Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@03:25:24 GMT

شهریه ثابت مدارس غیردولتی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۲۱۲۴

شهریه ثابت مدارس غیردولتی اعلام شد

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، احمد محمودزاده درباره میزان شهریه مدارس اظهارداشت: شهریه ثابت و فوق برنامه هر مدرسه به طور جداگانه در سامانه www.mosharekatha.ir اعلام شده است.

وی افزود: هر مدرسه باید تابلو میزان شهریه را از آموزش و پرورش منطقه دریافت و در مدرسه نصب کند و به این صورت دیگر نیازی به مراجعه خانواده در سامانه نیست، والدین می توانند با مراجعه به مدرسه ثبت نام دانش آموزان را کامل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: همچنین خانواده ها می توانند برای پرداخت شهریه با مدارس به توافق برسند که بخشی را درهنگام ثبت نام و مابقی را در فرآیند سال تحصیلی انجام دهند.

محمودزاده ادامه داد: شهریه هر مدرسه با مدرسه دیگر و هر استان با استان دیگر متفاوت است، به همین دلیل هم افزایش شهریه به صورت درصدی اعمال نشده و متناسب با عملکرد مدارس به دنبال افزایش شهریه هستیم.

وی یادآورشد: امسال درنظر داشتیم که شهریه مدارس با رقم های بالا افزایش چندانی پیدا نکند و مدارس با میزان شهریه پایین فعالیت های آموزشی و پرورشی بهتری داشته باشند.

هزینه های کلاس فوق برنامه اختیاری است
معاون وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در سامانه شهریه فوق برنامه دانش آموزان هم مشخص شده است، البته شهریه کلاس های فوق برنامه و هرگونه خدمات دیگر مانند هزینه های مربوط به ایاب و ذهاب، لباس فرم و تغذیه اختیاری و متفاوت با شهریه ثابت است.

محمودزاده با بیان اینکه شهریه ثابت برای همه مدارس لازم الاجراست، افزود: سایر هزینه ها در مدارس اختیاری است و خانواده ها می توانند پرداخت نکنند همچنین اینکه مدارس نمی توانند هزینه ای با عنوان کمک های مردمی از اولیا دریافت کنند.


وی همچنین درباره تفاوت الگوی شهریه امسال به سال های گذشته اظهارکرد: امسال ۳۵ امتیاز از صد امتیاز به فرآیندها و فعالیت های آموزشی و پرورشی مدارس تعلق گرفت که البته برای سال تحصیلی آینده این فرآیند و الگو تغییراتی خواهد داشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برای سال تحصیلی آینده، اجرایی سازی سند تحول بنیادین با توجه به شاخص های بررسی شده در قرارگاه و هم امتیاز رویکردهای پرورشی، تربیتی و آموزشی افزایش می یابد.

محمودزاده تاکید کرد: سال تحصیلی آینده کارنامه موفقیت آمیز مدرسه بررسی می شود و در نهایت این عملکرد را به میزان شهریه گره می زنیم.

تاخیر در ورود به سامانه به حجم بالای کاربران مربوط می‌شود
وی درباره تاخیر در ورود کاربران به سامانه اعلام شهریه مدارس توضیح داد: سامانه www.mosharekatha.ir در خدمت همه موسسان، مدیران و اولیا دانش آموزان برای مشاهده میزان شهریه هر مدرسه قرار دارد، احتمال دارد با توجه به اینکه حجم ورود به این سامانه زیاد است، وارد شدن با کندی همراه شود اما مشکلی از نظر مسائل فنی وجود ندارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: حسین طائب مذاکرات دوحه کنکور مدارس غیر دولتی رییس سازمان مدارس حسین طائب مذاکرات دوحه کنکور آموزش و پرورش میزان شهریه فوق برنامه شهریه ثابت سال تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۲۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین

نسخه ترمیم سند تحول بنیادین توسط شورای عالی آموزش و پرورش تدوین شده است، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی این نسخه پرداخته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی نسخه ترمیم سند تحول بنیادین پرداخته است.

در بخشی از این گزارش آمده است: در نسخه ترمیمی، مواردی از عدم تطابق حرف کلی سند تحول با سیاست‌های نظام و حتی قوانین بالادستی به چشم می‌خورد. به عنوان مثال سیاست نظام در قبال مدارس دولتی، تقویت و در قبال مدارس غیردولتی، مدیریت آن‌ها است. اما در سند دقیقاً نگاهی خلاف این موضوع وجود دارد و با نگاه خوش‌بینانه، پرداختن به موضوع مدارس دولتی و غیردولتی برابر است و با نگاه بدبینانه، کفه ترازو به سمت توجه بیشتر بر مدارس غیردولتی سنگینی می‌کند.

استفاده از نظرات 36 منتقد در بررسی و ترمیم سند تحول بنیادین

در طول بیش از یک دهه‌ای که از تصویب سند فعلی می‌گذرد، نظام آموزشی کشور، معلمان، دانش‌آموزان و دست‌اندرکاران امر تربیت، اتفاقات مهم و اثرگذاری را از سر گذرانده‌اند. انتظار می‌رفت نسخه ترمیم‌یافته نگاهی جامع‌ به این مسائل و چالش‌ها داشته باشد. با این حال به‌نظر می‌رسد بسیاری از این تجربیات از دید نگارندگان نسخه ترمیمی مغفول مانده‌اند از جمله تجربه آموزش مجازی، تعلیم و تربیت کودک، تأمین و تربیت نیروی انسانی.

وضعیت کنونی تعلیم‌وتربیت کشور با وجود بسیاری از مسائل ریز و درشت، دارای چند مسئله و گلوگاه اساسی است که نسبت به سایر موارد اولویت دارند. موضوعاتی مانند مسئله «تربیت معلم»، «وضعیت مدارس دولتی عادی» و... را می‌توان از این قبیل مسائل برشمرد. علی‌رغم اینکه انتظار می‌رود نسخه ترمیم‌یافته خلأها و چالش‌های موجود در نسخه پیشین را با تاکیدات «کافی» و «مناسب» پوشش دهد، اما به نظر می‌رسد این نسخه به قدرکافی و مطلوب به این مسائل توجه نداشته است.

مشروح این گزارش را در اینجا مشاهده کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدردانی از معلمان مدرسه شهید حجه فروش همدان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین