Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@00:47:48 GMT

دیپ‌فیک در خدمت مجرمان سایبری

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۹۳۵۸۱

دیپ‌فیک در خدمت مجرمان سایبری

دیپ فیک‌ و اطلاعات شخصی سرقتی برای مقاصد بی‌شمار فریبنده از جمله فیشینگ و سرقت هویت، به کمک کلاهبرداران اینترنتی می‌آیند.

به گزارش ایران اکونومیست، مرکز شکایات جرایم اینترنتی در اف‌بی‌آی در مورد مجرمان سایبری که برای درخواست موقعیت‌های کاری از راه دور از دیپ‌فیک و اطلاعات شخصی استفاده می‌کنند، هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقش‌های مورد بررسی شامل فناوری اطلاعات و برنامه‌نویسی رایانه، پایگاه داده و عملکردهای شغلی مرتبط با نرم‌افزار است، دسترسی به اطلاعات حساس شرکت، مانند اطلاعات شخصی مشتری، داده‌های مالی، پایگاه‌های اطلاعاتی شرکت یا اطلاعات اختصاصی هم از موارد نقض‌شده بود.

دیپ‌فیک گزینه ترجیحی عوامل تهدید برای رسیدن به شغل دلخواه است. دیپ‌فیک، ویدئوها، صداها یا تصاویری هستند که توسط هوش مصنوعی تقلید می‌شوند و با تقلید از یک فرد واقعی چیزی را می‌گویند یا انجام می‌دهند که هرگز آن را نگفته یا انجام نداده است. اگر چه این فناوری برای سرگرمی و حتی محافظت از حریم خصوصی افراد با پنهان کردن هویت آنها با هوش مصنوعی عالی است، متخصصان فناوری اطلاعات به‌طور فزآینده‌ای نگران خطرات احتمالی آنها هستند، از تبلیغات انتخاباتی گرفته تا شواهد ویدیویی جعلی و حتی رهبرانی که به نیروهای خود دستور عقب‌نشینی می‌دهند، نگرانی‌های مختلفی در ارتباط با دیپ‌فیک وجود داشته دارد.

وب‌سایت سایبرنیوز اعلام می‌کند که گزارش مدیران شرکت‌ها نشان‌دهنده‌ افزایش متقاضیانی است که حرکات لب‌های آنها با صدا در طول مصاحبه مجازی هم‌خوانی ندارد، این شامل مواردی مانند سرفه و عطسه هم بوده که این موضوع خود نشان‌دهنده‌ی استفاده از دیپ‌فیک برای هدف قرار دادن کاربران عادی به جای شخصیت‌های سیاسی و افراد مشهور است. موارد جدید نشان می‌دهد که حملات به سمت کاربران عادی اینترنت و افراد خصوصی حرکت می‌کنند.

عوامل تهدیدکننده، با استفاده از اطلاعات شخصی سرقت‌شده و هویت افراد دیگر برای موقعیت‌های کاری درخواست فرستادند، همان‌طور که این فناوری به تکامل خود ادامه می‌دهد؛ نگرانی‌ها در مورد استفاده از اطلاعات در دسترس همه ما افزایش می‌یابد. محققان می‌گویند که داده‌های نادرست می‌تواند چنین تاثیری بر زندگی ما داشته باشد؛ مخصوصا کودکان که بیشتر در معرض گرفتاری در دام کلاهبرداری با داده‌های نادرست و فاش‌شده هستند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دیپ فیک

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دیپ فیک اطلاعات شخصی دیپ فیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۳۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم

به گزارش جام جم آنلاین همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد در جشن توانمندسازی ۴ هزار و ۵۹۸ خانوار تحت حمایت کمیته‌امداد حضرت امام‌خمینی(ره) استان، اظهار داشت: در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) هر روز شاهد تحول بسیار خوب در عرصه‌ خدمت‌رسانی به مستضعفین بودیم.

استاندار همدان با بیان اینکه کمیته امداد امام‌خمینی(ره) از ابتدای تأسیس منشأ اثر در حمایت از قشر کم‌برخوردار بوده است، افزود: اشتغال‌زایی و توانمندسازی افراد تحت پوشش کمیته امداد با روش‌های علمی و نوین باعث افتخار است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با همت و تلاش‌های کميته امداد امام‌خمینی(ره) افراد بسیاری تحصیلات خود را به سطح عالی رسانده و توانسته‌اند جایگاه اجتماعی و شغلی بسیار خوبی کسب کنند.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • شاهد تحول در خدمت‌رسانی در کمیته امداد امام‌خمینی(ره) بودیم
  • هشدار احمدیان به کشور‌های میزبان مراکز امنیت سایبری صهیونیستی
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی به کشورهایی که با رژیم صهیونیستی همکاری سایبری دارند
  • هشدار دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • هشدار احمدیان به کشورهایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه فروش سوالات کنکور
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری