Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود ابراهیم‌زاده بازیکن تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان در حاشیه تمرین ذوب‌آهن در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی فارس در اصفهان اظهار داشت: خدا را شکر می‌کنم که با تمدید قراردادم دو سال دیگر در خدمت باشگاه ذوب‌آهن خواهم بود، تیم ذوب‌آهن شرایط خوبی دارد، جزو سه تیم اولی هستیم که تمرینات خود را شروع کرده‌ایم، مصمم هستیم که امسال نتایج بهتری را نسبت به سال گذشته کسب کنیم؛ امیدوارم به اندازه‌ای قوی عمل کنیم که حتی دست‌های پشت پرده نیز نتوانند مانع نتیجه‌گیری ما شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در واکنش به خبر احتمال تعیین سقف قرارداد برای بازیکنان فوتبال گفت: در هیچ نقطه‌ای از دنیا برای بازیکنان سقف قرارداد تعیین نمی‌شود و به نظرم در ایران هم نباید این اتفاق رخ دهد؛ اشخاصی که بحث سقف قرارداد را مطرح می‌کنند، امیدوارم مسائلی مانند تمرینات سخت، دوری از خانواده، رژیم غذایی سخت، تمرین و بازی در گرمای  ۴۰ درجه و سایر موارد را هم در نظر بگیرند.

ابراهیم‌زاده در خصوص وضعیت خود و پیش بینی‌اش از فصل پیش روی ذوب‌آهن خاطر نشان کرد: از عملکرد فصل پیش خودم راضی هستم اما امسال باید بهتر از سال گذشته باشم و به همین دلیل تمرینات و تلاش مضاعفی خواهم داشت تا در بهترین شرایط در خدمت باشگاه ذوب‌آهن باشم.

کاپیتان ذوب‌آهن ادامه داد: با توجه به این که کادر فنی و اسکلت تیم حفظ شده است، به هواداران ذوب‌آهن قول می‌دهم که در فصل پیش رو نتایج بهتری بگیریم و بازی زیبا‌تری را هم به نمایش بگذاریم.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش در خصوص مشکلات داوری عنوان داشت: تنها موردی که می‌تواند کمک کند، اضافه شدن کمک داور ویدئویی است، همه جای دنیا از این سیستم استفاده می‌کنند و فقط ایران از آن بی‌بهره است؛ نمیدانم مشکل از چه بخشی‌ است اما این مشکل باید هر چه زودتر برطرف شود تا هیچ تیمی از اشتباهات داوری متضرر نشود.

انتهای پیام/۶۳۰۹۰/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسعود ابراهیم زاده ورزش اصفهان لیگ برتر فوتبال فوتبال ذوب آهن سقف قرارداد ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • ۸ سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • کاپیتان مس: آرامش نویدکیا عامل نتایج ماست
  • 8 سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • ادعای ستاره سابق بارسا: مسی کاپیتان خوبی نبود
  • وقتی هوش مصنوعی از هر چیزی توپ درست کنه! (عکس)
  • کارشناس داوری: بازیکن پرسپولیس قبل از زدن گل اول خطا کرد
  • (ویدئو) نحوه درست کردن برنج پف کرده در خیابان‌های هند
  • آدینه با داستان/ چی از آسمان افتاد؟!