Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت روز ملی صنعت و معدن با دستور ویدئوکنفرانسی ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور، ۸ طرح بزرگ صنعتی باارزش ریالی ۱۸ هزار و ۳۳۴ میلیارد تومان افتتاح شد که زمینه اشتغال‌زایی مستقیم برای حدود ۷ هزار نفر را فراهم خواهد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، طرح‌های قابل‌افتتاح در دهه تولید و تجارت ۱۴۰۱، شامل شرکت‌های صنعتی و پژوهشی زرکام استان البرز شهرستان ساوجبلاغ، تولیدکننده انواع محصولات غذایی و شیرینی و شکلات با ظرفیت ۱۳۰ هزار تن و مجموع سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار و ۶۷۰ میلیارد تومانی است که از این طریق برای ۵ هزار نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



واحد آتیلا همراه آیهان استان مرکزی شهرستان زرندیه درزمینه تولید تلفن همراه و تبلت و با ظرفیت ۷ میلیون عدد و ارزش ریالی ۴۸۰ میلیارد تومان افتتاح می‌شود و ۱۵۰ نفر می‌توانند مشغول به فعالیت شوند.

دی آریا پلیمر خمین استان مرکزی یکی از دیگر واحد‌های افتتاح‌شده با دستور رئیس‌جمهور است که پلیمر‌های پروپیلن به اشکال ابتدایی با ظرفیت ۱۷۵ هزار تن تولید می‌کند و قرار است برای ۳۳۷ نفر اشتغال ایجاد کند، سرمایه‌گذاری ثابت برای این طرح ۱۹۹۴ میلیارد تومان است.

واحد غذا فرآور پنگوئن شهرستان زرندیه استان مرکزی پریفرم، ظروف پلاستیکی و یک‌بار مصرف را با ظرفیت ۳۴۶ هزار تن تولید می‌کند که سرمایه‌گذاری ثابت برای این واحد هزار و ۷۱۷ میلیارد تومان است و از این طریق ۵۰۰ نفر مشغول فعالیت می‌شوند.

پایافولاد اردکان یزد با تولید کنسانتره آهن و ظرفیت یک‌میلیون تن و باارزش ریالی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۲۰۰ نفر یکی از دیگر از واحد‌های مورد افتتاح در روز ملی صنعت و معدن است.

کلر پارس شهرستان بستان‌آباد آذربایجان شرقی محصولاتی مانند پارافین کلره، هیدروژن، کلر، سود سوزآور جامد و... را با ظرفیت ۱۱۰ هزار تن تولید می‌کند که مجموع ارزی ریالی این واحد ۹۰۰ میلیارد تومان است و پیش‌بینی‌شده برای ۳۹۵ نفر اشتغال ایجاد شود.

واحد ایلیا نوین سازه میبد یزد بلوک و پنل اتوکلاو را با ظرفیت ۹۵ هزار تن تولید می‌کند که ارزش ریالی آن ۸۰۰ میلیارد تومان است و از این طریق ۱۰۰ نفر مشغول فعالیت می‌شوند.

مجتمع شیمیایی آبنوس شیراز تولیدکننده فرمالین، دواتیل هگزانوپیک اسید، رزین‌های آلکید به اشکال ابتدایی، رزین کوپلیمراکریلیک، پودر گلیزر با ظرفیت ۳۲ هزار تن تولید می‌کند که ارزش ریالی آن ۲۷۳ میلیارد تومان است و از این طریق برای ۱۲۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

۲۰۹ طرح آماده بهره‌برداری در سراسر کشور

طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، اکنون ۲۰۹ طرح صنعتی آماده بهره‌برداری به تفکیک ۵۲ طرح بزرگ و ملی و ۱۵۷ طرح قابل‌افتتاح در سطح استان‌ها در سراسر کشور موجود است.

با بهره‌برداری از این ۲۰۹ طرح که با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۳ هزار میلیارد تومان آماده‌شده‌اند، برای حدود ۱۸ هزار نفر به‌صورت مستقیم اشتغال‌زایی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت صمت دهه تولید فاطمی امین هزار تن تولید میلیارد تومان نفر اشتغال ایجاد سرمایه گذاری بهره برداری ۲۰۹ طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد مهم جهت انتخاب دانشگاه صنعتی برای محل استقرار این نمایشگاه اظهار کرد: دانشکده حمل‌ونقل، عمران و صنایع از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان است که برنامه‌های متعدد مدیریت شهری در ارتباط با پروژه‌های حمل‌ونقلی و ترافیکی را دنبال می‌کند، همچنین در این زمینه مقاله‌های بسیار خوبی را در داخل کشور و خارج از آن ارائه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به‌طور معمول حداقل سالانه حدود ۵۰ مقالات متعدد توسط اساتید دانشکده حمل‌ونقل تولید می‌شود، افزود: پژوهشکده حمل‌ونقل نیز کنار این دانشکده فعال است، همچنین برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکی از نقاط‌ضعف ما این است که نتوانسته‌ایم یافته‌ها و محصولات خود را به‌خوبی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دید عموم برسانیم، افزود: شاید مسئولان امر و متولیان باید راهکاری بیندیشند تا توده‌های مختلف مردم و جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی به چنین فضاهایی بیشتر راه پیدا کنند.

میرمحمدی میبدی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند تا بتوانیم فعالیت نخبگان این مرز و بوم که به تولید و محصول رسیده است را به مردم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجوی نخبه خلاق از محصولات این دانشگاه بوده و مدیران موفق بسیاری در این دانشگاه پرورش یافته‌اند.

میرمحمدی میبدی اضافه کرد: در تمام حوزه‌ها اقدامات مهمی را انجام می‌دهیم که امکان اطلاع‌رسانی آن به‌دلیل مسائل امنیتی وجود ندارد، اما می‌توان گفت که این اقدامات بسیار ارزنده است.

کد خبر 750010

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده