امروز دولت کار در مسیر آن را شروع کرده و مدیران و نمایندگان استان، باید مسائل استان را در این برنامه ببینند، تا استانی مسیر و راه درست نداشته باشد نمی‌تواند انتظار سرمایه گذاری داشت، باید زمینه های لازم را فراهم کرد که استان ایلام در مسیر و ریل توسعه و پیشرفت قرار گیرد.
 
اعرافی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه باید اقتضائات استان های محروم از جمله استان ایلام دیده شود، گفت: استاندار ایلام با تعاملی که با دولت دارد، نقش مهمی در راستای شناساندن ظرفیت های استان دارد، همت و تلاش  شما می تواند در بزنگاه های اصلی سرنوشت را تغییر دهد و باید این بزنگاه ها را تشخیص داده شود و نقش موثری در این بزنگاه ها ایفا شود.
 وی با اشاره به اینکه پیشرفت کشور به نظام اداری سالم و هوشمند وابسته است، تصریح کرد: نظام اداری که از سلامت و هوشمندی و منابع قوی و غنی برخوردار می‌شود می‌تواند موانع را برطرف کرد و جامعه را متحول کند، مدیر باید راهبر هوشمندی باشد که دستگاه خود را به لحاظ علمی و فکری و برنامه ریزی استوار و محکم نگاه دارد و هم بتواند سلامت دستگاه خود را تضمین کند.
مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به اینکه حوزه، اخلاق و معنویت مدار است، تصریح کرد: حوزه در ذات خودش باید پیراسته از زخارف دنیایی باشد و باید تربیت طلاب و روحانیون در حوزه، به گونه ای باشد که هم جامعه و همه خود را این گونه تربیت کند و عامل باشد، حوزه سیاسی است و نگاه سیاسی یک‌حقیقت انکار ناپذیر است که در طول تاریخ این نگاه سیاسی محور تحولات بزرگی در جامعه بوده است.
اعرافی با اشاره به اینکه حوزه بدون مردم معنایی ندارد، گفت: ما اگر هر افتخاری در تاریخ در حوزه های علمیه می بینیم به مردم ما بر می‌گردد که پای ولایت و فقها و حوزه های علمیه بوده اند و لذا حوزه یعنی مردم، حوزه هماهنطور که باید مطالبه گر  عدالت، توسعه وف رهنگی، معنویت و ارزش ها باشد باید حتما پاسخگو باشد.
وی تاکید کرد: تئوری نظام اسلامی و ولایت فقیه یک تئوری کلان و جدید در دنیای معاصر بوده است و گفتمان انقلاب اسلامی که مورد تهاجم دشمنان قرار دارد، به دلیل این است که منظومه فکری جدید را ارایه کرده و دنیا را شگفت زده کرده است.
مدیر حوزه های علمیه کشور و عضو فقهای شورای نگهبان گفت: حوزه قوی، دانشگاه قوی و آموزش و پرورش نیرومند سه ضلع قوی در زمینه تحول جامعه و نیل به اهداف متعالی در نظام اسلامی است که باید به این سه ضلع به طور ویژه توجه شود.
اعرافی گفت: دشمنان، جنگ ترکیبی و این همه ابزارهای پیچیده در فضای واقعی و مجازی برای مقابله با گفتمان انقلاب اسلامی به راه انداخته اند که نشان می دهد این گفتمان، گفتمان قوی در سطح جهان است.
وی با تاکید بر اینکه  ما امروز به یک مقاومت علمی، اداراکی و درونی برای نسل جوان نیاز داریم که در مقابل جنگ ترکیبی دشمن ایستادگی کرده و دشمنان را به عقب برانیم، تاکید کرد: انقلاب اسلامی امتداد عاشورا است و حوزه ها باید پاسخگوی نیازهای فکری جوانان و اقشار مختلف مردم باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: عضو فقهای شورای نگهبان حوزه های علمیه حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۴۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان رشت گفت: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کیا عاشوری امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان که در بخش خشکبیجار برگزار شد، با اشاره به در پیش بودن فصل تابستان و آغاز فعالیت طرح‌های سالم‌سازی در نیمه خردادماه اظهار کرد: شهرستان رشت با ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی از ۱۰ روستای ساحلی بخش‌های خشکبیجار و لشت نشا برخوردار است.

وی افزود: تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی از جمله مواردی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

فرماندار شهرستان رشت گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به پرداخت مطالبات ناجیان غریق، تصریح کرد: سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، البته تلاش‌های شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکارناپذیر است که جای قدردانی دارد، امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.

عاشوری با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیق‌های سنتی از ظرفیت‌های گردشگری مناطق خود استفاده کنند، گفت: انتظار داریم برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاه‌های متولی تقویت شود.

فرماندار رشت با تاکید بر لزوم مدیریت آسیب‌های اجتماعی در سواحل شهرستان رشت ادامه داد: برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت جذب سرمایه گذار در دستور کار قرار گرفته و فرمانداری شهرستان نیز قطعا همکاری لازم را در جذب و حمایت از سرمایه‌گذار در برنامه قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثه‌خیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، گفت: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • شورای نگهبان نسبت به مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان ایرادی نداشت
  • فیلم| به دانش‌آموزتان نگاه ملی بدهید
  • چرا متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین اجرایی نشد؟ | مابه‌التفاوت واریز خواهد شد
  • خبر جدید درمورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در انتظار تایید برنامه هفتم
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟