Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فناوری جدید تصویربرداری اجازه می‌دهد تا منبع مشکل تنفسی را که همراه با بهبودی طولانی مدت از ویروس کرونا است، آشکار کند؛ این مسئله با آزمایش‌های عادی امکان پذیر نبود.

در تحقیقات منتشر شده در مجله "رادیولوژی"، بیماران طولانی مدت کرونا از بیش از ۲۰۰ علامت از جمله سرگیجه، اسهال، تنگی نفس، خستگی و مشکل در تمرکز رنج می‌برند که می‌تواند چندین ماه یا حتی سال‌ها طول بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مایکل نیکلسون، متخصص تنفس در مرکز مراقبت‌های بهداشتی سنت جوزف لندن، می‌گوید، طبق این تحقیق، بیماران کووید که مشکلات تنفسی طولانی‌مدت را توصیف می‌کنند، نتایج طبیعی در آزمایش‌های تنفسی بالینی استاندارد نشان می‌دهند. اما فناوری جدید اکنون به وضوح منبع مشکل تنفسی را آشکار کرده است.

نیکلسون می‌گوید: «نتایج به ما این امکان را داد که نشان دهیم یک اثر فیزیولوژیکی روی ریه‌های بیمار مرتبط با علائم آن‌ها وجود دارد».

این اسکن‌ها آسیب عظیمی را که عفونت کووید-۱۹ می‌تواند به اندام‌های حساس تنفسی وارد کند نشان می‌دهد؛ چه آنکه به دلیل خود ویروس باشد یا در نتیجه واکنش بدن به آن بروز پیدا کرده باشد.

محققان به رهبری الکساندر ماتسون فیزیکدان دانشگاه وسترن توانستند فعالیت راه‌های هوایی کوچک و رگ‌های خونی را در داوطلبانی که گاز زنون استنشاق کرده‌اند، که تحت تصویربرداری رزونانس مغناطیسی واقعیت ماجرا را نشان می‌دهد.

محققان دریافتند بیماران مبتلا به کرونا درازمدت، حتی اگر عفونت شدیدی نداشته باشند که نیاز به بستری شدن در بیمارستان داشته باشند، در مقایسه با افراد سالم، در انتقال اکسیژن به گلبول‌های قرمز مشکل دارند.

از آنجایی که علائم شبه آنفولانزا واضح‌ترین و رایج‌ترین علامت کووید-۱۹ است، اغلب به عنوان یک بیماری تنفسی دیگر نادیده گرفته می‌شود، اما کووید در واقع بیماری است که رگ‌های خونی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد، به این معنی که می‌تواند در گردش خون اختلال ایجاد کند.

اسکن MRI آسیب به رگ‌های خونی را نشان داده و سی تی اسکن نیز وجود ناهنجاری در رگ‌های خونی در ریه‌های بیماران مبتلا را تایید کرده است.

منبع: خبرگزاری «زاد» اردن

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مشکل ریه کرونا کرونای طولانی مدت رگ های خونی طولانی مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان

به گزارش «تابناک»، داود میرشکار در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت گرد و غبار در خوزستان اظهار کرد: با توجه به گزارش‌هایی که از هواشناسی خوزستان ارائه شده است، جریان همرفتی و طوفان ناگهانی در شهر نجف عراق رخ داده است، بنابراین منشأ گرد و غبار امروز (۱۰ اردیبهشت‌ماه) در خوزستان از سوی کشور عراق است.

وی افزود: بر اساس پیش‌بینی‌ها، جریان باد از سوی جنوب استان خوزستان در اواسط امروز رخ خواهد داد و پس از وقوع این جریان، شاهد بهبود شرایط گرد و غبار در اهواز و دیگر شهرهای درگیر خواهیم بود.

دبیرکارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان با اشاره به غیرحضوری شدن نوبت صبح مدارس در چند شهر استان خوزستان گفت: با توجه به اینکه هواشناسی هنوز گزارش متقنی مبنی بر تداوم این شرایط نداده است، اگر این شرایط ادامه پیدا کند حتما غیرحضوری شدن مدارس در نوبت بعد از ظهر را زودتر اعلام خواهیم کرد.

وی در خصوص اعلام دیرهنگام غیرحضوری شدن فعالیت مدارس و دو ساعت تاخیر آغاز کار ادارات و اطلاع‌رسانی این موضوع بعد از ساعت ۷ صبح، بیان کرد: با توجه به اینکه شرایط ناگهانی رخ داد، انجام پیش‌بینی‌ها بسیار سخت بود. دیشب تا پاسی از شب در حال هماهنگی بودیم و تصمیم‌گیری برای غیرحضوری شدن مدارس در نوبت صبح یا بعد از ظهر، تا صبح طول کشید و در نهایت صبح اعلام شد.

میرشکار گفت: سعی می‌شود با هماهنگی، این ایراد را برطرف کنیم و از این به بعد با هماهنگی بیشتر، نتیجه تصمیم‌گیری‌ها به موقع اعلام شود تا چنین شرایطی رخ ندهد.

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • ریکاردو، چهارشنبه فرمانده باش!
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • منشأ گرد‌و‌غبار امروز خوزستان مشخص شد
  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند