Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@15:01:47 GMT

هشدار تب کنگو در آستانه عید قربان

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۹۴۶۸۷

مدیرکل اداره کل دامپزشکی استان تهران نسبت به شیوع بیماری‌های تب کریمه کنگو، تب مالت و سیاه زخم در زمان ذبح دام‌های آلوده و در شرایط غیر بهداشتی هشدار داد. ناطقان: آقای مسعود محمدیان مدیرکل اداره کل دامپزشکی استان تهران در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، درباره ذبح دام‌های آلوده و ذبح در شرایط غیر بهداشتی و شیوع بیماری‌های تب کریمه کنگو، تب مالت و سیاه زخم هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته او، کشتار خارج از نظارت های بهداشتی دامپزشکی موجب به خطر افتادن جان شهروندان می شود، لذا پیشنهاد می شود شهروندان از برنامه هایی که دامپزشکی برای مراسم قربانی دام در روز عیدقربان تدارک دیده استفاده کنند تا به راحتی از خطر ابتلاء به بیماری های مشترک پیشگیری شود.

۱- طی هماهنگی با انجمن صنفی کشتارگاه‌های دام استان، تمامی کشتارگاه‌ها با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در روز سعید قربان فعال و آماده خدمت رسانی هستند.

۲- طی هماهنگی با انجمن صنفی واحد‌های بسته بندی مقرر شد که ضمن عرضه گوشت بسته بندی شده با برچسب گوشت مخصوص عید سعید قربان در تمامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سفارشات به صورت اینترنتی و با برچسب مخصوص عید قربان عرضه شود.

۳- طی هماهنگی با سازمان میادین شهرداری تهران ۱۶ جایگاه عرضه بهداشتی و شرعی دام با همکاری دامپزشکی آماده خدمت رسانی به مردم  شهر تهران هستند که اسامی آنها در سایت اطلاع رسانی اداره کل دامپزشکی استان تهران آمده است.

همه ساله در فصل گرما همزمان با فعالیت کنه ها، تب کریمه کنگو شیوع می یابد که بی توجهی به رعایت نکات بهداشتی بر این موضوع دامن می‌زند.

امسال در استان تهران برای روز عید قربان، ۵۳ اکیپ سیار، ۲۸ اکیپ ثابت، ۱۶۱ نفر دامپزشک، ۱۱۳ نفر بازرس بهداشتی گوشت و ۳۰ ناظر شرعی در نظر گرفته شده است.

به گفته مدیرکل دامپزشکی استان تهران ذبح دام در منازل و معابر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، چرا که این اقدام می‌تواند منجر به آلودگی محیط و افزایش شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شود.

موقعیت جایگاه های عرضه بهداشتی و شرعی دام شهر تهران در روز عرفه و عید قربان

۱_خیابان پاسداران- پارک نیاوران ضلع جنوبی فرهنگسرای نیاوران

۲- بلوار فرهنگ -کوی فرهنگ -خیابان میرمالک- ضلع شرقی ساختمان ناحیه ۷ شهرداری منطقه ۲

۳- ضلع شمال شرقی چهارراه استقلال محدوده ناحیه ۷

۴- حکیم غرب- اندیشه جنوبی- جنب شهر سنگ

۵- ۴۵ متری زرند- خیابان واشقانی فراهانی محوطه موتوری سنگین منطقه ۹

۶- انتهای خیابان جیحون- خیابان شهید رنجبر نرسیده به تقاطع- خیابان شهید نوری ضلع شرق جنب مرکز معاینه فنی

۷- میدان شوش -خیابان ری بالاتر از پمپ گاز نبش کوچه شمشیری

۸- خیابان دماوند غرب به شرق بعد از پل خاقانی انتهای خیابان هاشمی جنب بوستان زیتون

۹- خیابان محلاتی-خیابان شاه آبادی – بلوارکوثر -جنب زمین فوتبال

۱۰- تقاطع خیابان ارسطو و بخشنده

۱۱- جنوب به شمال خیابان شهید رجایی بعد از پل شهید آوینی جنب ساختمان معاینه فنی خودرو

۱۲- شهرک استقلال- بلوار دکتر عبیدی – خیابان دهم جنب دسترسی محلی بزرگراه آزادگان- ضلع شمال بوستان انرژی

۱۳- سوله واقع در پارکینگ شماره ۳ بوستان آبشار

۱۴- تهرانپارس – حکیمیه – خیابان تابا جنب کارخانه آزمایش

۱۵- موقعیت ۱: بزرگراه امام رضا بعد از گردنه تنباکویی نرسیده به بازار گل امام رضا

موقعیت ۲: جاده خاوران بعد از مرکز بازگشت افاغنه استانداری تهران ضلع شمال لاین کندرو

۱۶- بزرگراه آزادگان پایین‌تر از احمد آباد مستوفی جنب پارک آزاد شهر منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: هشدار ، شیوع تب کریمه ، عید قربان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: هشدار شیوع تب کریمه عید قربان دامپزشکی استان تهران کریمه کنگو عید قربان تب کریمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اکبر قربان شیرودی را می‌شناسید؟

شهید شیرودی بالاترین ساعت پرواز در جنگ را در جهان داشت و با بیش از ۴۰ بار سانحه و بیش از ۳۰۰ مورد اصابت گلوله به هلی‌کوپترش، باز سرسختانه می‌جنگید.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر قربان شیرودی  دی ماه ۱۳۳۴ در روستای بالاشیرود از توابع شهرستان تنکابن متولد شد. پس از گذراندن سال سوم متوسطه در زادگاه خویش، برای ادامه تحصیل راهی تهران شد و همراه با کار به تحصیل خود ادامه داد. شیرودی با اتمام تحصیلات متوسطه در سال ۱۳۵۱ وارد ارتش شد و دوره مقدماتی خلبانی را در تهران به پایان رساند. سپس دوره هلی‌کوپتری کبرا را در پادگان اصفهان گذراند و با درجه ستوانیاری فارغ‌التحصیل شد.

وی پس از سه سال خدمت در ارتش به کرمانشاه رفت و با خلبان احمد کشوری آشنا شد. شیرودی از ارتشیانی بود که با اوج‌گیری جریانات انقلاب اسلامی به صفوف راهپیمایان پیوست و به دستور حضرت امام (ره) مبنی بر فرار سربازان از پادگان‌ها، او نیزخارج شد. پس از خروج از پادگان درصدد تشکیل گروهی چریکی برآمد و با تعدادی از دوستانش در کرمانشاه در این زمینه اقدام کرد تا اینکه امام خمینی (ره) به میهن بازگشتند و انقلاب به پیروزی رسید.

شیرودی که در جریانات پیروزی انقلاب با پیشمرگان کرد مسلمان همکاری کرده بود، با تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به سپاه غرب کشور پیوست.

وی که با شروع جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ به منطقه کرمانشاه رهسپار شده بود در جریان یکی از مأموریت‌های خود با سرپیچی از فرمان بنی‌صدر مبنی بر تخلیه پادگان و انهدام انبار مهمات منطقه، به همراه دو خلبان همفکر خود و با دو هلیکوپتری که در اختیار داشتند، در طول ۱۲ ساعت پرواز بی‌نهایت حساس و خطرناک که وی به عنوان تنها موشک انداز پیشاپیش دو خلبان دیگر به قلب دشمن یورش برد، توانست مهمات دشمن را درهم کوبیده و خسارات سنگینی بر دشمن وارد آورد.

شجاعت و ابتکار عمل این شهید نه تنها در سراسر کشور، بلکه در تمام خبرگزاری‌های مهم جهان منعکس شد. بنی‌صدر برای حفظ ظاهر دو هفته بعد به او ارتقا درجه داد، اما وی درجه تشویقی را نپذیرفت و تنها خواسته‌اش را دیدار با حضرت امام و بیان کارشکنی‌های بنی‌صدر و بی‌تفاوتی برخی از فرماندهان اعلام کرد.

در همان ایام به دستور فرماندهی هوانیروز چند درجه تشویقی گرفت و از ستوانیار سوم خلبان به درجه سروانی ارتقا یافت، اما طی نامه‌ای به فرمانده هوانیروز کرمانشاه در ۹ مهر ۱۳۵۹ چنین نوشت:

«اینجانب خلبان پایگاه هوانیروز کرمانشاه می‌باشم و تا کنون برای احیای اسلام و حفظ مملکت اسلامی در کلیه جنگ‌ها شرکت نموده‌ام، منظوری جز پیروزی اسلام نداشته‌ام و به دستور رهبرعزیزم به جنگ رفته‌ام. لذا تقاضا دارم درجه تشویقی که به اینجانب داده‌اند، پس گرفته و مرا به درجه ستوانیار سومی که بوده‌ام، برگردانید. »

با اوج گیری جنگ در کردستان، شیرودی و چند تن دیگر از خلبانان وارد جنگ شدند. شیرودی در عملیات‌های پروازی خود تلفات سنگینی را به نیروها و تجهیزات دشمن در نقاط استراتژیکی غرب کشور وارد کرد. در ۱۳ دیماه ۱۳۵۹ وقتی خیانت‌های آشکار بنی‌صدر را دید به افشاگری پرداخت و از شنوندگان سخنانش خواست با ایمان و اسلحه و چنگ و دندان از میهن اسلامی دفاع کنند. در همین ایام علی اکبر شیرودی را به خاطر بازپس گیری ارتفاعات بازی‌دراز بازداشت تنبیهی کردند و در واکنش به این مساله، روحانیون متعهد و اعضای سپاه کرمانشاه مراتب ناراحتی خود را در اسرع وقت به اطلاع اعضای شورای عالی دفاع از جمله آیت‌الله خامنه‌ای و حجت‌الاسلام هاشمی رفسنجانی رساندند و حکم بازداشت وی منتفی شد.

شیرودی بالاترین ساعت پرواز در جنگ را در جهان داشت و با بیش از ۴۰ بار سانحه و بیش از ۳۰۰ مورد اصابت گلوله به هلی‌کوپترش، باز سرسختانه می‌جنگید. شیرودی پس از چند هزار مأموریت هوایی و انجام بالاترین پروازهای جنگی در دنیا و نجات یافتن از ۳۶۰ خطر مرگ سرانجام در آخرین عملیات پروازی خود (۸ اردیبهشت ۱۳۶۰) در منطقه بازی دراز، هنگامی که عراق لشکری زرهی با ۲۵۰ تانک و با پشتیبانی توپخانه و خمپاره‌انداز و چند فروند جنگنده روسی و فرانسوی، برای بازپس گیری ارتفاعات «بازی دراز» به سوی سرپل‌ذهاب گسیل داشته بود، به مقابله با آنان پرداخت و پس از انهدام چندین تانک از پشت سر مورد اصابت گلوله تانک قرار گرفت و به شهادت رسید.

خلبان یاراحمد آرش که به همراه شهید شیرودی در این عملیات پروازی شرکت داشت، درمورد چگونگی شهادت این خلبان دلاور می‌گوید: «بارها او را در صحنه جنگ دیده بودم که خود را با هلیکوپتر به قلب دشمن زده و حتی هنگام پرواز مسلسل به دست می‌گرفت. در آخرین نبرد هم جانانه جنگید و بعد از آنکه چهارمین تانک دشمن را زدیم، ناگهان گلوله یکی از تانک‌های عراقی به هلیکوپتر اصابت کرد و در همان حال شیرودی که مجروح شده بود با مسلسل به همان تانک شلیلک کرده و آن را منهدم نمود و خود نیز به شهادت رسید. »

پیکر پاک شهید شیرودی پس از تشیع باشکوه در روستای شیرود تنکابن آرام گرفت.

پس از شهادت شیرودی، شخصیت‌های مملکتی نسبت به شخصیت والا و سلوک اخلاقی وی اظهارات مختلفی کرده‌اند؛ از جمله حضرت آیت‌الله خامنه‌ای او را مکتبی، مؤمن و جنگنده در راه خدا توصیف می‌کنند.

صاحب نظران جنگ‌های هوایی، او را «نامدارترین خلبان جهان» نامیده‌اند؛ چنانکه شهید تیمسار فلاحی رئیس ستاد مشترک ارتش، وی را ناجی غرب و فاتح گردنه‌ها و ارتفاعات آریا، بازی‌دراز، میمک، دشت‌ذهاب و پادگان ابوذر توصیف کرده و می‌گوید: " او غیرممکن‌ها را ممکن ساخت. کسی بود که وقتی خبر شهادتش را به امام دادم، امام در مورد وی فرمودند: " او آمرزیده است".

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • شهید شیرودی خلبان تیزپرواز آسمان ایران
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • خبر جدید و لو رفته درباره طارمی
  • علی‌اکبر قربان شیرودی را می‌شناسید؟
  • ده‌ها کشته بر اثر سیل در تانزانیا و کنگو
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام