Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش منابع خبری افغان، در قطعنامه این نشست آمده است که افغانستان یک کشور اسلامی است و به لحاظ تاریخی، علمای دینی،  بزرگان قومی و مجاهدین همیشه در حفاظت از آزادی، نظام سازی و دفاع از ارزش‌های دینی و ملی، نقش اساسی داشته‌اند. بنا بر این، شرکت کنندگان این نشست که تعداد آنها به چهار هزارو ۵۹۵ نفر می‌رسد، موافقت خود را در رابطه با نظام اسلامی موجود و وضعیت جاری کشور، اعلام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجدید بیعت با هبت الله آخند زاده

شرکت کنندگان این نشست در ماده دوم قطعنامه خود گفته اند که با ملا هبت‌الله آخند زاده رهبر طالبان، تجدید بیعت کرده‌اند و او را به عنوان حاکم شرعی و امیر امارت اسلامی افغانستان، پذیرفته‌اند و می‌پذیرند. در متن این قطعنامه از هبت‌الله آخند زاده به عنوان امیر یاد شده است.

جنگ با طالبان یاغی گری است

در ماده ششم قطعنامه نشست علمای دینی طالبان آمده است که امارت اسلامی افغانستان یک نظام حاکم اسلامی است که بر تمام کشور تسلط دارد. امنیت و عدالت در کشور تأمین شده است. هرگونه مخالفت مسلحانه در برابر نظام، شورش، یاغی گری و فساد فی الارض محسوب می‌شود  که دفع کردن آن بر امارت اسلامی افغانستان و ملت، واجب است.

در این ماده همچنین آمده است که هرگونه مخالفت با این نظام اسلامی که با شریعت اسلامی و منافع ملی در تضاد باشد، فساد و عمل ناروا است.

جهان ما را به رسمیت بشناسد

شرکت کنندگان نشست علمای طالبان در ماده سوم قطعنامه خود گفته‌اند که امارت اسلامی طالبان از متن مردم برخاسته‌اند و هیچ نقش بیرونی در برپایی آن دخالت نداشته که همین دلیل موثق مشروعیت داخلی آن است. آنها در این ماده گفته‌اند که امنیت سراسری را تأمین کرده‌اند، قدرت جزیره ای را از بین برده‌اند، تهدیداتی را که متوجه افغانستان و کشورهای منطقه بوده خنثی کرده‌اند، فرهنگ فساد، غصب و اختلاس را در حکومت داری پایان داده‌اند و یک نظام مرکزی قدرتمند ایجاد کرده‌اند.
آنها از کشورهای جهان، کشورهای منطقه، سازمان ملل متحد، سازمان‌های بین‌المللی و به ویژه کشورها و سازمان‌های اسلامی خواسته‌اند که امارت اسلامی طالبان را به عنوان نظام مشروع افغانستان به رسمیت بشناسند، با آن تعامل مثبت داشته باشند، تمام تحریم‌های اقتصادی را از افغانستان بردارند، سرمایه‌های مسدود شده ملت افغانستان را آزاد و در ترقی اقتصادی وبازسازی از ملت افغانستان حمایت کنند.

سیاست عدم مداخله

شرکت کنندگان این نشست در ماده پنجم قطعنامه خود گفته اند که از سیاست امارت اسلامی طالبان در رابطه به سیاست عدم مداخله در امور کشورهای همسایه، منطقه و جهان و عدم استعمال خاک افغانستان بر علیه آنان، حمایت می‌کنند.

آنها گفته‌اند که بر اساس تعامل دوجانبه، از کشورهای همسایه، منطقه و جهان می‌خواهند که در امور داخلی افغانستان مداخله نکنند و به هیچ کسی اجازه ندهند که در خاک شان بر علیه افغانستان، فعالیت کند.

داعش خوارج عصر ماست

در ماده هفتم قطعنامه نشست علمای طالبان آمده است که :« با صدای بلند فریاد می زنیم که پدیده فتنه‌انگیز بنام داعش خوارج عصر امروز و فرقه باطله است که در کشور اسلامی ما اشاعه فساد می‌کند، با آن‌ها هرنوع کمک و رابطه داشتن شرعاً جایز نیست.»

امارت اسلامی به حقوق زنان و اقلیت‌ها توجه کند

در ماده نهم قطعنامه این نشست از امارت اسلامی طالبان خواسته‌اند که در راستای عدالت، تعلیم دینی و عصری، صحت، زراعت، صنعت، حقوق اقلیت‌ها، اطفال، زنان و تمام ملت در مجموع پیشرفت همه جانبه، رشد اقتصادی و ظهور متوازن در روشنایی شریعت مقدس اسلامی، توجه نماید.

شرکت کنندگان این نشست در حالی از طالبان خواسته‌اند که به حقوق و آموزش زنان توجه کنند که هیچ زنی در این نشست حضور نداشت و طالبان تا کنون به دختران بالاتر از مقطع ششم، اجازه حضور درکلاس های درسی شان را نداده‌اند.

در ماده‌های دیگر این قطعنامه گفته شده  که از برنامه حکومت سرپرست طالبان برای از بین بردن مواد مخدر و دعوت شخصیت‌های سیاسی برای بازگشت، حمایت می‌کنند و از حکومت طالبان خواسته‌اند که در راستای تقویت وحدت ملی، حراست از تمامیت ارضی کشور و از بین بردن فقر و بیکاری، تلاش کند.

نشست بزرگ علمای طالبان روز پنجشنبه  آغاز شده بود و در روز دوم آن، طالبان ادعا کردند ملا هبت‌الله آخونده زاده، رهبر این گروه، در نشست حضور یافته و سخنرانی کرده است. سخنرانی او از طریق رسانه‌های تحت کنترل طالبان به صورت صوتی نشر شد و هیچ عکس و ویدیویی از او در این محل، منتشر نشده است.

طالبان در دو روز گذشته سخنرانی‌های این نشست را به صورت صوتی انتشارداده اما امروز درجریان خوانش قطعنامه این نشست از صفحه فیسبوک تلویزیون ملی افغانستان که تحت کنترل این گروه است، به صورت زنده و ویدیویی پخش می‌شد و برای اولین بار، عکس‌هایی این نشست منتشر شد.

طالبان به رسانه‌ها و خبرنگاران مستقل داخلی و بین‌المللی اجازه پوشش این نشست را نداد.
 

برچسب‌ها سازمان ملل متحد گروه تروریستی داعش افغانستان طالبان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان ملل متحد گروه تروریستی داعش افغانستان سازمان ملل متحد گروه تروریستی داعش افغانستان طالبان شرکت کنندگان این نشست امارت اسلامی طالبان خواسته اند گفته اند هبت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۷۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسپانیا قصد دارد ۴ کشور دیگر را به رسمیت بشناسد

به گزارش صدای ایران ا ز آناتولی،منابع وزارت امور خارجه اسپانیا به خبرنگار آنادولو اعلام کردند که ابتکار به رسمیت شناختن دولت فلسطین که پدرو سانچز نخست‌وزیر و خوزه مانوئل آلبارس وزیر امور خارجه این کشور بار‌ها بیان کرده‌اند، قرار است در مدت کوتاهی محقق شود، انتظار می‌رود اسپانیا با ۴ کشور مشترکا اقدام کند.

انتظار می‌رود اسپانیا با مالت، ایرلند، اسلوونی که در بیانیه مشترک قبلی خود قول داده بودند در صورت ایجاد شرایط مناسب کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند و نروژ که حمایت خود را از این ابتکار اعلام کرده بود، وارد عمل شوند.

در این راستا، منابع اسپانیا اعلام کردند که «پس از جامائیکا، تعداد کشور‌های جهان که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند ۱۴۰ کشور است. با مشارکت اسپانیا و سایر کشور‌های مذکور این تعداد به ۱۴۵ افزایش یابد».

دیگر خبرها

  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • تعداد جان‌باختگان سیل در افغانستان افزایش یافت
  • اسپانیا قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • اسپانیا قصد دارد ۴ کشور دیگر را به رسمیت بشناسد
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم