Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، نیما ارجمندی ادامه داد: پروژه خودروی جدید بر پایه پلتفرم اختصاصی کرمان موتور با نام PS۱ ، علی رغم تمامی مشکلات و محدودیت ها، در سال ۱۴۰۰ و با حضور مشاوران و طراحان ایتالیایی کلید خورد و شرکت تغییراتی را در نسخه جدید این خودرو به وجود آورده که از نظر جلوه بصری باعث جذابیت بیشتر این خودرو شده و این تغییرات در نمای جلو و عقب و مجموعه چراغ ها محسوس می باشد؛ فراتر از تغییرات ظاهری، امکان نصب قوای محرکه متنوع و حتی تولید نسخه الکتریکی بر پایه این محصول نیز پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیما ارجمندی در ادامه با اشاره به ورود نمونه اولیه خودروی برقی این پلتفرم به فاز آزمون های عملکردی افزود: با وجود ضعف صنعت ملی خودروسازی در بحث طراحی و ساخت قوای محرکه احتراق داخلی خودروهای سواری و تجاری که روند توسعه محصولات جدید را در کشور با کندی مواجه ساخته است، ورود خودروهای برقی و حرکت از خودروهای مبتنی بر سوخت های فسیلی به منابع جدید را باید به عنوان یک فرصت برای صنعت ملی خودروسازی به منظور جبران عقب ماندگی تاریخی در حوزه توسعه قوای محرکه و به طور کلی صنعت خودرو در نظر گرفت.

وی افزود: با درک فرصت به وجود آمده، استراتژی شرکت کرمان موتور از واردات یک یا چند مدل خارجی در قالب قطعات منفصله، به سرمایه گذاری بر روی طراحی یک مدل منحصر به فرد برای جذب دانش فنی سوق یافت تا با سرمایه‌گذاری در امر طراحی و بومی‌سازی بخش پیشرانه و فنی یک خودروی برقی جدید، شرکت کرمان موتور به یکی از پیشگامان تولید خودرو‌های الکتریکی در ایران تبدیل شود. به گفته ارجمندی، قوای محرکه و منبع ذخیره انرژی محصول برقی کرمان موتور، با دستیابی به دانش فنی طراحی و توسعه قوای محرکه خودروهای برقی، توسط مکو توسعه یافته است. 

معاون محصول کرمان موتور اضافه کرد: پلتفرم الکتریکی این  محصول شامل پیشرانه الکتریکی EDU ، سیستم ذخیره ساز انرژی الکتریکی Battery Pack ، واحد کنترل ولتاژ بالا HPU و سیستم کنترل مرکزی خودرو VCU در قالب پروژه ای به مدت ۲۰ ماه طراحی و تولید شده و سایر سیستم ها نیز به فراخور در این مدل در حال بهینه سازی است؛ وی خاطرنشان کرد: خودروی برقی کرمان موتور با مصرف ۴۱ کیلو وات انرژی در هر بار شارژ و حداکثر خروجی ۱۶۷ اسب بخار، بیش از ۳۰۰ کیلومتر را می پیماید و با بهره گیری از شارژرهای خانگی امکان شارژ آن در کمتر از ۵.۵ ساعت فراهم می گردد؛ همچنین با استفاده از شارژرهای سریع می توان زمان شارژ را به ۴۵ دقیقه کاهش داد.

هنوز مشخص نیست که کرمان موتور این محصول جدید را با چه نامی روانه بازار خواهد کرد و طبق اطلاعات دریافتی نام گذاری این خودرو در قالب فراخوان و کارزار عمومی صورت خواهد پذیرفت، اما شواهد حاکی از تجاری سازی آن از سال ۱۴۰۲ می باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرمان موتور کرمان موتور خودروی برقی قوای محرکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران

کیا یکی دیگر از کمپانی‌های خودروسازی است که یک محصول تمام برقی پیشرفته را امسال به بازار عرضه خواهد کرد.

به گزارش اقتصادنیوز، بازار عرضه خودرو‌های برقی حسابی در این روز‌ها رونق گرفته است و بسیاری از خودروسازان در حال معرفی و رونمایی از جدیدترین محصولات خود هستند؛ گروه هیوندای هم از قافله خودروسازان عقب نیفتاده و در مورد خودرو‌های برقی مدت هاست که اقدامات بسیاری انجام داده است.

به نظر می‌رسد کمپانی کیا آماده است تا عملکرد تمام برقی مقرون به صرفه‌ای را در جدیدترین محصول خود رهبری کند؛ طبق اعلام مدیرعامل این شرکت خودروسازی، در سال ۲۰۲۴، یک خودرو EV۹ GT جدید به مدل EV۶ GT با عملکرد بالا در خط تولید ملحق خواهد شد.

کیا وعده داده است که EV۹ GT در ژانویه ۲۰۲۵ معرفی شود و رئیس و مدیر عامل کیا درباره جزئیات و مشخصات این محصول به تازگی گفته است: «EV۹ GT شتاب سریع و عملکرد رانندگی پایدار را ارائه خواهد کرد، GT خروجی قدرتمندی خواهد داشت که می‌تواند شاسی بلند تمام الکتریکی را تنها در چهار ثانیه به سرعت ۶۲ مایل در ساعت برساند. EV۹ GT دارای دو موتور با خروجی بالاست که روی یک سیستم تعلیق تقویت‌شده نصب شده‌اند.»

EV۹ از بسته باتری معماری ۸۰۰ ولتی گروه هیوندای استفاده می‌کند و می‌تواند از شارژر‌های سریع DC ۳۵۰ کیلوواتی برای شارژ از ۱۰ درصد (حدود ۲۰ تا ۳۰ مایل) به ۸۰ درصد (حدود ۲۱۵ تا ۲۲۰ مایل) در عرض ۲۴ دقیقه استفاده کند.

همچنین ممکن است این تنها تریم GT در خط تولید تمام الکتریکی کیا نباشد. این شرکت قصد دارد به عرضه انواع تریم GT از مدل‌های EV خود ادامه دهد. همچنین وعده می‌دهد تا با به روز رسانی‌ها و قابلیت‌های OTA بیشتر، راحتی و عملکرد را به حداکثر برساند. همچنین پیشرفت‌های دیگری در فناوری‌های مختلف آن با ذکر معماری نسل بعدی خودرو، رایانه‌های مرکزی با کارایی بالا، نرم‌افزار یکپارچه کنترل‌کننده و موارد دیگر از جمله کمک هوش مصنوعی برای بهره‌وری سوخت در مدل‌های مجهز به ICE انجام خواهد شد.

طبق اطلاعات رسیده این محصول کیا قرار است با قیمتی حدود ۶۶,۸۹۵ یورو به فروش گذاشته شود، رقمی که با نرخ امروز یورو در بازار ارز تهران، حدود ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان باید برای خرید آن هزینه کرد. این در حالیست که مدل‌های قدیمی سراتو و اپتیما؛ پرطرفدارترین محصولات کیا در بین ایرانیان این روز‌ها با قیمتی حدود ۴ تا ۵ میلیارد تومان در بازار خرید و فروش می‌شوند و در صورت واردات این خودرو به کشور باید منتظر فروش آن با قیمتی نجومی باشد.

دیگر خبرها

  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • گاک آیون وی ؛ الگو طراحی این خودرو چینی یک دایناسور بوده است! (+تصاویر)
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟