Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رسول بهمنی ظهر یکشنبه در جلسه شورای اداری زرین دشت با اشاره به شرایط تأسف بار بیمارستان امام موسی کاظم علیه السلام این شهرستان اظهار کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز باید تلاش کنند تا دغدغه‌ها و مشکلات مردم در حوزه سلامت کاهش پیدا کند نه اینکه حتی پاسخ تلفن فرماندار را هم ندهند و نسبت به جان مردم بی تفاوت باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم ناظر بر عملکرد مسئولان هستند، افزود: حوزه سلامت شهرستان زرین دشت بیمار است و متأسفانه در اثر کم توجهی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز مردم شهرستان ۸۰ هزار نفری زرین دشت در رنج و عذاب هستند.

فرماندار زرین دشت با بیان اینکه مردم این شهرستان برای حل حداقل مسائل و مشکلات درمانی خود آواره شهرهای همجوار و مرکز استان هستند، تصریح کرد: کمبود پزشک متخصص و عمومی در تنها مرکز درمانی شهرستان زرین دشت که مکانی برای اعزام بیماران به مراکز درمانی سایر شهرستان‌های استان شده است به عینه دیده می‌شود، اما گوش شنوایی نیست‌.

بهمنی تاکید کرد: بنده به عنوان فرماندار بیش از ده‌ها بار با مسئولین دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز اعم از رئیس و معاونین این دانشگاه برای پیگیری مسائل بغرنج درمانی زرین دشت تماس گرفته ام اما به هیچیک از تماس‌ها پاسخ داده نشده است.

وی با بیان اینکه این‌مشکل را از طریق رسانه‌ها به گوش وزارت بهداشت می‌رسانم، عنوان کرد: چگونه می‌شود که در یک بیمارستان برای فرد بیماری که نیاز به اعزام دارد پس از ۳ ساعت معطلی، راننده آمبولانس نباشد و پس از هزار مکافات و یافتن راننده، آمبولانس سوخت نداشته باشد.

او این اتفاقات را تأسف بار عنوان کرد و گفت: چرا باید کوتاهی و کم کاری متولیان بهداشت و درمان متوجه فرماندار باشد.

بهمنی با ذکر این نکته که این موضوع را به گوش وزیر بهداشت می‌رسانیم، عنوان کرد: از این پس هر اداره‌ای در زرین دشت و یا مرکز استان در حوزه اختیارات و وظایف خود نسبت به این شهرستان کوتاهی کند مطمئن باشد که با جدیت این مسائل رسانه‌ای و پیگیری می‌شود.

وی ضمن قدردانی از مساعدت‌های خیرین نیک اندیش زرین دشتی در حوزه سلامت اعلام کرد: در ۱۶ ماه گذشته افزون بر ۱۸۰ میلیارد ریال توسط خیرین حوزه سلامت این شهرستان برای تأمین تجهیزات درمانی هزینه شده است.

بهمنی اذعان کرد: تخصیص آمبولانس روستای مزایجان، افزایش تخت بستری از ۴۶ تخت به ۶۴ تخت، تکمیل اورژانس بین جاده‌ای روستای پنج چاه از توابع بخش ایزدخواست شهرستان زرین دشت، تأمین تجهیزات و امکانات بیمارستانی اعم از نیروی انسانی، تاسیساتی از خواسته‌های بحق مردم این شهرستان است.

شهرستان زرین دشت به مرکزیت حاجی آباد دارای یک بیمارستان ۴۶ تختخوابی است که در سال ۱۳۸۹ به بهره برداری رسیده است.

کد خبر 5529618

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان زرین دشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نظام سلامت بوشهر زلزله هرمزگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه زمین لرزه خراسان رضوی کنکور مشهد ویروس کرونا آمار کرونا بیرجند ایلام سنندج کنکور سراسری علوم پزشکی شیراز شهرستان زرین دشت حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۴۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان

مسئول رسانه حوزه بسیج دانشجویی امام خمینی (ره) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: حدود ۷۰ نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با حضور در روستای کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول به اهالی منطقه، خدمات رایگان پزشکی، دندانپزشکی و فرهنگی ارائه کردند.

طا‌ها مصطفی‌لو در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو اظهارکرد: بسیجیان عضو قرارگاه جهادی امام رضا (ع) حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گلستان با هدف خدمت رسانی به محرومان روستای ماهستان و اسلام آباد فندرسک از توابع علی آباد از روستا‌های محروم استان طی سه مرحله و در سه هفته متوالی عازم این منطقه کم‌برخوردار شدند.

وی افزود: دانشجویان جهادی پس از شناسایی‌های متعدد میدانی و برسی خلأ‌های سلامت، اقدام به انتخاب این منطقه و برگزاری اردو جهادی بزرگ در ماهستان کردند.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان افزود: این اردو جهادی از نظر اجرا و مدیریت تماما دانشجویی بود؛ و بیش از ۷۰ نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی، با همراهی تعدادی از اساتید و پزشکان متعهد در عرصه‌های مختلف فرهنگی، پزشکی و دندانپزشکی به مردم خدمت رسانی کردند.

وی ادامه داد: در بخش دندانپزشکی خدمات ترمیمی، Ext، فیشور سیلانت و فلوراید تراپی با اولویت کودکان و مادران باردار انجام شد.

مسئول رسانه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان گلستان گفت: برای ارائه عادلانه‌تر خدمات، دانشجویان از دو هفته قبل، معاینه اولیه مردم این دو روستا را انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: در بخش بهداشت و درمان، با توجه به مشکلات خانه بهداشت روستای ماهستان، خط غربالگری برای برسی و غربالگری عوامل خطر مهم از جمله فشار خون، قند خون و BMI ایجاد شد و علاوه بر پایش بیماری‌های شایع، موارد مورد نیاز را به پزشک ارجاع دادند.

مصطفی‌لو افزود: داروخانه سیار هم از دیگر بخش‌هایی بود که برای خدمت رسانی به مردم ایجاد شد.

وی گفت: برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برای کودکان، آموزش موارد بهداشت دهان و دندان به کودکان روستا، توزیع غذا در بین نیازمندان  و رنگ امیزی و زیباسازی حیاط مدرسه  از دیگر فعالیت‌های اعضای این گروه جهادی در منطقه کم‌برخوردار ماهستان علی آباد کتول بود.

 

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند