Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، میزان تخلیه کالاهای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بنادر کشور تا پایان خرداد ۱۴۰۱ معادل ۵ میلیون و ۷۷۲ هزار و ۸۶۱ تن بوده؛ این در حالی است که تخلیه کالاهای اساسی در مدت مشابه سال گذشته معادل ۵ میلیون و ۸۸۶ هزار و ۴۵ تن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میزان تخلیه گندم طی ۳ ماهه سال ۱۴۰۱ معادل ۲ میلیون و ۲۶۰ هزار و ۴۵۲ تن بوده که نسبت به تخلیه ۶۱۴ هزار و ۵۷۴ تنی در مدت مشابه سال ۱۴۰۰، رشد ۲۶۸ درصدی داشته است.

میزان تخلیه جو تا پایان خرداد سال جاری نیز معادل ۱۸۵ هزار و ۸۰۰ تن بوده و میزان تخلیه این کالا در مدت مشابه سال گذشته، یک میلیون و ۱۰۷ هزار و ۶۹۳ ۸۹۵ تن بوده است.

میزان تخلیه ذرت طی ۳ ماهه سال جاری معادل یک میلیون و ۹۹۰ هزار و ۶۴۲ تن بوده و میزان تخلیه این کالا در مدت مشابه سال گذشته ۲ میلیون و ۴۴ هزار و۲۱۵ بوده است.

میزان تخلیه سویا طی ۳ ماهه سال ۱۴۰۱ معادل ۸۶۴ هزار و ۲۲۰ تن و تخلیه سویا در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و ۱۹۷ هزار و ۱۸۹ تن بوده است.

میزان تخلیه برنج تا پایان خرداد سال جاری معادل ۱۳۰ هزار و ۶۶۳ تن بوده که نسبت به تخلیه ۹۱ هزار و ۵۳۰ تنی آن در مدت مشابه سال گذشته، رشدی ۴۳ درصدی را نشان می‌دهد.

میزان تخلیه شکر در بنادر کشور طی ۳ ماهه سال ۱۴۰۱ به ۱۱۳ هزار و ۱۵ تن رسیده و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ۲۹۴ هزار و ۳۷۲ تن شکر تخلیه شده بود.

همچنین میزان تخلیه روغن در بنادر کشور طی ۳ ماهه سال ۱۴۰۱ معادل ۲۲۸ هزار و ۶۹ تن بوده و در مدت مشابه سال ۱۴۰۰ معادل ۵۳۶ هزار و ۴۷۲ تن روغن تخلیه شده بود.

موجودی کالاهای اساسی

موجودی کالاهای اساسی در ۱۳ بندر کشور شامل بنادر امام (ره)، شهید رجایی، امیرآباد، نوشهر، انزلی، شهید باهنر، بوشهر، چابهار، خرمشهر، لنگه، آبادان، فریدونکنار و آستارا تا چهارم تیرماه سال ۱۴۰۱ معادل ۳ میلیون و ۸ هزار و ۸۴۸ تن بوده است.

بر این اساس موجودی کالاهای اساسی در مدت یاد شده در بندر امام (ره) معادل ۲ میلیون و ۱۷۸ هزار و ۳۲ تن، بندر شهید رجایی ۲۳۴ هزار و ۸۸۹ تن، بندر امیرآباد ۲۲۵ هزار و ۳۲۹ تن، بندر نوشهر ۱۵۹ هزار و ۱۲۸ تن، بندر انزلی ۴۶ هزار و ۶۰۸ تن، بندر شهید باهنر ۳ هزار و ۵۴۸ تن، بندر بوشهر ۲ هزار و ۱۱۶ تن، بندر چابهار ۵ هزار و ۶۲۰ تن، بندر خرمشهر ۸۲ تن، بندر لنگه ۷۰ تن، بندر فریدونکنار ۲۰ هزار و ۹۴۳ تن و بندر آستارا ۲۲ هزار و ۴۶۳ تن بوده است.

سهم بنادر از تخلیه کالاهای اساسی

سهم بندر امام (ره) از تخلیه کالاهای اساسی طی سه ماهه نخست سال جاری معادل ۳ میلیون و ۸۳۹ هزار و ۴۴۸ تن، بندر امیرآباد ۴۲۶ هزار و ۶۶۵ تن، بندر انزلی ۱۴۹ هزار و ۱۴۸ تن، بندر بوشهر ۳۳ هزار و ۱۰۵ تن، بندر چابهار ۴۲۵ هزار و ۵۸۷ تن، بندر شهید رجایی ۷۴۹ هزار و ۹۰۶ تن، بندر فریدون کنار ۱۶ هزار و ۸۷۴ تن، بندر نوشهر ۱۳۰ هزار و ۷۳۰ تن و بندر آستارا ۱۳ هزار و ۹۹ تن بوده است.

کد خبر 5529785

منبع: مهر

کلیدواژه: کالای اساسی بندر امام خمینی سازمان بنادر بنادر کشور بورس بانک مرکزی زلزله هرمزگان مصرف برق وزارت نفت تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی وزارت امور اقتصادی و دارایی بیمه رستم قاسمی اعزام حجاج بانک مرکزی ایران قیمت سکه بهار آزادی نهضت ملی مسکن مدت مشابه سال گذشته تخلیه کالاهای اساسی تا پایان خرداد سال ۱۴۰۱ معادل بنادر کشور میزان تخلیه تن بوده سال جاری ۵ هزار ۳ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی

تین نیوز

نشست فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری با هدف اجرای پروژه طراحی و استقرار سامانه یکپارچه عملیات بندری در سازمان بنادر و دریانوردی در بندر شهید رجایی آغاز شده است.

به گزارش تین نیوز، این نشست سه روزه با هماهنگی دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) و با حضور نمایندگان بنادر لنگه و باهنر، اداره کل امور بندری، اداره کل ترانزیت، لجستیک و توافقنامه ها و کارشناسان و مدیران این بخش ها از سوم اردیبهشت ماه درحال برگزاری است.

براساس این گزارش این نشست با توجه به ضرورت هم اندیشی در خصوص فرآیندهای مطلوب و رویه های مرتبط با ورود کالا از خشکی (انواع کالاهای کانتینری و فله) تا چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.

 در این نشست کارشناسان بخش های بندری پیرامون مرور فرآیندهای وضعیت مطلوب و اهم تغییرات در فرآیندهای جاری، مکانیزم و رویه های اجرای الزمات نظارتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی و آماده سازی ارکان مرتبط با عملیاتی شدن فرآیندهای مطلوب با حضور نمایندگان شرکت های کشتیرانی و اپراتورها بحث و تبادل نظر می کنند.

 از مهم ترین تغییرات فرآیندی در استقرار دوره نخست سامانه یکپارچه عملیات بندری در این نشست سه روزه نیز می توان به ارتباط با ذینفعان کالا، ورود و تخلیه کالا در بنادر بر اساس مجوزهای صادره توسط بنادر، ورود وسایط نقلیه تجاری مبتنی بر مجوز بندر و تعامل و تبادل اطلاعات با سازمان های همکار از جمله راه آهن، راهداری و گمرک اشاره کرد.

سامانه یکپارچه عملیات بندری به عنوان یکی از طرح های کلیدی سازمان بنادر و دریانوردی با مدیریت معاونت امور بندری و اقتصادی و نظارت دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از آبان ماه ۱۴۰۲ در دست تحلیل، طراحی و تولید می باشد.

این سامانه به عنوان یک راهکار نرم افزاری یکپارچه در حوزه عملیات بندری (کالاهای کانتینری و غیر کانتینری) جایگزین سامانه های فعلی سازمان بنادر می شود و در تعامل با سایر سامانه های تخصصی اپراتورهای بندری، امکانات لازم برای ایفای وظایف حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، نظارت موثر بر قراردادهای اپراتورها و کنترل شاخص های کلیدی عملکردی، برقراری ارتباط با سازمان های متعامل و ارائه خدمات به مشتریان را از طریق یک درگاه واحد فراهم می سازد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا طی فروردین‌ماه در بنادر
  • تخلیه ۲.۲ میلیون تنی ۶ قلم کالا در بنادر/ رشد ۱۰۰ درصدی تخلیه شکر
  • ◄ نشست مرور فرآیندهای مطلوب سامانه یکپارچه عملیات بندری در بندر شهید رجایی