Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر مکلف لبنان پس از ارائه کابینه پیشنهادی خود به رئیس جمهور، تاکید کرد، مانعی ندارد او یک یا دو وزیر را تغییر دهد اما گروهی که اعلام کرده نمی‌خواهد در کابینه شرکت کند و به آن رای اعتماد دهد، نمی‌تواند شروط خود را به آن تحمیل کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه الاخبار چاپ لبنان، نجیب میقاتی، نخست وزیر مکلف لبنان پس از دیداری در الدیمان با بشاره الراعی، اسقف مسیحیان مارونی لبنان تلاش کرد دستان خود را از غبار تعطیلی روند تشکیل کابینه بشوید، به این شکل که توپ را به زمین میشل عون، رئیس جمهور این کشور و تیم سیاسی‌اش بیندازد، او پس از دیدار در الدیمان، خطاب به کسانی که معتقدند او نمی‌خواهد کابینه‌ای تشکیل شود، گفت، "کابینه‌ای تشکیل دادم و آن را برای شخص رئیس جمهور فرستادم و اگر او تمایل دارد یک یا دو نفر را تغییر دهد، از نظر من مانعی ندارد اما تیمی که اعلام کرده نامی از نخست وزیر نمی‌برد و نمی‌خواهد در کابینه شرکت کند و به آن رای اعتماد دهد، نمی‌تواند شروط خود را تحمیل کند".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میشل عون پیش از این به میقاتی اعلام کرده بود که ترجیح می‌دهد یک کابینه یکپارچه ملی از ۳۰ وزیر و با حضور تمامی گروه‌های سیاسی تشکیل شود و قرار است میقاتی دوشنبه پاسخ این پیشنهاد را به عون بدهد.

میقاتی در پاسخ به سوالی درباره کابینه‌ پیشنهادی‌اش که در آن پست ریاست جمهوری چرخشی است، گفت، نمی‌خواهم درباره افراد و پست‌های وابسته به یک گروه مشخص صحبت کنم، من به دنبال کابینه‌ای ملی به معنای واقعی کلمه هستم و در غیر این صورت کشور پیشرفت نخواهد کرد.

نخست وزیر مکلف لبنان درباره اینکه وزارت دارایی در دست گروه نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان باقی بماند، توضیح داد، "اجازه نخواهم داد اختلافی درباره وزارت دارایی به وجود بیاید به ویژه در این شرایط که عمر دولت کوتاه خواهد بود، یک وزیر جدید انتخاب کردم و کرسی‌ها در تقسیم طایفی موجود باقی خواهند ماند، آنچه اهمیت دارد این است که دولت به وظیفه خود عمل کند چه دولت موقت چه کابینه جدید تا در صلح و امنیت به پست ریاست جمهوری برسیم".

او در ادامه اظهار کرد: کابینه‌ای را پیشنهاد کردم که بیشتر وزرای آن از کابینه فعلی هستند به این دلیل که وزرای جدید هرگز نمی‌توانند در مهلت زمانی کوتاهی از مشکلات وزارتخانه‌هایشان مطلع شوند، کابینه موقت برقرار است و ما در راستای تشکیل کابینه تلاش می‌کنیم اما شمارش معکوش نزدیک است چراکه یکم سپتامبر مهلت انتخاب رئیس جمهور جدید آغاز می‌شود.

میقاتی در ادامه گفت: صحنه جدید پارلمان حاکی از وجود گروهی نیست که بخواهند کار را مختل کنند و امیدوارم که ظرف دو یا سه ماه آینده رئیس جمهور و کابینه جدیدی داشته باشیم تا روند بهبود مور نیاز در کشور آغاز شود.

نخست وزیر مکلف لبنان درباره مساله تعیین مرزهای دریایی نیز گفت: گزارش‌های دلگرم‌کننده‌ای به دست ما رسیده که می‌توانند بهتر شوند اما تا زمانی که پاسخ رسمی و مکتوب به پیشنهاد لبنان را دریافت نکنم، هرگز درباره آنها اظهارنظر نخواهم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نجیب میقاتی میشل عون لبنان نخست وزیر مکلف لبنان رئیس جمهور کابینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۱۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور

به گزارش تابناک، دکتر محمد مخبر عصر امروز(شنبه) در این دیدار که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با تاکید بر نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گفت: تهران در همین راستا علاقه مند است مناسبات خود را به صورت همه جانبه با کشورهای آفریقایی و بویژه بورکینافاسو گسترش دهد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با ابراز خرسندی از بازگشایی سفارت بورکینافاسو در تهران در سال ۲۰۲۳ و استقرار سفرای دو کشور با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای ارتقاء مناسبات فی مابین وجود دارد افزود: امضای اسناد همکاری در نخستین اجلاس کمیسیون مشترک، مناسبات تهران – واگادوگو را وارد دوره جدیدی کرده که لازم است دو کشور روند اجرایی کردن این اسناد را تسریع کنند.
دکتر مخبر با تاکید بر اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از پیشرفت در زمینه علم و تکنولوژی است تصریح کرد: ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار میدهد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند توسعه مراودات میان بخش خصوصی دو کشور است اظهار داشت: باید بستر همکاری بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنیم که لغو روادید و تسهیل همکاری های بانکی از مهمترین ملزومات در این زمینه است.
نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار با قدردانی از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در تهران گفت: روابط دو کشور از سابقه خوبی برخوردار است و بورکینافاسو خواستار استفاده از توانمندیها و تجربیات ایران در عرصه های مختلف صنعتی، بهداشت و درمان و علم و فناوری است.
وی با ابراز خرسندی از پیشرفت ها و دستاوردهای ایران در زمینه های مختلف، بر اراده جدی کشورش برای گسترش روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ جنگ روانی حماس، تیتر روزنامه های عبری زبان
  • رئیس‌جمهور: سرکوب اعتراضات ضدصهیونیستی رسوایی دیگری برای مدعیان آزادی بیان و تمدن غرب است/ سرکوب حامیان فلسطین چهره بی‌روتوش غرب را نمایان کرد/ گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • «لاپید»: اگر نخست‌وزیر بودم عملیات علیه رفح را لغو می‌کردم
  • اگر به توافق برسیم، عملیات در رفح تعلیق می‌شود