Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «کامبیز عباسی» افزود: مبلغ ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار مکانیزاسیون کشاورزی از همان ابتدای امسال به استان‌ها ابلاغ شده و از این مبلغ نزدیک به ۲۵۰۰ میلیارد تومان به مکانیزاسیون زراعت و حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان به مکانیزاسیون باغبانی اختصاص داده‌ایم.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی میزان اعتبار تخصیص یافته در سال جاری به حوزه‌های مکانیزاسیون دام و طیور را نزدیک به ۶۰۰ میلیارد تومان، شیلات و آبزیان حدود ۳۵۰ میلیارد تومان، گیاهان دارویی ۱۵۰ میلیارد تومان و گلخانه‌ها را ۱۷۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسوول درباره نوسانات قیمت ماشین‌های کشاورزی تاکید کرد: با توجه به برآوردها، نظارت و بررسی‌های مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی بر قیمت لوازم و قطعات ماشین‌های کشاورزی و کنترل‌های وزارت جهاد کشاورزی در سال جاری، شرکت‌های تولیدکننده ماشین‌های کشاورزی اجازه افزایش قیمت بیش از ۲۰ تا ۲۵ درصد تولیدات خود را ندارند.

افزایش بیش از ۲۵ درصد قیمت ماشین‌های کشاورزی قابل قبول نیست

عباسی با بیان این که افزایش بیش از ۲۰ تا ۲۵ درصد قیمت ماشین‌های کشاورزی مورد پذیرش این مرکز نیست، گفت: حمایت ما از شرکت‌های ارزان فروش و همراه دولت صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به فعالیت ۵۲۳ شرکت فعال در حوزه عرضه ماشین‌های کشاورزی در کشور فعال هستند، بیان داشت: برآوردها نشان می‌دهد نزدیک به ۸۰ درصد شرکت‌های تولیدکننده ماشین‌های کشاورزی، خود را با شرایط کشور، سیاست اقتصاد مقاومتی و کشاورزان وفق داده‌اند و قیمت تولیداتشان در سال جاری در محدوده ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش‌یافته که قابل‌تقدیر است.

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در همین حال تصریح کرد: بخشی از افزایش قیمت‌ها در حوزه ماشین‌های کشاورزی ناشی از تغییرات قیمتی در سایر کالاها است.

وی گفت: از کل شرکت‌های عرضه‌کننده ماشین‌های کشاورزی ۱۰ تا ۱۵ درصد آنها شرکت‌های دانش‌بنیان هستند و این شرکت‌های به سمت ساخت ماشین‌هایی رفته‌اند که سابقه کمتری در بخش کشاورزی دارند.

عباسی اضافه کرد: امسال با توجه به تاکیدات وزیر جهاد کشاورزی بر ارتقای فناوری در این بخش، توجه ما به توسعه مکانیزاسیون علمی و دانش‌بنیان است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی محمدعلی طهماسبی مكانيزاسيون سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون سید جواد ساداتی نژاد مکانیزاسیون کشاورزی توسعه مکانیزاسیون ماشین های کشاورزی میلیارد تومان جهاد کشاورزی ۲۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی دامپروری و باغبانی در مهریز
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • ساماندهی مراکز مجاز جمع آوری سیب صنعتی د رارومیه
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس