Web Analytics Made Easy - Statcounter

انسیه شاه‌حسینی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا و با اشاره به شکل کنشگری فرهنگی در جامعه هنری گفت: با شرایطی که امروز در جامعه هنری بویژه سینما (همچون جنبش نه به خشونت علیه زنان) پیش‌آمده است دقیقاً باید به خاکریزها برویم و همانند دوران جنگ (به‌خصوص اوایل آن و قبل از آزادی خرمشهر) در همان حال و هوا و با تمام وجود و به‌رغم هر لباس و ایدئولوژی ای که داریم بایستیم و دفاع کنیم چرا که این کار لازمه دفاع در مقابل هجمه‌ای است که به ما وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی ما در جشنواره‌ای خارجی شرکت می‌کردیم در برخی موارد همانند یک قدیس به ما نگاه می‌شد

وی ادامه داد: سال‌ها عده‌ای تلاش کردند که از درون و بیرون سینمای ما را از محتوا خالی کنند، در مواردی هم موفق شدند و این در حالی است که سینمای ما به دلیل محتوایی که داشت در جهان قابل‌احترام و محترم بود. وقتی ما در جشنواره‌ای خارجی شرکت می‌کردیم در برخی موارد همانند یک قدیس به ما نگاه می‌شد.

انقلاب ما انقلابی فرهنگی بود

کارگردان فیلم سینمایی (زیباتر از زندگی ۱۳۸۹) تاکید کرد: متأسفانه این محتوا را در مقطعی خالی کردند و پس از هجمه به محتوای فیلمنامه جهت این هجمه به سمت شخص و آدم‌ها منحرف شده است چنان چه آدم‌ها به خودشان شلیک می‌کنند و خبر ندارند.

شاه‌حسینی اظهار داشت: انقلاب ما انقلابی فرهنگی بود، کشوری مسلمان و ورای اسلام ملتی شرقی هستیم که برای خودمان یکسری ارزش‌ها را قائلیم.

کارگردان فیلم سینمایی (دل نمک ۱۳۶۸) گفت: با این جنبش‌هایی که راه انداخته‌اند، نمایش و رونمایی و اعتراف به گناه‌ِ کرده و گناهِ ناکرده یک ارزش شده است؛ بنابراین قرارگرفتن در چنین شرایطی را مصادف با در معرض حمله و خشونت قرارگرفتن می‌دانم. در نتیجه باید برای دفاع پشت خاکریزهای معنوی و فرهنگی برویم.

وی با اشاره به سختی‌های کار در حوزه سینما یادآور شد: در زمینه ادبیات دوستان بسیار موفق عمل کرده‌اند و آن هم به دلیل تفاوت شرایط سینما با ادبیات است. سینما دردسرهای مخصوص خودش را دارد

باید از غبار رسانه‌ای سمی رها شویم

شاه‌حسینی بیان کرد: زمان آن است که دست از برخی حرف‌ها و قضاوت‌ها و جبهه‌گیری‌ها برداشته و شروع به کار کنیم. فقط با کارکردن و کارهای ارزشی است که می‌توانیم در دهان برخی بزنیم تا جایی که در جریان هستم مسئولان سازمان سینمایی هم خواستار این موضوع هستند که اتفاقات خوبی رقم بخورد.

وی تصریح کرد: بخصوص برای جشنواره فجر امسال امید و آرزوهای بسیاری وجود دارد. به نظرم باید از این غبار رسانه‌ای سمی که دشمنان برای ما ایجاد می‌کنند و در نتیجه آن ما یکدیگر را گم می‌کنیم، رها شویم.

کارگردان فیلم شب بخیر فرمانده (۱۳۸۴) گفت: باید این غبار را بزداییم و فضا را شفاف کنیم و با کار ارزشمند خودمان ثابت کنیم که ما هنوز همان آدم‌ها هستیم و بهترین درمان این مشکل کار ارزشی کردن است؛ چرا که کار ارزشی در هر زمانی ارزشمند است.

مدیران فرهنگی باید با تمام قوا به میدان بیایند

این کارگردان ادامه داد: مدیران فرهنگی ما باید با تمام قوا به میدان بیایند؛ همان‌طور که قولش را داده‌اند و تابه اینجا آمده‌اند و عملکردشان خوب بوده یعنی در راستای اهدافشان عمل کرده‌اند. این در حالی است که پیش‌ازاین چیزی گفته اما به شکلی دیگر عمل می‌شد اما خوشبختانه دوستانی که جدید آمده‌اند همه دغدغه‌مند و نیروهای انقلابی هستند؛ حتی آن دسته از جوانانشان که در زمان انقلاب سن و سالی نداشتند، پایبند به برخی از اصول هستند.

شاه‌حسینی خاطرنشان کرد: مسئولان فرهنگی و شوراها باید از این حرکت‌ها حمایت کنند؛ اگر فیلمنامه‌ای ضعف ساختاری دارد یا به بیراهه رفته است اما حرفی برای گفتن دارد کمکش کنند که ان‌شاءالله امسال جشنواره فجر پرباری داشته باشیم؛ از آن جشنواره‌هایی که بازار فیلم پررونقی مانند سال‌های قبل داشته باشد و برای خرید آنان به ما التماس کنند.

وی گفت: به‌جای استهزا و از درون خالی‌کردن، هنرمندان باید امروز باهم متحد باشند و به‌صورت هم تیغ نکشند؛ دست‌به‌دست هم بدهند که نه سینما و نه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هیچ یک تضعیف نشود. هنرمندان باید شانه‌به‌شانه هم وارد میدان شوند تا فاصله‌ها کمتر شود و کار ارزشمند انجام دهند.

کارگردان فیلم سینمایی آب را گل نکنید (۱۳۶۸) توضیح داد: خروجی سینما قابل دیدن است و کسی نمی‌تواند در این میدان شعار بدهد بدون این که عمل کند؛ سینما بازاری است که باید محصول سالی که کاشته شده را برداشت کند. شاید بذری که کاشته شده قابل دیدن نباشد اما محصول باید به بازار بیاید و دیده شود.

کمیته فرهنگی مجلس باید به کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیاید، زیر بالِ آن را بگیرد و صرفا نقش منتقد را نداشته باشد. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمی‌تواند به‌تنهایی به جنگ مشکلات برود

شاه‌حسینی اظهار داشت: امیدوارم مسئولان و هنرمندان از زمان باقی‌مانده استفاده کنند و دست‌به‌کار شوند تا جشنواره فجر امسال پربار باشد. کمیته فرهنگی مجلس باید به کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیاید، زیر بالِ آن را بگیرد و صرفا نقش منتقد را نداشته باشد. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمی‌تواند به‌تنهایی به جنگ مشکلات برود.

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انسیه شاه حسینی جشنواره ‌های فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انسیه شاه حسینی جشنواره های فجر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انسیه شاه حسینی جشنواره های فجر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کارگردان فیلم شاه حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است

به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسین طاهری بعد از ظهر چهارشنبه طی نشستی با جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه رسانه شهرستان فومن اظهار کرد: تأثیر مؤلفه‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در تمام زوایای جامعه مشهود است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به اینکه نگاه مطالبه گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول آفرین است، گفت: نقش اصحاب فرهنگ و هنر در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی و هنری جامعه بی بدیل است.

وی با بیان اینکه به تصویر کشیدن هنر، صحبت از یک واقعیت و حقانیت است، افزود: هنر در تمام عرصه‌ها راهگشا و اثرگذار بوده و به دلیل ریشه گرفتن از حقانیت، قابل پذیرش و حائز اهمیت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با تاکید بر تولیدات هنری در اجرای قرارگاه «شهید آوینی» در استان ادامه داد: این طرح با ردیف بودجه مشخص که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ۲۰ فروردین همزمان با سالروز شهادت شهید آوینی آغاز شده و تا ۲۰ خردادماه سال جاری مرحله نخست آن اجرایی می‌شود.

طاهری با اشاره به اینکه ۵۰ میلیارد ریال برای تقویت پروژه‌ها و برنامه‌های فرهنگی استان گیلان تعیین شده است، تصریح کرد: باید ارزش و جایگاه والای هنر را در رشته‌های مختلف درک کرده و برای توسعه و اعتلای نام فرهنگ و هنر استان گام‌های جدی برداریم.

وی با تشریح فعالیت‌های کانون‌های مساجد به طرح «هزار مشعل» اشاره کرد و افزود: «هزار مشعل» به واسطه فعالیت قریب به ۱۰۰۰ کانون در استان گیلان طراحی شده و در قالب این طرح هر کانون به مانند یک مشعل در فعالیت‌های فرهنگی محسوب شده است.

کد خبر 6088049

دیگر خبرها

  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • آغاز به کار همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • بوشهر میزبان جشنواره موسیقی خلیج‌ فارس
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • سلماس؛میزبان هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • ارسال ۳۴۲ اثر به دبیرخانه جشنواره تئاتر فتح خرمشهر
  • چرا رئیسی مسئولیت کار‌های خود و دولتش را قبول نمی‌کند؟