Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب استان تهران، توسعه تکنولوژی در کشور را نیازمند تربیت هرچه بیشتر نیروهای فنی و تکنسین‌ها دانست و گفت: امروز مباحث آموزشی بیشتر دانشگاه‌ها به شکلی است که بسیاری از دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی نمی‌توانند وارد بازار کار شوند.

سیدمحمدحسن پیش بین روز یکشنبه در گفت و گو با ایران اکونومیست در این خصوص اظهار داشت: در حال حاضر اولویت استخدام بسیاری از مراکز تولیدی و صنعتی کشور با فارغ التحصیلان و دانشجویان علمی کاربردی است و بیشتر مراکز صنعتی و خدماتی خودشان به دنبال استخدام آنها هستند چراکه نیاز کشور نیز در حال حاضر همین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر فارغ التحصیلان بسیاری از دانشگاه ها نیازمند حداقل دو سال آموزش برای کار هستند اما دانشجویان علمی کاربردی معمولا در ترم سه و چهار جذب بازار کار می شوند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب استان تهران با بیان اینکه، اجرای آموزش های دانشگاه علمی کاربردی در مراکز آموزشی خصوصی انجام می شود، افزود: بخش دولتی شامل ستاد و واحدهای استانی کار نظارت بر اجرای صحیح آموزش را برعهده دارند و این تفاوت اصلی دانشگاه جامع با سایر دانشگاه های کشور است.

پیش بین با اشاره به وجود انواع سیستم های آموزشی در دانشگاه های مختلف کشورمان ادامه داد: برخی دانشگاه ها صدرصد دولتی هستند و از بودجه دولتی استفاده می کنند و برخی مانند دانشگاه آزاد و پیام نور فعالیت و درآمد اختصاصی دارند و دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها دانشگاهی است که تمام هزینه های آن از طریق دانشجویان تامین می شود و به شکل کامل نیز تحت قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اداره می شود.

 

افزایش شهریه دانشگاه نیازمند دریافت مجوز است

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب استان تهران، ویژگی مثبت این دانشگاه را انجام کار و اجرا توسط بخش خصوصی اما با کنترل و نظارت و تحت قوانین و آیین نامه های وزارت علوم دانست.

پیش بین با بیان اینکه، در حال حاضر شهریه دانشگاه جامع علمی کاربردی ۵۰ درصد دانشگاه های رقیب است، افزود: امسال بسیاری از مراکز تقاضا داشتند با توجه به افزایش هزینه ها، شهریه ها نیز افزایش داشته باشد اما دانشگاه هنوز با این موضوع موافقت نکرده، ضمن اینکه اگر هم قصد موافقت داشته باشد، این نیازمند دریافت مجوز و مصوبات لازم است.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب استان تهران تاکید کرد: دانشگاه علمی کاربردی از تعامل بسیار مناسبی با دولت و بخش خصوصی برخوردار است.

 

 

پیش بین با بیان اینکه، دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب تهران به عنوان بزرگترین واحد دانشگاهی این مجموعه در سطح کشور مطرح است، افزود: این مجموعه که از حدود ۱۳۰ مرکز آموزشی و حدود ۸۰ هزار دانشجو برخوردار است، برای مدیریت بهتر به دو بخش تقسیم شده است. حدود ۶۲ مرکز فعال در غرب ولیعصر در چهار حوزه فنی و مهندسی، فرهنگ و هنر، مدیریت و خدمات اجتماعی و کشاورزی آموزشی دانشجو جذب می کند و حدود ۶ هزار مدرس در این چهار رشته تدریس می کنند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب استان تهران، یکی از مزیت های این دانشگاه را نزدیکی به محصل سکونت دانشجویان و عدم نیاز آنها به خوابگاه های دانشجویی دانست.

 

دانش آموزان فقط دنبال دکتری، مهندسی و خلبانی نباشند

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب استان تهران در ادامه اظهار داشت: این دانشگاه همواره به صورت مستمر بازار کار را رصد و نیازهای بازار کار را شناسایی می کند و دانشجویان به شکلی آموزش می بینند که با یک هزینه پایین یک کسب و کار مناسب برای خود راه اندازی کنند.

پیش بین با تاکید بر اینکه، حداقل ۶۰ درصد دروس رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت عملی و کاربردی برای ورود به بازار کار است، گفت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی کمتر دانشجویی داریم که بعد از فارغ التحصیلی وارد کار نشده باشد و درصد بالایی از فارغ التحصیلان این دانشگاه وارد بازار کار می شوند.

 

 

 

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب استان تهران در ادامه به نکته ای اساسی اشاره کرد و با بیان اینکه، بیشتر مباحث آموزشی در سایر دانشگاه ها به شکلی است که بسیاری از دانشجویان پس از فارغ التحصیلی نمی توانند وارد بازار کار شوند، به دانش آموزان هنرستانی و دبیرستانی توصیه کرد نسبت به آینده خود حساس باشند و تحقیق کنند و تنها به دنبال رشته های مهندسی، دکتری و خلبانی و نظری نباشند چراکه بسیاری از این رشته ها از قدرت جذب بازارکار برخوردار نیستند.

پیش بین با بیان اینکه، شعار دانشگاه علمی کاربردی "آموزش های علمی کاربردی پاسخگوی نیازهای بازار کار" است، افزود: از اول تیرماه جاری ثبت نام برای جذب مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه علمی کاربردی آغاز شده است. همچنین از چهاردهم تیرماه نیز جذب مقطع کاردانی را خواهیم داشت و پیش بینی می کنیم در مهر ماه امسال حدود ۸۵ درصد ظرفیت ها تکمیل شود، ضمن اینکه در سال قبل نیز در مقایسه با سایر دانشگاه ها استقبال از دانشگاه علمی کاربردی بسیار خوب بوده است و ۴۰ درصد ظرفیت دانشگاه های دولتی تکمیل شد.

 

توسعه تکنولوژی در کشور نیازمند تربیت هرچه بیشتر تکنسین

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی غرب استان تهران در ادامه با اشاره به اینکه، هم اکنون مجموعه کشور به سمتی حرکت می کند که نیازمند تربیت هرچه بیشتر نیروهای فنی و تکنسین هستیم، اضافه کرد: این افراد باید در دانشگاه جامع علمی کاربردی و بر اساس آیین نامه های وزارت علوم تربیت شوند.  

پیش بین تاکید کرد: مبنای توسعه تکنولوژی در درجه اول نیازمند هرچه بیشتر تربیت نیروهای فنی و تکنسین در کشور است. با توجه به پیشرفت صنعت و تکنولوژی نیازهای بازار کار نیز روز به روز متفاوت تر خواهد شد و ما برای برنامه ریزی درسی اتاق فکری با حضور متخصصان برپا و رشته های جدیدی را با توجه به نیاز بازار کار تعریف کرده ایم.

به گزارش ایران اکونومیست، دانشگاه علمی کاربردی دانشگاهی نیمه دولتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که تأسیس آن در نخستین جلسه شورای عالی آموزش های علمی کاربردی در آبان ماه ۱۳۷۰ در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و پس از تایید اساسنامه آن در مهرماه ۱۳۷۱ به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید و این دانشگاه از سال ۱۳۷۳ با پذیرش ۲۲۸۸ دانشجو در ۲۷ مرکز آموزشی در دو مقطع کاردانی و کارشناسی کار خود را آغاز و از سال ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۳ نیز اقدام به پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: ارتباط با صنعت ، دانشگاه ، دانشگاه جامع علمی کاربردی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارتباط با صنعت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه علمی کاربردی توسعه تکنولوژی نیروهای فنی دانشگاه ها وزارت علوم پیش بین بازار کار رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۲۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد