Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل راه آهن کشور با بیان اینکه طی تفاهم نامه‌ای قرار شد اولویت حمل کالا‌های اساسی به بخش ریلی داده شود، از رشد ۱۵۰ درصدی حمل ریلی کالا‌های اساسی در بهار امسال نسبت به بهار پارسال خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید میعاد صالحی در مراسم الحاق ۳۱۹ دستگاه ناوگان تولید داخل و یا بازسازی شده به شبکه ریلی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ رکورد تولید داخلی ناوگان هم به لحاظ تعداد و هم عرضه شکسته شد و بخش دوم آن به نیمه دوم سال گذشته بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به نامگذاری امسال، یکی از مصادیق تولید دانش بنیان را حمل و نقل ریلی دانست و گفت: این حوزه هم اشتغال زاست و هم جهش فناوری را در پی دارد.

وی با اشاره به یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه حمل و نقل ریلی خاطرنشان کرد: زمانی که راه آهن را تحویل گرفتیم، بدهی‌های چند هزار میلیارد تومانی، زمین گیری بخشی از ناوگان و عقب ماندگی داشتیم که بخشی از بدهی را تسویه کردیم.

مدیرعامل راه آهن با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های تبصره ۱۸ قانون بودجه و ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید تصریح کرد: با استفاده از این ظرفیت‌ها این امکان به سرمایه گذاران داخلی برای سرمایه گذاری در بخش ریلی داده می‌شود.

وی افزود: دو ماه قبل تفاهم نامه‌ای برای حمل ریلی کالا‌های اساسی امضا کردیم و قرار بر این شد ریل اولویت اصلی حمل کالا‌های اساسی باشد. رشد ۱۵۰ درصدی حمل ریلی کالا‌های اساسی در سه ماهه اول امسال نسبت به بهار سال گذشته نتیجه تمرکز بر همین موضوع است.

معاون وزیر راه و شهرسازی به ورود اولین قطار کانتینری قزاقستان به ایران و سپس ترکیه و اروپا در دو هفته قبل اشاره و تأکید کرد: با حضور رؤسای جمهور ایران و قزاقستان از این قطار استقبال شد و تفاهم نامه برای راه اندازی این کریدور به امضا رسید. سعی می‌کنیم کریدور‌های شمال – جنوب و شرقی و غربی را فعال کنیم.

وی گفت: فردا با انجمن تولید کنندگان حمل و نقل ریلی جلسه‌ای برای کاهش بروکراسی و افزایش حداکثری تولید ناوگان برگزار خواهیم کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه به ناوگان مسافری ریلی کمتر پرداخته شده، اظهار داشت: اقتصاد حمل و نقل مسافری خصوصاً در ایام کرونا آسیب دید. با این حال امسال ۶ لوکوموتیو نو و یک لوکوموتیو بازسازی شده به ناوگان افزوده می‌شود. سیاست اصلی ما نفوذ فناوری در حمل و نقل ریلی است که به خلق ارزش افزوده منجر شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمل و نقل ریلی کالاهای اساسی رکورد تولید داخلی کالا های اساسی حمل و نقل ریلی ریلی کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۲۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان کرمانشاه
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان