Web Analytics Made Easy - Statcounter

 «دستور رفع مشکل کارخانه تولید کاغذ داده شد»، «تلاش برای گره‌گشایی از مشکل کاغذسازی فارس»، «تأمین مالی کارخانه کاغذسازی» و «اعطای تسهیلات به کارخانه زاگرس» از جمله تیترهایی هستند که طی ماه‌های گذشته نوید بخش آغاز فعالیت‌های این کارخانه شدند. 
کارخانه‌ای که از همان شروع عملیات احداث با مشکلات بسیاری برای تأمین منابع مالی به منظور تکمیل و بهره‌برداری روبه‌رو شد و در صف بلند دریافت تسهیلات قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برنامه‌های اقتصادی دولت سیزدهم و سفر رئیس جمهور به استان فارس که یکی از اهداف این سفر جهش تولید و شفاف‌سازی آخرین وضعیت کارخانه‌های راکد یا نیمه تمام بود، بارقه امید را بر پیکر نیمه جان این واحد صنعتی زنده کرد و نویدی برای فعالان اقتصادی و صنعتگران فارس شد.

شروع عملیات احداث کارخانه از یک دهه پیش
ساخت کارخانه کاغذسازی زاگرس که در جاده شیراز – مرودشت و در محدوده شهرستان زرقان در ۲۵ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد، نزدیک به یک دهه پیش، آغاز شد و تاکنون با سرمایه‌گذاری انجام شده پیشرفت ۷۸ درصدی داشته است. این کارخانه که پس از راه‌اندازی این قابلیت را خواهد داشت که کاغذهای باطله را در قالب‌هایی همچون کاغذ تحریر بازیافت کند، می‌تواند ارزآوری بسیار نیز برای کشور داشته باشد و همچنین نزدیک به ۶۰۰ اشتغال مستقیم و افزون بر هزار اشتغال غیرمستقیم ایجاد کند. گفته می‌شود که این کارخانه با برخورداری از دستگاه‌ها و تجهیزات مدرن، ظرفیت تولید سالانه ۱۲۵ هزار تن را از محل کاغذهای بازیافتی دارد.
کارخانه در حال احداث کاغذسازی در استان فارس که از زمان شروع عملیات احداثش با مشکلات بسیاری برای دریافت تسهیلات دست و پنجه نرم می‌کرد مهرماه ۱۴۰۰ در برنامه‌ای از پیش اعلام نشده میزبان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران بود که این بازدید با دستور دکتر آیت‌الله رئیسی برای گره‌گشایی از موانع فراروی این واحد تولیدی همراه شد و این روزها تحقق آن، در دستورکار مسئولان کشوری و استانی است.
مجموعه گزارش‌های خبرنگاران ایرنا از رخدادهای هفتمین سفر استانی دولت سیزدهم به استان فارس و پیگیری‌ها برای تحقق مصوبات این سفر را اینجا در پرونده خبری ایرنا ویژه این سفر بخوانید.

سفر استانی دولت سیزدهم به فارس 
آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رییسی رئیس جمهور پنجشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۰ همزمان با ایام بزرگداشت یادروز حافظ شاعربلندآوازه ایران و در هفتمین سفر استانی دولت سیزدهم به استان فارس سفر کرد، سفری که با افزون بر یکصد مصوبه برای توسعه استان و گره‌گشایی از مشکلات مردم همراه بود. در بازدید سرزده رئیس‌جمهور از  کارخانه کاغذسازی زاگرس اعلام شد، ۷۸ درصد عملیات ساخت این واحد تولیدی انجام شده و برای تکمیل ۱۳ درصد باقیمانده، به تسهیلات برای بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش نیاز است.
آیت الله رئیسی در این بازدید گفت: مراکز تولیدی از این دست در اولویت دریافت تسهیلات و منابع مالی هستند، نه افرادی که این منابع را در جای دیگری هزینه می‌کنند.
رئیس جمهور تاکید کرد: درحالی که کشور برای تأمین کاغذ نیاز به واردات دارد، به هیچ وجه قابل قبول نیست یک کارخانه کاغذسازی که بخش قابل توجهی از آن احداث شده، برای تکمیل و بهره‌برداری سال‌ها معطل تسهیلات باشد و بناها و تجهیزات آن بدون استفاده بماند و فرسوده شود؛ این نکته را در بازدید قبلی خود از یک کارخانه چوب و کاغذ در شمال کشور نیز بیان کردم.
رییسی ادامه داد: استاندار فارس کار تکمیل این واحد تولیدی را با جدیت پیگیری کند تا چنانچه مالک کارخانه وعده داده است، هر چه سریع‌تر با راه‌اندازی این کارخانه ۶۰۰ نفر مشغول کار شوند و با رونق تولید، گامی برای تأمین کاغذ مصرفی در کشور برداشته شود.

بازدید دومین گروه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری از کارخانه
دومین گروه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به فارس در ۹ آبان ماه ۱۴۰۰ از کارخانه کاغذسازی زاگرس فارس،بازدید کردند. این گروه شامل نمایندگانی از کمیته کاغذ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودند که پس از بررسی میدانی و آشنایی با کارکرد و مشکلات این کارخانه، برخی راهکارهای خود برای راه‌اندازی هرچه سریعتر این کارخانه را با رئیس کارخانه بررسی کردند.
استاندار فارس ۱۹ آذرماه ۱۴۰۰ در جمع نمازگزاران جمعه شیراز گفت: اجرا و عملیاتی شدن مصوبات سفر رئیس جمهوری به فارس را که در ۲۲ مهرماه امسال انجام شد با جدیت در سطح ملی و استانی دنبال خواهیم کرد.محمد هادی ایمانیه افزود: در این سفر ۱۱۰ مصوبه به ارزش ۲۰ هزار میلیارد تومان در زمینه‌های آب و فاضلاب، فرهنگی، ورزشی، حمل و نقل، انرژی، گردشگری، محرومیت زدایی و بهداشت و درمان به تصویب رسید.

مکلف شدن مدیران کارخانه به ارائه طرح توجیهی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس نیز ۲دیماه ۱۴۰۰  اعلام کرد: درخواست مدیران کارخانه کاغذسازی زاگرس برای دریافت تسهیلات بانکی به منظور ادامه یافتن عملیات احداث این واحد صنعتی در حال بررسی است و بانک صنعت و معدن با توجه به اسناد و مدارک موجود ملزم به پرداخت تسهیلات مورد نیاز شده است. حمیدرضا ایزدی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: قرار بر این شد که مدیران کارخانه زاگرس در مدت ۱۰ روز نسبت به ارائه طرح توجیهی خود اقدام و درخواست و نیازشان را برای تسهیلات باقی‌مانده اعلام کنند و بانک هم بایستی در اسرع وقت این طرح را بررسی کند و اقدامات لازم را برای پرداخت تسهیلات باقی‌مانده انجام دهد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ما منتظر هستیم که درخواست شرکت کاغذ زاگرس به بانک ارسال شود تا بانک رقم درخواستی آنها را با توجه به اسناد و مدارکی که ارائه شده بررسی کند. در واقع بانک ملزم شده هر چه زودتر تسهیلات باقی مانده را بپردازد.

تأکید استاندار فارس به پیگیری مصوبات دولت در زمینه راه‌اندازی کارخانه
استاندار فارس در ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ و در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید فارس در شیراز بار دیگر بر پیگیری مصوبات سفر هیأت دولت تأکید کرد و راه‌اندازی واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه‌ تعطیل را از اولویت‌های مهم استان برشمرد و گفت: طبق مصوبات سفر مهرماه رئیس جمهور به فارس، باید شرایط برای فعال شدن و ایجاد شرایط تولید در این کارخانه‌ها فراهم شود. لذا از واحدهای تولیدی نیز انتظار داریم که نسبت به فعال‌سازی ظرفیت تولیدشان اقدام کنند و چنانچه این کار به کندی و غیر معمول پیش رود واحدهای متخلف به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد. محمدهادی ایمانیه افزود: کارخانه تولید کاغذ زاگرس فارس هم هر زمان که طرح توجیهی خود را آماده کند جهت دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی خواهد شد.

در ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰ جعفر قادری نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی هم در رابطه با آخرین وضعیت کارخانه کاغذسازی زاگرس فارس تا آن زمان گفت: اقدامات مربوط به راه‌اندازی این کارخانه در حال احداث در حال انجام است و امیدواریم هر چه سریعتر مابقی تسهیلات مورد نیاز این کارخانه تأمین شود تا در آینده ای نزدیک شاهد فعالیت‌های این کارخانه باشیم.

ادامه پیگیری‌ها برای بهره‌برداری از کارخانه کاغذسازی در سال ۱۴۰۱
پیگیری‌ها برای راه‌اندازی این کارخانه به سال ۱۴۰۰ محدود نشد و با شروع سال ۱۴۰۱ هم مسئولان تلاش خود را برای بهره‌برداری از این واحد صنعتی ادامه دادند. در دهم فروردین ماه ۱۴۰۱ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس در ارائه گزارشی از روند اجرای مصوبات فرهنگی هفتمین سفر استانی دولت به فارس گفت: تلاش برای راه‌اندازی کارخانه کاغذسازی از مصوبات دولت بود که با پیگیری‌های صورت گرفته،این نوید را می‌توان داد که در آینده نزدیک با رفع موانع جزئی شاهد افتتاح این کارخانه باشیم. حمیدرضا قانعی چهارشنبه افزود: امیدوارم در نیمه اول سال ۱۴۰۱ خبرهای خوبی در زمینه افتتاح این کارخانه بشنویم.

در ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ نیز در دیدار استاندار فارس با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر لزوم ارتقاء زیرساخت‌های فرهنگی تأکید شد و مقرر گردید که عملیات تکمیل کارخانه کاغذ سازی زاگرس شتاب گیرد. طولی نکشید که در ۲۴ خردادماه معاون اجرایی رئیس جمهور در سفر به استان فارس برای بررسی وضعیت کارخانه کاغذسازی زاگرس از روند عملیات احداث این کارخانه بازدید کرد.
در ادامه پیگیری‌های مسئولان، رئیس و اعضای کمیسیون ویژه «جهش و رونق تولید» و نظارت بر اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی هم در ۲۷ خردادماه به بازدید از این کارخانه پرداختند و ضمن آشنایی با توانمندیها و ظرفیت موجود این واحد، مسائل و مشکلات را بررسی و جهت رفع موانع تولید تصمیمات لازم اتخاذ شد. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت در این بازدید گفت: به حرکت درآمدن چرخه تولید این مجموعه باعث رونق اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری، فعال شدن نیروی انسانی و کاهش بیکاری می‌شود.

بررسی وضعیت کارخانه کاغذسازی در بازدید میدانی معاون اجرایی رئیس‌جمهور
۲۴ خردادماه ۱۴۰۱ بود که سید صولت مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان فارس برای نظارت میدانی بر روند اجرای مصوبات سفر استانی دولت، از کارخانه کاغذسازی زاگرس که از طرح‌های مهم تولیدی در حوزه اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود، بازدید کرد.

نوید اعطای تسهیلات به کارخانه
رئیس سازمان صمت فارس چهارشنبه یکم تیرماه ۱۴۰۱ نیز در حاشیه بازدید مدیرعامل بانک صنعت و معدن به تعدادی از طرح‌های صنعتی نیمه تمام یا در حال فعالیت استان فارس اشاره کرد و با بیان اینکه این طرح‌ها در سه دسته نیمه تمام، توسعه‌ای و در حال فعالیت برای دریافت سرمایه در گردش جای می‌گیرند، اعلام کرد که تکلیف میزان تسهیلات درخواستی کاغذسازی زاگرس توسط بانک صنعت و معدن کشور طی یک هفته آینده مشخص خواهد شد. حمیدرضا ایزدی افزود: مدیران این بانک اذعان دارند که این طرح نیاز به تسهیلات دارد و در حال حاضر هم طرح توجیهی این پروژه در بانک صنعت و معدن کشور در دست بررسی است و قول مساعد داده شده تا هفته آینده میزان تسهیلات درخواستی این کارخانه مشخص شود تا با پرداخت تسهیلات باقی مانده، شاهد راه‌اندازی خط تولید کاغذ تحریر در این واحد تولیدی باشیم. 
مدیرعامل بانک صنعت و معدن نیز در این بازدید گفت: امیدواریم به زودی با تأمین مالی به شکل کنسرسیوم به میزان ٨٠٠ میلیارد تومان این طرح به نتیجه برسد.

با اعطای این تسهیلات به مدیران کارخانه کاغذسازی قطعا این کارخانه در مسیر همواری برای تکمیل و بهره‌برداری قرار می‌گیرد و می‌تواند در تأمین نیاز کشور به کاغذ و ایجاد اشتغال نقش‌آفرینی کند.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی جهش تولید کارخانه شیراز سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری فارس پروندهٔ خبری هفتمین سفر استانی رییس‌جمهوری و پیگیری دستاوردهای آن برای فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی جهش تولید کارخانه تسهیلات بانکی جهش تولید کارخانه شیراز فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۹۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس

 رییس صندوق امداد ولایت فارس در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس گفت: صندوق امداد ولایت پارسال ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شانزده هزار خانواده نیازمند استان پرداخت کرد.
صالحی با بیان این که تسهیلات در زمینه‌های ازدواج، کمک هزینه خرید مسکن، کمک هزینه اجاره مسکن، درمان و جهیزیه پرداخت شده است افزود: قرار است امسال با همیاری خیران، میزان تسهیلات افزایش یابد.
وی ادامه داد: صندوق امداد ولایت در قالب بانکداری اسلامی فعالیت می‌کند و تسهیلات پرداخت شده بدون سود و با بازپرداخت ۶۰ ماهه است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس جمهور بر فعال شدن پروژه منوریل قم
  • روز خلیج فارس با شهنواز 
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • ۳۰۰ مدرسه در یزد فرسوده هستند
  • پروژه‌های آموزشی نیمه تمام تا مهرماه در تربت حیدریه تکمیل می‌شود
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست