Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حسن بابانژاد، مسئول مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس اظهار داشت: این روزها مشکل و مسأله اصلی مردم، کسب‌ و کار و معیشت و درآمد است که در میان مردم هم این موضوع جا افتاده که شغل و درآمد و پول هم برای راه‌اندازی کسب‌ و کار نیست و مردم، جرأت ورود به عرصه تولید را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حجت‌الاسلام حسن بابانژاد، مسئول مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت

مساجدی که با راه‌اندازی یک کسب و کار درآمد خوبی هم دارند

وی افزود: در نقطه مقابل در عرصه واقعیت و میدان، مساجدی در محلات رو به پایین شهرهای مختلف هستند که کسب‌ و کار پردرآمدی راه‌اندازی کردند و منابع مالی خوبی هم دارند. این نتایج نشان می‌دهد که مسائل مختلف را در مسجد می‌توان حل و فصل کرد.

بابانژاد با اشاره به اینکه مردم ایده برای کسب و کار دارند، اما جرأت نمی‌کنند سراغ آن بروند، گفت: برای حل این مسأله باید مردم به جایی اعتماد کنند تا هم ایده بیاورند و هم سرمایه خود را برای یک کار گروهی به میدان بیاورند.

 

تیزر طرح مسجد حضرت تلاش

اگر امام جماعت پای کار بیاید، مسجد رونق می‌گیرد

مسئول مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت با بیان اینکه این روزها انتقادات بسیاری وجود دارد که مساجد فعال نیستند و صرفاً به یک نمازخانه تبدیل شده‌اند، در حالی‌ که اگر امام جماعت پای کار بیاید، می‌تواند مردم را جمع کند و با راه‌اندازی یک کسب و کار مسجد را هم پررونق کند، گفت: این اقدامات هم برکات بعدی برای مسجد دارد، هم موجب ایجاد منابع مالی برای آن می‌شود و هم نیروی انسانی را روانه مسجد می‌کند که می‌تواند عملیات‌های متعددی با حضور آنان رقم بزند.

اجرای طرح «مسجد حضرت تلاش» برای رونق مساجد

وی با اشاره به اینکه براساس تجربه‌های میدانی موجود در کشور، طرح «مسجد حضرت تلاش» را طراحی کردیم تا در پی آن، امام جماعت‌های مساجد سراسر کشور پای کار بیایند و کسب و کاری برای مسجد خود با حضور مردم ایجاد کنند، گفت: در این طرح بعد از اعلام آمادگی امامان جماعت مساجد، دوره‌های آموزشی حضوری و مجازی راه‌اندازی کسب و کار برای او و امام جماعت برپا می‌کنیم و در ادامه راه نیز مشاوره‌های لازم را به آنان ارائه می‌دهیم. حتی این امکان را فراهم کردیم تا تسهیلات مورد نیاز را با هماهنگی بانک‌ها و صندوق کارآفرینی به مساجد اهدا کنیم.

بابانژاد افزود: این قبیل کارها و اقدامات هم‌اکنون در برخی مساجد درحال اجراست و جواب هم گرفته است؛ در این طرح نیز به مدلی برای حل مسأله اشتغال‌آفرینی خواهیم رسید که مسأله محور و امام محور خواهد بود.

روش ثبت‌نام در طرح «مسجد حضرت تلاش»

مسئول مرکز توانمندسازی بنیاد هدایت با اشاره به اینکه مفهوم طرح «مسجد حضرت تلاش» این است که برخلاف تصور برخی که معتقدند مساجد نمازخانه شده است، مسجد محلی برای تمام مشکلات مردم است و می‌تواند در مسیر حل مشکلات اقتصادی حرکت کند، گفت: برای تحقق این امر امامان جماعت مساجد باید فعال شوند. برای ثبت‌نام در این طرح هم تنها با مراجعه به یک کانال در پیام‌رسان ایتا و ورود اطلاعات اولیه مانند نام، نام مسجد و شماره تماس، تیم کارآفرینی بنیاد با آنان تماس می‌گیرند و بعد از اعلام آمادگی ۱۰ مسجد در هر استان، تیم آموزشی به منطقه اعزام می‌شود تا روند کار را آغاز کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خروجی این طرح در نهایت رونق گرفتن مساجد و همچنین احیای جایگاه آنان برای حل مشکلات مختلف مردم است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسجد بنیاد هدایت مسجد تراز اسلامی مسجد حضرت تلاش مسجد حضرت تلاش بنیاد هدایت راه اندازی امام جماعت کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان شاگردانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، سردار امان‌الله گشتاسبی ظهر پنج‌شنبه در ویژه برنامه گرامیداشت مقام معلم در سنندج، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و تبریک هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم در خصوص استاد شهید مطهری عنوان کرد: شهید مطهری یک الگوی ناب و به تمام معنا معلم بود که بهره گیری از زندگی ایشان به عنوان سرمشق و الگو برای جامعه فرهنگیان ما یک لازمه و ضرورت محسوب می‌شود.

وی عنوان کرد: امروز معلمان ما وظیفه بسیار سنگینی بر دوش دارند و آن هم تربیت شاگردانی در تراز انقلاب است که شهید مطهری نیز این رسالت سنگین را عملیاتی کرد.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان تصریح کرد: تمام تلاش دشمن این است که از رشد، تعالی و ترقی نوجوانان و جوانان این سرزمین جلوگیری به عمل آورد و برای انجام این کار به حربه‌های گوناگونی متوسل می‌شود

گشتاسبی خطاب به فرهنگیان اضافه کرد: هم شما و هم جامعه دارای شرح وظایف و انتظاراتی است که باید با درک متقابل و صحیح از آن به یک گفتمان سازنده برای تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم رسید.

وی تصریح کرد: باید با اجرای عدالت اجتماعی مورد تاکید امامین انقلاب و شهید مطهری، از سو استفاده دشمن برای تغییر ذهنیت افکار عمومی، ناکارآمد نشان دادن سیستم و تخریب نهادها و ارزش‌های انقلاب جلوگیری کرد.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان با اشاره به اینکه باید از منظومه فکری حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نهایت بهره را ببریم، گفت: ما و شما فرهنگیان ارجمند باید تا آنجا که می‌توانیم در مساله جهاد تبیین ورود کنیم تا دستاوردهای شگرف نظام مقدس اسلامی در تمامی ابعاد به خوبی در منظر افکار عمومی قرار بگیرد.

کد خبر 6095095

دیگر خبرها

  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • نخستین رویداد جایزه « استاد مویدی» برگزار شد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • معلمان شاگردانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنند
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند