Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، جاوید بخت روز یکشنبه در این بازدید گفت : پیگیری های متعددی برای مبارزه با این آفات انجام شده و علاوه بر پایش انجام شده در سطح استان و اعزام چهار تیم کارشناسی مختلف به منطقه ، مسئولان و کارشناسان کشوری نیز از منطقه بازدید داشته اند.
وی از پایش افزون بر ۳۵۰ هزار هکتار جنگل بلوط در سطح عرصه های استان خبر داد و گفت : در این پایش افزون بر ۵۲ هزار هکتار از این ۳۵۰ هزار هکتار آلوده بوده و بر اساس ارزیابی های جدید به ۶۰ هزار هکتار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جاوید بخت عنوان کرد: در این مدت فعالیت های کارشناسی تیم گیاه پزشکی آغاز شده و کارگروه گیاه پزشکی متشکل از اساتید دانشگاه، مرکز تحقیقات، حفظ نباتات و منابع طبیعی تشکیل شده است.

مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این تیم علاوه بر تشکیل جلسات اداری از جنگل های بلوط بازدید های میدانی هم انجام دادند.

وی تاکید کرد: فعالیت های این افت برگ خوار بلوط به شکل چهار مرحله زیستی است که بیشتر پایش و ارزیابی آن ها انجام شده است.

او تصریح کرد: این آفت تنها مختص استان کهگیلویه و بویراحمد نیست ، در تمام حوزه زاگرس دربرگیری دارد و در استان های حوزه زاگرس این آفت شیوع پیدا کرده است.

جاوید بخت تاکید کرد: استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تمام توان پیگیر مشکلات موجود است و منابع طبیعی چندین مرحله بازدید میدانی، پیگیری های جدی و مکاتبات مختلف با سازمان مرکزی داشته است.

وی بیان کرد: موضوعی که وجود دارد این است که مبارزه با این آفت باید در زمان خاصی باشد ‌و البته با توجه به مبارزات بیولوژیکی که در سطح عرصه ها انجام شده، به نظر می رسد در این فصل بازدهی لازم را برای مقابله ندارد.

مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بنابراین تلاش منابع طبیعی ادامه دارد و با حساسیت هایی که در سطح ملی ایجاد شده و مجموعه تیم های کارشناسی و مجموعه سازمان بتوانیم در آینده علاوه بر بحث پیشگیری از شیوع و انتشار بیشتر آن جلوگیری بکنیم و در زمان مناسب مبارزه بهتری در اسفندماه انجام شود.

جاوید بخت در این بازدید به مزایای اجرای طرح‌های آبخیزداری پرداخت و گفت: پدیده سیلاب از جمله بلایای طبیعی است که خسارتهای زیادی به زمین‌های کشاورزی و مراتع و مناطق مسکونی حاشیه رودخانه ها وارد می کند.

وی افزود: به منظور جلوگیری از تحمیل خسارت به کشاورزان و همچنین توسعه منطقه، طرح های آبخیزداری از سوی این اداره کل در حال اجرا است.

 جاویدبخت گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری و ساخت سیل بندها علاوه بر حفاظت از آب و خاک، سبب رضایت کشاورزان و ساکنان حاشیه رودخانه ها نیز شده است.

این مقام مسئول جلوگیری از نابودی جنگل‌ها، فرسایش خاک و جاری شدن روان آب‌ها را از جمله مزایای اجرای طرح‌های مختلف آبخیزداری در استان کهگیلویه و بویراحمد برشمرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون بالغ بر ۲.۵ میلیون مترمکعب  عملیات آبخیزداری در عرصه های منابع طبیعی انجام شده است.
جاوید بخت افزود: همچنین ۶۷۰ هزار هکتار مطالعات آبخیزداری، تفصیلی و اجرایی در عرصه‌های آبخیزداری استان انجام شده است.

مدیرکل منابع طبیعی  در پایان این بازدید بیان کرد ؛ از سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود ۳ هزار مترمکعب طرح‌های آبخیزداری در کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است، اما نقاط زیادی در استان وجود دارد که اجرای اینگونه طرح‌ها نقش مهمی در تغییر وضعیت آن‌ها ایفا می‌کند.

برچسب‌ها کهگیلویه و بویراحمد سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور یاسوج کهگیلویه و بویراحمد سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری کشور یاسوج کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل منابع طبیعی طرح های آبخیزداری هزار هکتار جاوید بخت انجام شده عرصه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۶۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،موسی مقیمی معاون حفاظت اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران- منطقه ساری  اظهار کرد: در بحث حفاظت طی ۱۲ ماهه سال گذشته طی ۱۱۵فقره انجامدعملیات آزادسازی مساحت ۳۷۰ هکتار از جنگل‌های استان مازندران به طبیعت برگشت.

وی افزود: در بحث رفع تبصره براساس تبصره ذیل ماه ۵۵، ۸۵۶ فقره به مساحت ۲۱۴ هکتار از اراضی جنگلی صورت گرفت.

معاون حفاظت اداره کل منابع‌طبیعی و آبخیزداری مازندران- منطقه ساری با اعلام اینکه کشفیات چوب الات در طول ۱۲ ماهه یک‌هزار و ۵۰۰ فقره بوده است، گفت: در این زمینه خودروهای توقيف شده هم پس از سیر مراحل قضایی و قانونی آزاد شدند.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت