Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح تشدید برخورد با کشتار غیرمجاز دام با حضور دستگاه‌های مختلف در کرمانشاه آغاز شده و به صورت مستمر ادامه دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، با افزایش قیمت گوشت و مرغ در استان کرمانشاه و کاهش کیفیت آن گرایش مردم به استفاده از کشتار غیرمجاز و ذبح غیرمجاز دام افزایش یافته و همین موضوع نگرانی‌ها برای بروز بیماری‌های مشترک بین دام و انسان را نیز تقویت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افزایش قیمت دو راه را پیش روی شهروندان کرمانشاهی قرار داده که یا این محصولات پروتئینی را از سفره خود حذف یا به خرید گوشت از طریق ذبح غیرمجاز اقدام کنند که هر دو تبعات جبران ناپذیری برای سلامت افراد دارد.

گسترش ذبح غیرمجاز دام در نقاط مختلف شهر به گونه‌ای است که به یک شغل معمول در جامعه تبدیل شده و در بیشتر محله‌های کرمانشاه مشاهده می‌شود و این در حالی است که قیمت پایین آن نشان از بیمار بودن لاشه دارد اما با این وجود تقاضای مردم هر روز در حال افزایش است.

19 واحد پرورش و کشتار غیرمجاز دام در شهرقدس پلمب شدکشتارگاه‌های سنتی و غیرمجاز همدان تعطیل شد

براساس مصوبه شورای تأمین و کارگروه سلامت امنیت غذایی استان طرح تشدید مبارزه با کشتار غیزمجاز دام از روز گذشته شروع شده و صبح و بعد از ظهر با تیم‌هایی متشکل از دستگاه‌های مختلف انجام می‌شود.

کرمیان رئیس دامپزشکی شهرستان کرمانشاه اظهار داشت: با شروع فصل گرما و شیوع بیماری تب کریمه کنگو، تیم مشترک شامل دامپزشکی، مرکزبهداشت، اجراییات و خدمات شهرداری و با دستور مقام قضایی و نیروی انتظامی تشکیل شده و در مناطقی که کشتار غیرمجاز وجود دارد حضور پیدا می‌کنند.

وی عنوان کرد: کشتار غیرمجاز دام معضل اجتماعی است که علاوه بر تهدید سلامتی مردم و زشت جلوه دادن مبلمان شهری سبب آلودگی زیست محیطی می‌شود.

کرمیان درباره مجازت افراد خاطی گفت: علاوه بر جمع‌آوری گوشت نسبت به معرفی متخلفان به دستگاه قضایی و جلب و دستگیری آن‌ها اقدام خواهد شد.

براساس این گزارش با شناسایی یک مورد ابتلا به تب کریمه کنگو باید مردم بسیار مراقب استفاده از فراورده‌های خام دامی باشند و این محصولات را تنها از مراکز مجاز خریداری کنند.

انتهای پیام /832/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی کشاورزی کشتار غیرمجاز دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: سال گذشته ۱۳۵ چاه غیرمجاز در شهر کرمانشاه مسدود شد که میزان آب‌های زیرزمینی را به میزان ۰.۰۵ درصد افزایش داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، افشین یگانه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی  عملیات پاسخ به بحران استان که امروز در استانداری برگزار شد با اشاره به وجود چاه‌های غیرمجاز در استان اظهار داشت: در استان کرمانشاه دشت‌های ممنوعه‌ای وجود دارد و میزان آب‌های زیرزمینی به میزان قابل توجهی کاهش یافته بود.

وی عنوان کرد: در همین راستا مصوب شد شرکت آب منطقه‌ای، جهاد کشاورزی، نیرو انتظامی، دادستانی و سایر دستگاه‌ها توانستند سال گذشته 135 چاه غیرمجاز در شهر کرمانشاه را مسدود کنند و بر این اساس حدود پنج صدم درصد میزان آب زیرزمینی رشد داشت.

یگانه با بیان اینکه جایگزین کردن پساب فاضلاب در مصارف صنعتی از دیگر مصوبات ستاد در استان بود گفت: دستگاه‌های مرتبط از جمله آب منطقه‌ای، شرکت آب و فاضلاب و سازمان صمت با برگزاری جلسات متعدد به نتایجی رسیدند و به طور نمونه پساب فاضلاب اسلام‌آباد غرب به عنوان خوراک پتروشیمی این شهرستان مصرف می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: برای مجموعه صنایع بزرگ استان که در شرق شهرستان کرمانشاه قرار گرفته‌اند از جمله پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها، پالایشگاه‌ها و شرکت فولاد مقرر شد یک کنسرسیوم با محوریت شرکت پتروشیمی اوره و آمونیاک شکل بگیرد و فاضلاب تصفیه خانه شهر کرمانشاه توسط یک خط لوله به این صنایع انتقال یابد و از همین امسال اقدامات در حال انجام است.

وی با اشاره به افزایش ضریب نفوذ بیمه‌ای عنوان کرد: ضریب نفوذ بیمه در سال 1401 حدود 20.97 بود که بعد از آن به 23.76 درصد در سال 1403 افزایش یافته است و امسال نیز به عنوان محور اصلی در نظر گرفته شده است.

یگانه با بیان اینکه در آخرین سیل رخ داده در سال 98 بخش قابل توجهی از شهر کرمانشاه درگیر شده بود و این در حالی بود که میزان بارش 1401 و 1402 بیشتر از سال 98 بود گفت: با مصوبه ستاد استان با محوریت آب منطقه‌ای حدود 30 کیلومتر از نقاط بحرانی رودخانه‌های استان لایروبی شد و این اقدام بعد از 13 سال انجام شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: براساس گزارش هواشناسی بارندگی استان بیشتر از میانگین بلندمدت بود و همین لایروبی مانع از بروز سیل شد.

وی عنوان کرد: شرکت‌هایی که بیش از 100 نفر کارکنان داشتند به مقیاس بزرگ سازماندهی شدند و در مراحل بعدی تحت آموزش قرار می‌گیرند و در مواقع بحران تحت عنوان تیم‌های واکنش سریع در کنار سایر دستگاه‌ها قرار بگیرند.

یگانه گفت: سال 98 که بیشترین بارندگی رخ داد در منطقه بوزین و مره خیل حدود 12 روز برای اطفای حریق طول کشید اما با اقدامات انجام شده و همکاری سایر دستگاه‌ها و تشکل‌های مردمی، حریق سال گذشته در همین منطقه در کمتر از 24 ساعت اطفا شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: انتظار می‌رود برای خرید و تجهیزات اطفای حریق توجه ویژه‌ای به این استان شود زیرا جنگل‌های زاگرس برای کشور اهمیت خاصی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشدید مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در سطح استان کرمانشاه
  • ۱۳۵ چاه غیرمجاز در کرمانشاه مسدود شد
  • تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت پلمپ شد
  • پلمب مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز در رشت
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب