Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، جعفر رزمی ظهر امروز در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به ۱۲ تیر سالروز صدور فرمان تاریخی رهبر معظم انقلاب درخصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اظهار کرد: قاچاق کالا بزرگترین آسیب و تهدید برای تولید داخلی است.

وی افزود: براساس آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در سال گذشته بالغ بر ۱۲ میلیارد دلار انواع کالای قاچاق وارد کشور شده که بیانگر میزان آسیب‌های واردشده به اقتصاد و تولید کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی  با اشاره به دلایل وقوع پدیده قاچاق و نتایج و تبعات منفی آن در ابعاد گوناگون، گفت: تأثیر قاچاق بر کاهش تولید ناخالص ملی کاملاً محسوس است و این پدیده سبب می‌شود که انگیزه سرمایه‌گذاری مولد نیز کاهش یابد.

رزمی، قاچاق کالا را تشدیدکننده بیکاری دانست و گفت: براساس برآوردهای کارشناسی، هر یک میلیارد دلار قاچاق موجب بیکاری حدود یکصد هزار نفر می‌شود که همین موضوع بستر شکل‌گیری ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی است.

مدیرکل امور امنیتی و انتظامی استانداری آذربایجان شرقی درخصوص راهکارهای مقابله با پدیده قاچاق نیز گفت: تقویت فرهنگ عمومی و تشویق مردم به مصرف کالاهای داخلی، تولید کالاهای باکیفیت و قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی، بالا بردن هزینه قاچاق برای قاچاقچیان، استفاده از مدیران پاک‌دست و فسادستیز و راه‌اندازی سامانه‌های کنترلی و رهگیری کالا از مهم‌ترین راهکارهای مقابله با این پدیده است.

وی با اشاره به اینکه رویکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال جاری بر پیشگیری و اتخاذ شیوه‌های علمی و فناورانه است، افزود: استقرار سامانه‌های هوشمند و اجرای طرح شناسه رهگیری کالا، تجهیز گمرکات به دستگاه ایکس‌ری، پلاک‌دار کردن ماشین‌های کشاورزی، سامان‌دهی صرافی‌های غیرمجاز و ترویج فرهنگ مصرف کالای ایرانی ازجمله اقدامات ستاد در راستای پیشگیری است.

رزمی ادامه داد: در حوزه مقابله هم تشدید اقدامات نظارتی، اصلاح قوانین و آیین‌نامه‌ها، کنترل موثر مرزها و ارتقای کیفیت رسیدگی به پرونده‌های قاچاق در مراجع قضایی در دستور کار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قاچاق کالا ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز انواع قاچاق کالا تولید ناخالص ملی جعفر رزمی تبریز مبارزه با قاچاق کالا و ارز میلیارد دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش فارس، سیدمجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات درباره فنس‌کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت رئیسی تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که‌عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: رئیسی به‌سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف پنج سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به‌سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) را به‌کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به‌صورت دیوارکشی است یا به‌طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به‌طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

دیگر خبرها

  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • دستور ستاد مبارزه با قاچاق برای ساماندهی مبادلات طلا
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود