Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-مشاور امور بانوان شهرداری تهران گفت: مدیریت شهری با تمام توان در همه حوزه ها تلاش می کند که روند خدمت رسانی به مردم را به لحاظ کمی و کیفی ارتقا دهد. با همه وجود در حال ریل گذاری این مسیر هستیم و این نمایشگاه نیز فرصت خوبی را در این زمینه ایجاد می کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، مریم اردبیلی در بازدید از نمایشگاه تهران 1401؛ شهرهای خواهرخوانده و توانمندی های مدیریت شهری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه اتفاق خوبی است که توانمندی های مدیریت شهری، ابتکارات و نوآوری ها، تحولات جدی و دستاوردهایی که در حوزه های مختلف در شهر اتفاق افتاده با کلانشهرهای دیگر و خواهر خوانده های شهر تهران در سایر کشورهای جهان به اشتراک گذاشته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یه طوری که عموم بازدیدکنندگان می توانند در این فرصت تعاملاتی را از نزدیک با مدیریت شهری داشته باشند
مشاور امور بانوان شهرداری تهران با تاکید بر اینکه این نمایشگاه در تعاملات عرضی بین فعالیت های شهرداری نیز موثر است؛ برگزاری آن را به فال نیک گرفت، افزود: مدیریت شهری با تمام توان در همه حوزه ها تلاش می کند که روند خدمت رسانی به مردم را به لحاظ کمی و کیفی ارتقا دهد و در مسائل شهری تحولی را در تهران ایجاد کند که یکی از ستون های اصلی این مسیر، مشارکت عموم شهروندان است. ما با همه وجود در حال ریل گذاری این مسیر هستیم و این نمایشگاه نیز فرصت خوبی را در این زمینه ایجاد می کند.
وی در پایان درخصوص دستاوردهای شهرداری در حوزه بانوان خاطر نشان کرد: تلاش کردیم در این مدت، مجموعه بوستان‌ها و شهربانوها و زیرساخت های حوزه بانوان که به دلیل کرونا دچار رکود جدی شده بود را احیا و ایرادات و مشکلات فنی و برنامه ریزی آنها را رفع کنیم. همچنین در جشنواره های 9 بوستان ویژه بانوان در سطح شهر تعداد بالایی از شهروندان حضور پیدا کردند و در ظرف چند ماه گذشته این آمار به چند برابر ماه های اول سال 1400 رسیده است. در کنار آن مجموعه طرح های "تهران‌ خانواده" که همه حوزه های مدیریت شهری را درگیر پروژه های مشارکت مردمی با محوریت خانواده می کند و ریحان شهر که تمام انجمن های مردم نهاد و گروه های میانی را برای ایجاد کنشگری و حل مساله در محلات شهر تهران‌ به کمک طلبیده است، از مهمترین طرح های ما هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نمایشگاه مدیریت شهری حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است

رییس شورای اسلامی شهر مهاباد گفت: حاکمیت، مردم و بخش خصوصی در کنار هم چرخه‌های مهم و هم‌افزا برای تقویت مدیریت بحران جامعه‌محور در رویارویی با سوانح طبیعی و صنعتی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، آرش شهابی امروز _پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در کارگروه هماهنگی همکاری‌های مردمی قرارگاه عملیاتی سلام اظهار کرد: حاکمیت، مردم و بخش خصوصی در کنار هم چرخه‌های مهم و هم‌افزا برای تقویت مدیریت بحران جامعه‌محور در رویارویی با سوانحی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی و سوانح صنعتی هستند و می‌توان با برجسته‌سازی مسئولیت اجتماعی نقشی اساسی در این راستا ایفا کرد.

وی افزود: شناسایی ظرفیت‌های موجود برای واکنش سریع از جمله شناسایی و تهیه بانک اطلاعاتی، سازماندهی نیرو، تجهیزات و ماشین‌آلات، تجهیز و ارتقاء امکانات و تجهیزات، آموزش متناسب با نیازمندی‌های سطح شهرستان، تمرین برگزاری مانورهای واکنش‌های سریع در تعامل با بخش دولتی می‌تواند در کاهش ریسک‌ها موثر، واقع شود.

رئیس شورای اسلامی شهر مهاباد گفت: برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی توسط هلال احمر، آتش‌نشانی، اورژانس و فوریت‌های پزشکی، حتی از طریق شبکه شاد برای دانش آموزان و رسانه ملی، همچنین ظرفیت‌سازی و به کارگیری بخش خصوصی در میزام افزایش تاب‌آوری جامعه در مواجه با بحران‌ها موثر واقع شود.

شهابی تصریح کرد: تمامی این اقدامات برای پیشگیری، آمادگی، مقابله با بحران است اما مهم‌تر از آن بازسازی و بازتوانی و آسیب‌شناسی بعد از بحران است که لازم بود بعد از بحران‌هایی که در مهاباد تجربه شد از جمله سیل، کرونا و آتش سوزی مورد بررسی و آسیب‌شناسی قرار گیرد و نیازمندی‌ها برطرف شوند و این امر نیاز به تامین اعتبار و منابع مالی به شهرداری، دهیاری‌ها و بخش‌ها و ادارات ذی‌ربط دارد.

وی ادامه داد: از دیگر موارد مورد لزوم می توان به توسعه زیرساخت‌های شهری، ارتقاء ایمنی مدارس و بیمارستان‌ها، تشدید رعایت ضوابط و مقررات ملی ساختمان و شهرسازی، تقویت آمادگی موثر و سیستم هشدار و واکنش سریع اشاره کرد.

شهابی عنوان کرد: همچنین ایجاد پایگاه‌های پشتیبانی در مناطق پرجمعیت و خطرپذیر و توانمندسازی شهروندان، وضعیت اسکان اضطراری در شرایط حین و پس از بحران، ایمن‌سازی مراکز درمانی و ظرفیت درمانی و دارویی، تهیه طرح جامع ایمنی، تجهیز امکانات آتش‌نشانی و فوریت‌های پزشکی و بهداشت و درمان و لایروبی رودخانه از جمله مواردی‌است که در این راستا می‌توان مطرح کرد.

در ادامه این جلسه کوروش کریمی به عنوان دبیر قرارگاه سلام معرفی و مقرر شد که تیم واکنش سریع در تمامی شرکت و سازمان‌ها تشکیل شود.

کد خبر 750110

دیگر خبرها

  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • نویسنده ادبیات نوجوان باید مخاطب را با توانمندی هایش آشنا کند
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • تسهیل در روند اجرای آزادراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • تجار افغانستانی در نمایشگاه توانمندی های صادراتی + فیلم
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان