Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «شیرزاد اسداف» رئیس بخش مطبوعاتی ریاست جمهوری ازبکستان در کانال تلگرام خود با اشاره به اینکه رئیس جمهور ازبکستان روز 2 ژوئیه به شهر «نوکوس» سفر کرده اعلام کرد: «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان ضمن سخنرانی در پارلمان «قره‌قلپاقستان» گفت: با توجه به ویژگی‌های قومی و فرهنگی منحصربه ‌فرد، سنن و ارزش‌های ملی و مقام حقوقی ویژه جمهوری «قره‌قلپاقستان»، لازم می‌دانم ماده‌های حقوقی جمهوری «قره‌قلپاقستان» همچنان بدون تغییر می‌ماند؛  به عبارتی ماده‌های 70، 71، 72، 74، 75 قانون اساسی بدون تغییر خواهند ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: باید تاکید کرد که طرح قانون اساسی اعلام شده در مورد «ارائه تغییرات و متمم به قانون اساسی ازبکستان» از طریق یک همه‌پرسی تایید می‌شود. پس از این، آن بر اساس نظرات و افکار شهروندان توسط مجلس قانون گذاری تکمیل خواهد شد. سپس در مورد طرح همه پرسی جمهوری ازبکستان برگزار و شهروندان ما با رای‌گیری آزاد نظر خود را نسبت به این قضیه اعلام می‌کنند.

رئیس جمهور ازبکستان تاکید کرد: فقط پس از این تغییرات و متمم‌ها به قانون اساسی جمهوری ازبکستان به موقع اجرا گذاشته می‌شود. این روند تا زمانی که قانون اساسی تکمیل شود، ادامه خواهد داشت. ما در این مسیر فقط با مشورت مردم خود کار خواهیم کرد.

میرضیایف خاطرنشان کرد: اما در برخی اماکن موارد عدم درک در تفسیر اهمیت این موضوع مشاهده می شود. از جمله گروهی از مردم مخالفت خود را با برخی ماده‌های ارائه شده مربوط به جمهوری «قره‌قلپاقستان» است، ابراز کردند. در نتیجه، در اول ژوئیه آنها در خیابان‌های مرکزی شهر «نوکوس» تظاهرات برپا کردند. آنها تلاش کردند تا ساختمان‌های نهادهای محلی دولتی را به طور غیرقانونی تصرف کنند.

رئیس جمهور ازبکستان عنوان کرد: در این ارتباط لازم می‌دانم به طور جداگانه به موارد زیر اشاره کنم.

وی افزود: این طرح قانون اساسی که برای بحث و بررسی در اختیار مردم ما قرار گرفت، هنوز تصویب نشده است. آن فقط برای بحث و بررسی همه خلق ارائه شده است. بار دیگر تکرار می‌کنم که بر اساس خواسته‌ها، پیشنهادات و نظرات شهروندان این طرح تغییر و تکمیل می‌شود.

میرضیایف از مجلس عالی خواست تا در اسرع وقت به این موضوع رسیدگی کنند.

رئیس جمهور ازبکستان ادامه داد: ساکنان عزیز «قره‌قلپاقستان»! تکرار می‌کنم، وظیفه همه ما حفظ دوستی و برادری چندین قرنی بین مردم ازبک و قره‌قلپاق، احترام و مهربانی متقابل، وحدت، فضای صلح و ثبات است که در کشور ما حاکم است. این هدف اصلی اصلاحات قانون اساسی ماست.

میرضیایف یادآوری کرد: ما قطعا ازبکستان جدید و «قره‌قلپاقستان» جدید را با هم خواهیم ساخت! همه اصلاحات و بحث و بررسی‌های ما در این زمینه، بدون شک باید بر اساس دموکراسی و معیارهای قانونی انجام شود.

وی اظهار داشت: در این میان با هرگونه افرادی که در حال حاضر تلاش می‌کنند صلح و آرامش و امنیت مردم را برهم بزنند، در چارچوب قانون به طور شدید برخورد خواهد شد. ازبکستان برای اجرای این قاعده «قانون بالاتر از همه است، مجازات برای یک جنایت اجتناب ناپذیر است» از همه نیروها و توانایی‌های کافی برخوردار است.

رئیس جمهور تاکید کرد: در شرایط موجود از همه هموطنانمان می‌خواهم که همبستگی و اتفاق نظر داشته باشند، عاقلانه اقدام کنند و سر به شعارها و اقدامات بدخواهانه نزنند.

وی در پایان گفت: من به عقل و خرد مردم نجیب و سخاوتمند قره‌قلپاق اطمینان دارم.

همچنین بنابه حکم رئیس جمهور، با هدف تأمین امنیت شهروندان، حمایت از حقوق و آزادی‌های آنها، برقراری نظم و قانون در قلمرو جمهوری «قره‌قلپاقستان» از ساعت 00:01 روز 3 ژوئیه سال 2022 میلادی تا ساعت 00:00 روز 2 آگوست سال 2022 میلادی وضعیت اضطراری اعلام شده است.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: قره قلپاقستان رئیس جمهور ازبکستان وضعیت اضطراری رئیس جمهور ازبکستان قره قلپاقستان قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»

نشست سازمان بین المللی همکاری های اقتصادی (اکو) با موضوع «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم نمایندگان عالی رتبه کشورهای عضو سازمان از جمله دبیرکل اکو، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان حضور داشته و سخنرانی کردند. 

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با تاکید بر اینکه پیوندهای نزدیک فرهنگی و تاریخی کشورهای عضو و قابلیت های فراوان  آن‌ها در تمامی حوزه ها، بستر مناسبی را برای همکاری فراهم نموده است که گردشگری از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید. 

وی افزود: به‌رغم شکل‌گیری مرزهای جغرافیایی، همگرایی منطقه‌ای و کم کردن فاصله‌ها در بسیاری موارد موانع بی‌شماری را از سر راه ملت‌های منطقه برداشته است.  

دیپلمات کشورمان با تاکید بر این مهم که جمهوری اسلامی ایران همواره پایبند به سیاست حسن همجواری و پیوند دوستانه با همسایگان خود است، از همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌کند.

اسکندری با اشاره به تجربه پایتخت گردشگری اکو در اردبیل در سال ۲۰۲۲ و شهر ساری در سال۲۰۲۳، همکاری کشورهای عضو در معرفی قابلیت های گردشگری یکدیگر را موجب شکل‌گیری همکاری‌های موثر در میان بخش‌های خصوصی فعال در گردشگری کشورهای عضو برشمردند و بر اهمیت نقش مدیران گردشگری در بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین نقش حیاتی تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با اشاره به اینکه ایران نیز مانند سایر کشورهای عضو از قابلیت‌های گردشگری در حوزه های مختلفی برخوردار می باشد، بر نقش گردشگری سلامت به ویژه در بخش درمان، گردشگری فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی، گسترش بازارهای خرید مرزی و انجام کمپین‌های تبلیغاتی بر روی مقاصدی که پیشینه تاریخی مشترکی با یکدیگر دراند را از جمله راهکارهای گسترش و تعمیق روابط فیمابین کشورهای عضو برشمرد. 

همچنین اسکندری به منظور بهبود شرایط در آینده سازمان پیشنهاداتی را به شرح ذیل مطرح کرد:

۱. راه‌اندازی پلتفرم های مشترک دیجیتالی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۲. افزایش همکاری و تعامل میان اعضاء در جهت تقویت بازاریابی و تبلیغات به منظور معرفی ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو
۳. تقویت شبکه حمل و نقل میان کشورهای عضو
۴. استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت به ویژه در حوزه درمان
۵. برگزاری تور های آشنا سازی تورگردانان با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو. 

در پایان نشست اعضا با صدور بیانیه‌ای «شهرسبز» را به عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۴ نامیدند.

لازم به ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی یک سازمان منطقه‌ای بین دولتی اقتصادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی تشکیل و کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان اعضای این سازمان می باشند و هفت کشور قزاقستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در سال ۱۹۹۲ میلادی به طور داوطلبانه به سازمان همکاری اقتصادی پیوستند ‌و در حال حاضر عضو ناظر سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقاضای بررسی لایحه توسعه سواحل مکران اعلام وصول شد
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • نیرو‌های مسلح، پشتوانه امنیت مردم هستند
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است