Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اهمیت ایجاد اشتغال بیش از چهار هزار و ۹۰۰ نفر از ابتدای سال تاکنون در پروژه‌های عمرانی استان مشغول به کار شده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زابل، حسین مدرس خیابانی ظهر امروز در نشست ویژه اشتغال منطقه سیستان که در فرمانداری زابل برگزار شد، اظهار داشت: در بسته اشتغال سیستان بیش 30 هزار نفر در 13 رسته شغلی مشغول به کار خواهند شد که این امر می‌تواند در توسعه این منطقه نقش بسزایی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: بسته اشتغال سیستان مشاغلی جایگزین و کم‌آب از جمله صنایع دستی، قالیبافی، تراش سنگ‌های قیمتی، بوم‌گردی، استخر پرورش ماهی، پنل خورشیدی، دام سبک، پرورش مرغ محلی خزک، کارگاه تولید پوشاک، زنبورداری، پرورش شترمرغ، پرورش شتر، مشاغل مرتبط با صنایع خلاق دیجیتال و خدمات بازرگانی الکترونیکی دیده شده که با توجه به شرایط خاص استان می‌تواند اشتغال فراوانی ایجاد کند.

وی تصریح کرد: اگر بخواهیم مشکل استان در همه حوزه‌ها را حل کنیم باید بتوانیم اشتغال پایدار را از طریق تولید ایجاد کنیم. موضوع مهم در استان ایجاد اشتغال است بنابراین پروژه‌هایی که تعریف می‌شود باید شغل ایجاد کند چرا که الویت مهم ایجاد اشتغال از اجرای این پروژه‌ها است.

مدرس‌خیابانی: شرکت‌های دانش‌بنیان ‌سیستان و بلوچستان‌ حمایت ویژه می‌شوندگزارش| ابطال کارت‌های سوخت داد مردم سیستان و بلوچستان را درآورد/ صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت پابرجاست620 میلیارد تومان تسهیلات برای اجرای 84 طرح اقتصادی سیستان و بلوچستان پرداخت شد

مدرس خیابانی ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های مهم در شمال استان معادن است و تامین نیروی انسانی فعال و پویا منجر به توسعه این منطقه خواهد شد. موضوع اشتغال در کل استان با شتاب در حال پیگیری است و تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به تامین نیروی انسانی از بین نیروهای بومی هستند.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه 28 هزار نفر فرصت اشتغال‌زایی تا پایان سال هدف‌گذاری شده، افزود: حذف معافیت سربازی برای سازمان بهزیستی برای ارائه کمک‌های بلاعوض به مددجویان باید در دستور کار قرار گیرد. در حوزه احیا قالی سیستان و همینطور فعال کردن کارگاه‌های قالی بافی پیش‌بینی شده با در نظر گرفتن بازارهای هدف و تکیه بر امکانات موجود نزدیک به یک هزار نفر در این حوزه فعال شوند که در همین راستا پارک علم و فناوری نیز فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی خاطرنشان کرد: 303 نفر در پروژه آبرسانی سیستان با 12 کارگاه فعال اشتغال دارند که این تعداد افزوده خواهد شد. با توجه به اهمیت ایجاد اشتغال بیش از چهار هزار و 900 نفر از ابتدای سال تاکنون در پروژه‌های عمرانی استان مشغول به کار شده‌اند.

انتهای پیام/392/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان استانداری سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان استانداری سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان ایجاد اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان

معاون اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در سامانه بارشی رخ داده در اواخر فروردین، ۲۱ رکورد جدید بارشی در استان ثبت و حدود ۴۰ درصد بارش یک ساله زراعی دریافت شد.

به گزارش تسنیم، اله‌بخش ریگی در گفتگو با خبرنگاران، اظهار داشت: لزوم توجه به پیوست‌های اقلیمی برای دولت و بخش خصوصی که در حال سرمایه گذاری در منطقه است احساس می‌شود.

معاون اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: در سامانه بارشی رخ داده در اواخر فروردین‌ماه، ۲۱ رکورد جدید بارشی در استان ثبت و حدود ۴۰ درصد بارش یک ساله زراعی دریافت شد. علاوه بر شهر‌های ساحلی، شهر‌های مرکزی استان نیز رکورد‌های بارشی ثبت کردند. بیشترین بارش در مناطق ساحلی استان در کنارک و زرآباد ثبت شد.

وی با اشاره به ویژگی‌های اقتصادی و اجتماعی مناطق تحت تاثیر سیل، گفت: بیشتر آن‌ها از کشاورزی و صیادی و باغات موز در مناطقی مانند زرآباد امرار معاش می‌کنند. بارش‌های اخیر برای فعالیت‌های تجاری و گردشگری منطقه مشکل زا شد.

ریگی تاکید کرد: با توجه به تجربه سیل اخیر، لزوم توجه به پیوست‌های اقلیمی برای دولت و بخش خصوصی که در حال سرمایه‌گذاری در منطقه است احساس می‌شود چرا که با استفاده از پیوست‌های اقلیمی می‌توان تهدید‌های ناشی از مخاطرات و بلایای طبیعی را کنترل و مدیریت کرد. در این شرایط لزوم احداث سایت رادار در منطقه نیز احساس می‌شود.

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان