Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:45:42 GMT

تولید بیش از ۴۳۴ هزار علوفه دامی در خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۶۰۳۴

تولید بیش از ۴۳۴ هزار علوفه دامی در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر زراعت سازمان جهادد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: پیش‌بینی می‌شود به طور متوسط در استان ۴۳۴ هزار و ۳۳۹ تن علوفه دامی تولید شود که همه این محصول تولیدی به مصرف دام‌های استان می‌رسد.

محمد رزقی، امروز شنبه ۱۱ تیر به رسانه‌های گروهی گفت: کشت ذرت علوفه‌ای در استان از نیمه خردادماه آغاز شده و تا نیمه مردادماه ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: سطح زیر کشت این محصول در سال ۱۴۰۰ در سطح استان ۶۸۲ هکتار بوده که پیش‌بینی می‌شود سال جاری در راستای سیاست های وزارتخانه و اجرای کشت قراردادی به ۲۰۰۰ هکتار افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه شهرستان‌های سربیشه و قاین بیشترین سطح زیر کشت را دارند، اظهار داشت: ارقام کشت شده در سطح استان دیررس و میان رس می باشند.

وی بالا بودن تولید عملکرد در واحد سطح، برداشت زودهنگام و کاهش ۱۰ درصدی مصرف آب را از جمله ویژگی‌های ارقام میان رس دانست.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه شیوه آبیاری این محصول در استان به روش آبیاری تیپ و نشتی(ردیفی) است، یادآور شد: میانگین برداشت ذرت علوفه‌ای در هکتار به ۴۰ تن می‌رسد که پیش‌بینی می‌شود به طور متوسط در استان ۸۰ هزار تن علوفه دامی تولید شود که همه این محصول تولیدی به مصرف دامداری‌های استان می‌رسد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان جنوبي ایسنا جهاد كشاورزي خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور شامگاه یکشنبه در جلسه خرید محصولات زراعی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز است، تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تأمین کنیم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالاهای اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

کد خبر 6097690

دیگر خبرها

  • آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد
  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • طلّاب به کمک کرغندی‌ها رفتند
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • فیلم/ بارش تگرگ‌های درشت در خراسان جنوبی
  • خسارت سیلاب آن روی سکه بارندگی‌ها