Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی و رفتارشناس سگ گفت: در آمریکا طبق آمار 200 میلیون نفر سگ دارند و درعین حال آمار یوتانایز سگ‌ها در این کشور 50 میلیون است که شامل سگ‌های ولگرد و خانگی می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا؛ سالانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان مورد حمله سگ‌ها قرار می‌گیرند و آمارها می‌گویند اغلب این قربانیان کودکان هستند و این به آن معناست که حمله سگ و مدیریت سگ‌های ولگرد معضلی جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سگ ها چهارمین موجودات مرگبار در دنیا هستند. در ایران بیش از  چهارمیلیون و ٢٠٠هزار سگ وجود دارد.

مدتی است کودکان و بزرگسالان مورد آماج حملات سگ‌های ولگرد قرار می‌گیرند.

در هفته گذشته دو کودک قمی،یکی پسربچه 6ساله و دیگری 4ساله در منطقه دامشهر شهر قم به دلیل شدت جراحات ناشی از حملات سگ‌های ولگرد جان خود را از دست داده‌اند علاوه‌براین در خردادماه 5 هم‌وطن تبریزی مورد حمله قرار گرفتند که یکی از آن‌ها کودک 5 ساله بود.

در این راستا طهمورث کامرانی مربی و رفتارشناس سگ در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا درباره حمله سگ‌های ولگرد به انسان و با اشاره به اتفاقات اخیر در یکی از مناطق اطراف قم اظهارکرد: در کل دنیا به غیر از سه کشور هند، ترکیه و ایران سگ و گربه ولگرد با داروی خواب‌آور یوتانایز می‌شوند که معنای آن مرگ با داروی خواب‌آور است. این اقدام حتی در برخی کشورها برای انسان‌هایی که مبتلا به بیماری‌های لاعلاج هستند، صورت می‌گیرد.

وی افزود: عامل اصلی از بین رفتن یوزپلنگ ایرانی، سگ‌ها بوده‌اند که حملات دسته‌جمعی انجام می‌دادند. در تمام دنیا سگ و گربه ولگرد یوتانایز می‌شوند. اگر هم صاحب سگی فوت کند، سگش را به پناهگاه می‌برند و روی قفس آن مشخصاتش را می‌چسبانند تا مشخص شود که سن و خلق و خوی و رفتار آن سگ با بچه‌ها و آدم‌ها و سایر سگ‌ها و حیوانات چگونه است. یک ماه این سگ وقت دارد و اگر در این مدت کسی نیامد آن را به رایگان به سرپرستی بگیرد، با داروی خواب آور آن را از بین می‌برند.

کامرانی با اشاره به اینکه در دنیا اگر امکان گرفتن سگ ولگرد با تور نباشد، با تفنگ دارت آن را می‌زنند، عنوان کرد: علیرغم اینکه ما در کشور این کار را انجام نمی‌دهیم، یک عده سلبریتی خاص هم هستند که به سگ‌های ولگرد غذا می‌دهند این درحالی است که غریزه شکار سگ‌های ولگرد باید ارضا شود هرچند که  عقیم باشد و شکمش هم سیر باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه برای کاهش تعداد سگ‌های ولگرد چه اقداماتی باید انجام شود؟ خاطر نشان کرد: باید سگ‌های ولگرد را به پناهگاه‌ها برد حتی اگر سگ‌ها در پناهگاه به جان هم بیفتند. حتی اگر سگ را عقیم کنیم و شکمش را سیر کنیم، چون حیوان شکارچی است، ممکن است رها بودن آن آسیب‌رسان باشد.

کامرانی به جرم بودن غذادادن به سگ‌های ولگرد در کشورهای خارجی اشاره کرد و با بیان اینکه اگر کسی در کشورهای خارجی وسط شهر برای سگ و گربه غذا بریزد، جریمه می‌شود، به مردم توصیه کرد به سگ‌های ولگرد غذا ندهند.

وی بر لزوم عقیم کردن سگ‌های ولگرد تأکید کرد و گفت: عقیم‌سازی باعث می‌شود که نسل سگ‌های ولگرد زیاد نشود و در یک دهه از بین بروند.

این مربی و رفتارشناس سگ از غذاندادن توسط مردم، عقیم‌سازی و انتقال به پناهگاه به عنوان سه راه حل کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت بحران سگ‌های ولگرد یاد کرد و با بیان اینکه در ایران سگ‌های ولگرد را نمی‌کشند، گفت: در آمریکا طبق آمار  200 میلیون نفر سگ دارند و درعین حال آمار یوتانایز سگ‌ها در این کشور 50 میلیون است که شامل سگ‌های ولگرد و خانگی می‌شود. به همین دلیل در خیابان‌های آنجا سگ ولگرد نیست.

کامرانی معتقد است اگر در ایران عملیات یوتانایز روی سگ‌های ولگرد انجام نشود، آمار حملات سگ‌ها به مردم و کودکان بیشتر می‌شود. خیلی از دامپزشکان هم این‌ها را می‌گویند ولی فقط فحش می‌خورند از برخی مردم که اجازه یوتانایز نمی‌دهند. 

وی حفظ حیات وحش را یکی از دلایل اصلی یوتانایز کردن سگ و گربه ولگرد در خارج از کشور دانست و یادآور شد: حیوانی که جنگلی بوده، الان در کوه زندگی می‌کند و حیوانی که کوهی بوده، الان در کویر زندگی می‌کند و حیوانی که بیابانی بوده، در شمال کشور حضور دارد و همه این اتفاقات به‌خاطر فرار از موجودی به نام سگ بوده است چراکه سگ‌های ولگرد باعث به‌هم ریختن اکوسیستم می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دارو آمریکا سگ ولگرد حمله سگ ها غذا دادن به سگ ها داروی خواب آور سگ های ولگرد سگ و گربه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۲۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد

به گزارش تابناک به نقل از میزان – گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا CHRC به‌تازگی منتشر شد؛ این گزارش به موضوع‌های متعدد حقوق بشری که طی دهه‌های متمادی بر زندگی کانادایی‌ها تاثیر گذاشته پرداخته است و چالش‌های حقوق بشری مداوم این کشور را بررسی و اعلام کرده است.

افزایش اسلام‌هراسی، جنایت‌های نفرت‌محور، نقض مداوم حقوق افراد معلول و تاثیرات نژادپرستی محیطی بر جوامع بومی، سیاه‌پوست و دیگر جوامع نژادی از مهم‌ترین چالش‌هایی هستند که گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا به آن‌ها پرداخته است.

کمیسر حقوق بشر کانادا هنگام ارائه گزارش یاد شده به پارلمان این کشور به نرخ فزاینده دریافت شکایت‌های مربوط به تبعیض و سخنان نفرت‌محور اشاره و اظهار کرد: در طول سال ۲۰۲۳ مسائل مبرم حقوق بشری بر زندگی روزمره مردم در سراسر کانادا تاثیر گذاشت.

وی همچنین تصریح کرد: کمیسیون حقوق بشر کانادا به‌عنوان یک نهاد ملی مدت‌ها است که به وجود نژادپرستی سیستماتیک علیه سیاه‌پوستان در این کشور اذعان دارد.

نکات برجسته گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا عبارتند از:

- شکایت اعضای نیرو‌های مسلح کانادا از آزار جنسی و تبعیض
- شکایت از اسلام‌هراسی
- شکایت از جنایت‌ها و سخنان نفرت‌محور
- شکایت از تاثیرات نامتناسب قوانین بر وضعیت و بهره‌مندی جوامع و افراد بومی، سیاه‌پوست و دیگر اقلیت‌های نژادی
- شکایت از رویکرد تبعیض‌آمیز و نژادپرستانه پلیس کانادا
- شکایت افراد معلول از نقض حقوق بشر در زمینه‌های مختلف
- شکایت زنان از نقض حقوق بشر در زمینه‌های مختلف و تبعیض‌های جنسیتی به‌ویژه در دستمزد
- شکایت بی‌خانمان‌ها از تداوم بحران مسکن

در بخشی از گزارش یاد شده به موضوع نقض حقوق زندانیان در کانادا اشاره شده و آمده است که اداره زندان‌های کانادا به دلیل ناتوانی در ارائه مراقبت و درمان کافی به زندانیان معلول عملا حقوق آن‌ها را نقض می‌کند.

در عین حال، زنان زندانی در زندان‌های فدرال کانادا که عمدتا از بومیان هستند، از تاثیرات گسترده رویکردهای تبعیض‌آمیز رنج می‌برند؛ آن‌ها بیش از حد گرفتار سیستم طبقه‌بندی امنیتی، حبس در سلول‌های انفرادی و ... هستند.

گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا همچنین اعلام کرد که باید در سیستم مدیریت داده‌های شکایت‌های حقوق بشری این کشور بازنگری انجام شود.

دیگر خبرها

  • تظاهرات حامیان فلسطین مقابل محل ضیافت شام بایدن
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • جنبش دانشگاهی آمریکا خواب را ازچشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • بدون همکاری شهروندان معضل سگ‌های ولگرد حل نمی‌شود
  • جنبش دانشجویی آمریکا خواب را از چشم قاتلان کودکان غزه ربوده است
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران