Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@13:13:48 GMT

حاشیه‌سازی علیه متن

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۸۹۰۹۷

حاشیه‌سازی علیه متن

از شایعات بر سر برکناری او توسط امیرعبداللهیان که کمی بعد تکذیب شد تا سفر محرمانه به مسکو، که گفته می‌شود مستقیم از دوحه انجام شده و روس‌ها آن را علنی کرده‌اند. باقری کنی در این سفر با «سرگئی ریابکوف» معاون وزیرخارجه روسیه دیدار کرده است. در تصویر منتشر شده از این دیدار، اولیانوف نماینده روسیه در مذاکرات وین نیز دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باقری در حالی راهی مسکو شده که نفس حضور ایران در مذاکره با آمریکا آن هم یکه و تنها مورد نقد برخی کارشناسان قرار گرفته بود. حالا ماجرا جدی‌تر شده؛ چرا که به‌نظر می‌‎رسد روس‌ها با علنی کردن سفر، تلاش دارند به جبهه غربی بفهمانند از مذاکرات مطلع هستند. همین امر زمینه انتقاد را فراهم کرده تا برخی کارشناسان اقدام دستگاه سیاست خارجی دولت سیزدهم را نقد کنند. گروهی دیگر نیز براین باورند حواشی این روزها بیش از آنکه ریشه در واقعیت داشته باشد، شیطنت‌های رسانه‌ای برای برهم زدن تمرکز تیم مذاکره است.
«توحید محمدزاده» کارشناس‌ و پژوهشگر تحولات اوراسیا در گفت‌وگو با قدس ضمن بررسی ابهامات سفر ناگهانی با اشاره به قوانین تشریفات و آداب کنسولی تصریح می‌کند: سفرهای دیپلماتیک نمی‌توانند غیر منتظره باشند؛ زیرا با دستور کار از قبل تعیین‌شده در نهادهای متولی امر سیاست خارجی انجام می‌پذیرند. با این اوصاف سفر عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده به مسکو غیرعادی نیست. 
محمدزاده با اشاره به اینکه، این روزها ایران و روسیه دو متحد راهبردی و در حال بحث و تبادل نظر در همه حوزه های اقتصادی و سیاسی هستند، رفت‌وآمدهای مقامات سیاسی دو کشور را امری طبیعی می‌داند. 
این کارشناس مسائل بین المللی می‌افزاید: یکی از بهانه‌های سفر باقری به مسکو می‌تواند رایزنی درباره مسائل  فی مابین و بحث و طرح‌ریزی بابت ابتکار عمل در مذاکرات آینده با غرب و آمریکا نیز  باشد.

دروغ پردازی رسانه‌ای 
بی توجه به روابط راهبردی

توحید محمدزاده با اشاره به دروغ‌پردازی رسانه‌ها نسبت به روابط تهران و مسکو و نپرداختن آن‌ها به عمق روابط راهبردی دو کشور ادامه می‌دهد: شرط اتحاد در روابط راهبردی، هماهنگی دوجانبه است. متحدان راهبردی باید با هماهنگی به موضوعات مشترک فی‌مابین رسیدگی کنند، به همین خاطر ما نباید انتظار داشته باشیم مقامات تهران و مسکو با هم دیدار نداشته باشند.
وی تأکید می‌کند: اگرچه ضرورت تبیین و توضیح منطق مذاکره از اولویت بالایی برخوردار است، اما دروغ، تخریب، شایعه و اختلاف‌افکنی و سیاه‌نمایی از جمله ابزارهای دشمنان ملت و غرب‌گرایان برای نفوذ رسانه‌ای و تشویش اذهان عمومی خواهد بود و جریان تخریب تا آخر علیه مقاومت ادامه خواهد داشت. برای عبور از تحریم باید مدام با کشورهای همسو و همپیمان همراهی و گفت‌وگو داشته باشیم. 
این کارشناس روابط بین‌الملل معتقد است در نتیجه فعالیت مناسب دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران، امروز شاهد رشد روابط خارجی هستیم و این امر بیش از هرچیز باید مورد قدردانی قرار گیرد. محمدزاده همچنین با اشاره به ابعاد ژئوپلتیکی قطر، انتخاب محل جدید مذاکرات را برآمده از ابتکار عمل ایران می‌داند و می‌گوید: آوردن مذاکرات به مجاورت مرزهای عربستان سعودی، نوعی قدرت نمایی به حکام عرب و دیگر کشورهای دنیاست و نشان می‌دهد اراده ایران برای ایجاد تغییر در مذاکرات بسیار مهم تلقی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه ایران، روسیه و چین قطعاً به واسطه منافع مشترک تعریف شده، هماهنگی‌هایی برای مذاکرات با یکدیگر دارند، ادامه می‌دهد: در عین حال که ما با این کشورها مذاکره داریم، طرف‌های غربی نیز با روس‌ها و چینی‌ها رابطه دارند و رایزنی می‌کنند.وی در انتها با تأکید بر اینکه، هماهنگی و برنامه‌ریزی در روابط دیپلماتیک امری جدانشدنی است، گفت: وضعیت امروز سیاست خارجی کشور، منطقی و مطلوب است و با رویکرد انقلابی دنبال می‌شود.

خبرنگار: حسین محمدی اصل

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گفتگو مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، اپل دوباره مذاکرات با اوپن ای آی برای استفاده از فناوری هوش مصنوعی مولد این شرکت در برخی ویژگی های جدیدی که در سری آیفون امسال معرفی می شود را آغاز کرده است.

به گفته منابع آگاه از امر، ۲ شرکت مذاکرات درباره شرایط توافقنامه و شیوه یکپارچه سازی ویژگی های اوپن ای آی در iOS۱۸(آپدیت آتی سیستم عامل آیفون) را آغاز کرده اند. نشریه بلومبرگ ماه گذشته از مذاکرات اپل برای دریافت مجوز چت بات جمینی گوگل برای قابلیت های جدید آیفون خبر داده بود.

اپل هنوز مشخص نکرده از محصول کدام شرکت در آیفون جدید استفاده می کند و به طور دقیق تر با هر دو شرکت اوپن ای آی و گوگل به توافق می رسد یا یکی از شرکت ها را به طور کامل انتخاب می کند. اپل در راه اندازی هوش مصنوعی که بتواند مانند انسان به سوالات پاسخ نوشتاری یا گفتاری دهد، عقب تر از رقبایی مانند مایکروسافت و گوگل است که هم اکنون این فناوری را در محصولات خود یکپارچه می کنند.

تیم کوک مدیر ارشد اجرایی اپل در فوریه اعلام کرد به میزان قابل توجهی در هوش مصنوعی سرمایه گذاری می کند و برنامه های خود برای استفاده از این فناوری را اعلام خواهد کرد.

کد خبر 6089873 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • فارن افرز: از اتحاد عبری-عربی علیه ایران خبری نیست/ همسایگان عربی ایران به دنبال جنگ با تهران نیستند
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه