Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@21:38:26 GMT

ریل گذاری کانی کربن برای جهش تولید

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۷۴۲۳

ریل گذاری کانی کربن برای جهش تولید

شرکت کانی کربن به عنوان یکی از بزرگترین معادن زغالسنگ حرارتی ایران و با استخراج به صورت روباز در منطقه طبس واقع شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا، شرکت کانی کربن  از اواسط دهه 1390 فعالیت خود را آغاز نموده و در اواسط سال 1399 سهام این شرکت توسط شرکت بورسی باما خریداری گردیده است و پس از ورود سهامداران جدید توسعه شرکت شتاب گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروانه بهره برداری استخراج سالانه بیش از 190 هزار تن زغالسنگ را دارا است. ذخایر این معدن بیش از 16 میلیون تن برآورد می گردد که پروانه بهره برداری برای بیش از 4 میلیون تن زغالسنگ حرارتی از صمت استان اخذ شده است. یک واحد فرآوری کنسانتره زغالسنگ با هدف بازیابی زغالسنگ از باطله ها و مواد معدنی کم عیار در جوار معدن با ظرفیت صد هزار تن در سال به بهره برداری رسیده است. آخرین وضعیت و اقدامات شرکت در سال 1400 و برنامه های آتی شرکت در گفت و گو با مهندس اسماعیلی، مدیرعامل شرکت تشریح شد:

آخرین وضعیت تولید شرکت در سال 1400 چگونه بوده است؟

- این شرکت به عنوان دارنده بزرگترین معدن زغالسنگ حرارتی ایران در سال 1400 موفق به تولید بیش از 154 هزار تن زغالسنگ دانه بندی شده و بیش از 5 هزار تن کنسانتره زغالسنگ شده است. شایان ذکر است این معدن از معدود معادن روباز زغالسنگ ایران است. معدنکاری روباز سبب سرعت در عملیات و کاهش هزینه های عملیات و نگهداری شده است.

فروش شرکت به چه شرکت هایی است و آیا صادرات دارید؟

- عمده فروش زغالسنگ تولیدی به شرکت های فرآوری مواد معدنی مانند سرب و روی و تولید کنندگان فروآلیاژ ها است. با توجه به نیاز داخل، صادراتی در سال 1400 صورت نگرفته است.

برنامه های توسعه ای شرکت چیست؟ آیا برنامه ای برای افزایش تولید دارید؟

- در سال 1400 پس از اخذ مجوز از نیروی انتظامی، انبارک ناریه برای نگهداری مواد منفجره ساخته و تکمیل و به بهره برداری رسید. این موضوع سبب کاهش هزینه و افزایش توان استخراجی شرکت گردیده است. شرکت درحال باطله برداری از پیت دوم معدن است که با راه اندازی این پیت در تابستان امسال، ظرفیت تولید شرکت به بیش از 300 هزارتن افزایش می یابد. درعین حال شرکت درحال اکتشاف در محدوده های معدنی دیگر از جمله معدنی در استان کرمان است و بیش از 800 متر حفاری اکتشافی صورت گرفته و در مرحله اخذ گواهی کشف است. همچنین شرکت نسبت به عقد قرارداد ساخت کارخانه بریکت سازی اقدام نموده تا نرمه های تولیدی به محصولی با ارزش افزوده بیشتر تبدیل شوند. همچنین شرکت سرمایه خود را به صد میلیارد تومان افزایش داده است و درخواست پذیرش در بورس را ارائه و در حال پیگیری آن است.

چه اقداماتی در جهت بهبود محیط کاری نیروی انسانی صورت گرفته است؟

- با توجه به فعالیت شرکت در منطقه محروم، بهبود محیط کاری از اولویت های مدیریت شرکت است. در این خصوص امکانات رفاهی مناسبی برای نیروی انسانی در سال 1400 ایجاد شده است. از جمله می توان به ساخت اقامتگاه و استراحتگاه در معدن و شهرستان طبس، ساخت خانه بهداشت برای حفظ و پایش سلامتی پرسنل شرکت و توسعه مکان های عمومی مربوط به نیروی انسانی اشاره نمود.

وضعیت شما از نظر زیر ساخت ها چگونه است؟ 

- شرکت در سال گذشته اقدامات زیرساختی قابل توجهی از جمله خرید ژنراتور و راه اندازی واحد برق را انجام داده است که در شرایط قطعی برق خللی به تولید وارد نگردد. همچنین معدن از جاده های اصلی و شبکه مخابرات فاصله داشته که با سرمایه گذاری شرکت، اتصال به شبکه اینترنت صورت گرفته است. همچنین در دوسال اخیر، سرمایه گذاری مناسبی در خرید دستگاه های معدنی صورت گرفته است و حجم عملیات شرکت در معدن افزایش یافته است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جاده سرب و روی سهام کربن بهره برداری سال 1400 هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۷۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!