Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، آئین رونمایی از پوستر و نشست خبری دوازدهمین دوره سراسری ‌‌و اولین دوره بین‌المللی تئاتر صاحبدلان روز‌ شنبه ۱۱ تیرماه، در محل تالار رودکی و با حضور محمود سالاری معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمود فرهنگ دبیر این رویداد برگزار شد.

محمود سالاری به‌عنوان اولین سخنران این مراسم به لزوم پرداخت قوی‌تر به رویداد تئاتر صاحبدلان پرداخت و گفت: اگر بتوانیم به‌واسطه هنر به‌ویژه هنر زنده و جریان‌ساز تئاتر این مهم را به مخاطبان بچشانیم کاری بزرگ کرده‌ایم و توانسته‌ایم نقش خود را در تربیت و تعالی‌بخش فرهنگی افراد جامعه به‌خوبی ایفا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: جشنواره صاحبدلان تلاش می‌کند از این اقیانوس معنویت ولو به‌قدر قطره‌ای کام تشنگان این مهم را از طریق هنر تئاتر تازه کند.

سالاری در پایان تأکید کرد: تلاش معاونت هنری آن است که این دوره جشنواره را به آبرومندانه‌ترین شکل ممکن برگزار کند. تلاشمان آن است تا جشنواره تئاتر صاحبدلان از روندی فرهنگی به رویدادی هنری بدل شود؛ چراکه روندها می‌آیند و می‌روند اما رویدادها در همیشه تاریخ باقی می‌ماند.

سپس فرهاد قائمیان بازیگر مطرح کشورمان به سخنرانی پرداخته و بیان کرد:  این رویداد در هر دوره به بلوغ بیشتری رسیده ‌و به نظر بعد از ۱۲ دوره به این میزان از پختگی رسیده است تا به‌صورت بین‌المللی برگزار شود.

وی افزود: امیدوارم این رویداد زمینه‌ای باشد برای فعالیت بیشتر هنرمندان استان‌ها که باورهای دینی را جاری کنند. چراکه این جشنواره می‌کوشد زیرساخت‌های لازم را در این زمینه فراهم آورد.
او با اشاره به بین‌المللی شدن رویداد صاحبدلان ابراز امیدواری کرد که با برگزاری چنین رویدادهایی نشان دهیم که ایران اسلامی به هنر دینی توجه دارد و تفکرات دینی را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کند.

بعد از سخنان فرهاد قائمیان پیام محمود فرهنگ دبیر این جشنواره به‌صورت ویدیویی پخش شد.
فرهنگ در این پیام به رویکرد جشنواره تئاتر صاحبدلان اشاره کرد ‌افزود: جشنواره‌های زیادی در کشور ایران و با محوریت هنرهای نمایشی در کشور برگزارشده و گروه‌ها باهم رقابت می‌کنند اما رویکرد تئاتر صاحبدلان حمایت از گروه‌های نمایشی برای تولید آثار در ژانر دینی است.

وی افزود: تلاش کردیم تا ژانری به ژانرهای تولیدی اضافه شود، همچنین همه تلاش ما بر فعال‌سازی گروه‌های نمایشی در شهرستان‌هاست.

در پایان مراسم از پوستر دوازدهمین رویداد تئاتر صاحبدلان با حضور  افرادی چون: مهدی کاموس مدیر دفتر انتشارات و پژوهش اداره کل هنرهای نمایشی، کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری و دبیر چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تاج‌بخش فناییان یدالله وفاداری، احمد جولایی، هادی مرزبان، داوود فتحعلی‌بیگی، محمد دشت گلی، حسن رونده و فرهاد قائمیان رونمایی شد.

سپس نشست خبری جشنواره تئاتر صاحبدلان برگزار شد.

فرهنگ در پاسخ به سؤالی در رابطه با رقم بودجه این نمایش، به تنگناهای اقتصادی تئاتر اشاره کرد و گفت: دوره آقای شاه‌آبادی بهترین دوره ما بود چون نگاه حمایتی به این جشنواره داشت ولی رقم بودجه را اعلام نکرد و گفت: خوب است. من راضی هستم ولی کم است.
این مدیر تئاتری ابراز امیدواری کرد از مشارکت‌های دولتی بیشتری برای تولید تئاتر در این رویداد بهره‌مند شود.
وی با اشاره به بین‌المللی شدن جشنواره افزود: بودجه ما بد نیست ولی ازآنجاکه این رویداد، امسال بین‌المللی شده است به دلیل گران شدن دلار، دچار مشکل می‌شویم. 
دبیر دوازدهمین جشنواره صاحبدلان درباره کشورهای حاضر در این جشنواره گفت: نگاه ما به ۲۵ کشور مسلمان است ولی هنوز معلوم نیست چند کشور حضور پیدا کنند.

دبیر دوازدهمین دوره تئاتر صاحبدلان درباره انتشار کتابی درباره تئاتر دینی به قلم دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی، روند نگارش این کتاب را که شامل ۵ جلد کتاب در ۵ هزار صفحه است، تشریح کرد و خبر از رونمایی آن در اختتامیه این دوره از جشنواره داد.
وی تأکید کرد: در برگزاری این رویداد، به استان‌ها فکر می‌کنیم و برای تولید یک اثر نمایشی در تهران ۷۰ میلیون تومان کمک خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رونمایی پوستر دوازدهمین دوره تئاتر صاحبدلان تئاتر صاحبدلان محمود سالاری تئاتر صاحبدلان بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم اختتامیه هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «یادمان کیومرث صابری فومنی (گل آقا)» عصر امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در شهر فومن زادگاه گل‌آقا برگزار شد.

در این مراسم که با اجرای رضا رفیع برگزار شد و این طنزپرداز برنامه را با ذکر خاطراتی از روز‌های پایانی حیات مرحوم صابری فومنی آغاز کرد، تعداد زیادی از چهره‌های هنری و مدیران فرهنگی استانی و ملی همچون رسول نجفیان، احمد عربانی، امید مهدی‌نژاد، فرشاد مهدی‌پور، مهدی رمضانی، مهدی عرفاتی، محمدرضا خوشرو اسدالله عباسی و... حضور داشتند.

فرامرز مرجانی فرماندار فومن به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون ایستاد و در جایگاه میزبان این رویداد در سخنانی کوتاه به حاضران در جلسه خوش‌آمد گفت و سپس پیام تصویری محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای این رویداد به نمایش درآمد.

اسماعیلی در بخش‌هایی از سخنانش با اشاره به ارزش جایگاه طنز در جامعه ما گفت: طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه به صورتی است که مخاطب را درگیر کند. طنزپرداز با خنده نشاندن روی لب آسیب را مطرح می‌کند. جامعه ما دچار مشکلات اقتصادی است و این جامعه را عبوس نشان می‌دهد و طنز می‌تواند اخم‌ها را از چهره جامعه باز می‌کند.

وی با اعلام این مسئله که طنز در ایران پس از گل‌آقا جایگاه خود را از دست داده دست، با انتقاد از مدیران رسانه‌ای وزارت ارشاد گفت: از تلاش دوستان معاونت رسانه‌ای در حوزه طنز راضی نیستم. باید از روزنامه نگاران این حوزه حمایت کنیم و تلاش کنیم به حوزه طنز به صورت جدی‌تر بپردازیم. این مسئله را به عنوان یک مطالبه مطرح می‌کنم و امیدوارم بتوانم گزارش‌های فصلی در راستای پیشرفت این حوزه در کشور داشته باشیم.

اسماعیلی در انتهای سخنانش گفت: ما در وزارت فرهنگ اماده پشتیبانی کامل از طنزپردازان و نویسندگان این حوزه است و از متخصصان این حوزه درخواست دارم که ما را برای ارتقای وضعیت فعلی یاری کنند.

در ادامه مراسم عباس حسین نژاد دبیر دو دوره اخیر جشنواره «طنزپهل»  پشت تریبون قرار گرفت و با ارائه آماری در مورد این رویداد گفت: امسال تعداد آثار رسیده از سال گذشته بسیار بیشتر بود و امسال ۱۱۲۹ اثر به جشنواره رسید و امروز از ۲۰ نفر این دوستان تقدیر می‌شود. سال گذشته ما برگزیده ای از استان گیلان داشتیم ولی امسال این اتفاق نیافتاد و گیلانی ها از نظر ارسال آثار در کل کشور در رتبه ششم قرار گرفت و تهرانی‌ها بیشترین آثار را ارسال کردند. امسال ۱۲۱ رسانه نیز در این رویداد شرکت کردند و در مجموع ۴۴۸ اثر از رسانه‌های رسمی و ۶۸۱ اثر از رسانه‌های شخصی به ما رسید. 

وی با اشاره به سخنان وزیر ارشاد و درخواست برای توجه بیشتر به طنز گفت: دفتر طنز حوزه هنری توافقاتی با معاونت مطبوعاتی داشت تا آموزش طنز نیز به آموزش‌های حوزه رسانه در کشور اضافه شود و امسال شاهد اجرای این طرح خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • توجه به اقامه نماز موجب ارتقای معنویت در سازمان‌ها می‌شود
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان