Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک فلسطینی که در پایگاه هوایی سابق آمریکا در افغانستان تحت شکنجه‌های جسمی و روحی قرار داشت، این زندان را جهنمی بدتر از گوانتانامو دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سامر البرق» شهروند ۴۷ ساله فلسطینی ساکن کرانه باختری با تشریح آنچه بر او در زندان پایگاه هوایی سابق آمریکا در افغانستان گذشته بود، گفت: در زندان بگرام که در واقع جهنمی بدتر از زندان گوانتانامو است، تحت انواع شکنجه‌های جسمی و روحی قرار گرفتم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره شکنجه‌هایی که در طول ۳ ماه که در سال ۲۰۰۳ در پایگاه بگرام افغانستان گذرانده بود، گفت: با وجود گذشت سال‌ها، هنوز نتوانسته‌ام از اثرات و تجربیات خود در زندان در پایگاه هوایی بگرام خلاص شوم.

البرق به «آناتولی» گفت که توسط آمریکا به اتهام عضویت در القاعده و برنامه ریزی برای حملات بازداشت شده بود، اما پس از اینکه هیچ دلیلی علیه وی پیدا نکرده بودند، آزاد شد.

وی با اظهار اینکه فارغ التحصیل رشته میکروبیولوژی از پاکستان است، افزود که در اواخر دهه ۹۰ میلادی مانند بسیاری از افراد در آن زمان، داوطلبانه با تعداد زیادی از عرب‌ها و اتباع سایر کشور‌ها با نیت ارائه خدمات درمانی به مردم افغانستان عازم این کشور شده بود.

پزشک فلسطینی درباره چگونگی بازداشت خود گفت که در سال ۲۰۰۳ درحالی که در اسلام‌آباد برای گذراندن دوره دکترای خود آموزش می‌دید، توسط نیرو‌های امنیتی پاکستان بازداشت شد.

وی افزود: من ۳ روز را بدون هیچ تحقیق و توضیحی در زندان‌های پاکستان گذراندم، سپس به آمریکایی‌ها تحویل داده شدم.

البرق با بیان اینکه آمریکایی‌ها مستقیماً او را به پایگاه هوایی بگرام در افغانستان فرستادند، گفت که او به عضویت در سازمان القاعده، برنامه‌ریزی برای حمله به اهداف آمریکایی و شرکت در جلسات با رهبران القاعده متهم شده بود.

این شهروند فلسطینی با بیان اینکه در بگرام تحت شکنجه‌های مختلف جسمی و روحی قرار گرفته است، افزود: «لباس‌هایم را به طور کامل درآوردند و به مدت ۲ هفته مرا به همین صورت نگه داشتند. آنقدر ضعیف بودم که نمی‌توانستم خودم را از سرمای شدید محافظت کنم. تا امروز هنوز از آن سرمای شدید خلاص نشده‌ام. آن‌ها مرا در قفسی کاملاً بسته قرار دادند. در زندان بگرام هر روز مرگ را با چشمان خود می‌دیدم».

البرق ادامه داد که پس از بگرام نیز به اردن منتقل شده و درحالی که هیچ جرمی درخصوص بازداشتش به اثبات نرسیده بود ۵ سال دیگر نیز در این کشور زندانی بود.

وی در ادامه نیز از اردن به کرانه باختری منتقل و به مدت ۲ سال در آنجا مانده بود، که این بار توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شد.

سامر البرق با اشاره به اینکه دادگاه رژیم اشغالگر قدس حکم ۷ سال حبس از جمله ۴ سال حبس انفرادی را برای وی صادر کرده بود، تأکید کرد که اتهامات رژیم صهیونیستی نیز عضویت وی در گروه القاعده بود، اما هیچ مدرکی برای اثبات این موضوع وجود نداشت.

وی پس از آزادی از زندان ازدواج کرد و صاحب یک فرزند شد و اکنون در یک کلینیک خصوصی در شهری در کرانه باختری فعالیت می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زندانی فلسطینیان آمریکا اسیر فلسطینی پایگاه هوایی بگرام پایگاه هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۲۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خون در چشمان بلینگام: انتقام با پیراهن پادشاه!

به گزارش "ورزش سه"، امشب 22 بازیکن در آلیانز بازی را برای بایرن و رئال شروع خواهند کرد ولی شاید هیچکدام مثل جود بلینگام باانگیزه و حریص پیروزی نباشند.

ستاره انگلیسی رئال هرگز نتوانسته بایرن را شکست دهد و در هفت مسابقه از 8 تقابل مستقیم تسلیم شده است: او فقط توانسته یک تساوی (2-2) برابر تیم مونیخی به دست آورد و هرگز برابر باواریایی‌ها گلی به ثمر نرسانده است.

جود با چشمانی خونین به بازی امشب رسیده است. بله، بلینگام اینگونه پای به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا خواهد گذاشت. 

یک سال پیش، بایرن پس از دیداری که بازیکن انگلیسی به دلیل مصدومیت زانو نتوانست در آن بازی کند، رویای قهرمانی در آلمان را هم از او گرفت. مصدومیتی که باعث شد دو بازی آخر بوندسلیگا (آگسبورگ و ماینتس) را از دست بدهد. غیبتی که خود و تیمش تاوان سختی برایش دادند. دورتموند برابر ماینتس متوقف شد و بایرن با پیروزی برابر کلن در عین شگفتی به قهرمانی رسید.

حالا پس از 340 روز، اعجوبه انگلیسی بار دیگر با غول باواریایی روبه‌رو می‌شود. اما این جود با یک سال پیش متفاوت است.

او حالا بازیکن رئال، پادشاه فوتبال اروپاست و احساس می‌کند رهبر و امید اصلی گروهی از بازیکنان است که مدت‌هاست با تاریخ این رقابت‌ها عجین شده‌اند.

جود که با سیتی نیز حسابی تسویه نشده داشت (سه شکست متوالی) همانطور که در بازی برگشت مرحله یک چهارم نهایی تلافی کرد، می‌خواهد از شر طلسم بایرن نیز خلاص شود. جالب اینجاست که بایرن مدت‌هاست که دیگر خاری در چشم رئال مادرید نیست و رئال در سه دوره متوالی توانسته این تیم را از لیگ قهرمانان کنار بزند اما برای بلینگام، بایرن هنوز یک کابوس است.

حتی یک خاطره خوب که بلینگام مقابل بایرن داشته باشد وجود ندارد: تا اینجای کار، تیم باواریایی بزرگترین دشمن اوست. جود با دورتموند پس از هشت بازی نتوانست بایرن را شکست دهد: پنج شکست در مسابقات بوندسلیگا و دو شکست دیگر در بازی‌های سوپرجام آلمان. تساوی 2-2 فصل 23-2022 تنها نتیجه ارزشمند جود برابر بایرن است.

بلینگام در هر چهار دیدار خود در آلیانز شکست خورد. دو بار اول او هنوز در بوروسیا دورتموند بازیکن تعویضی بود. در فینال سوپرجام در سپتامبر 2020 با نتیجه 2-1 و سپس شکست 4-2 در اولین دیدارشان در لیگ در سال 2021. 

او در دو بازی آخر لیگ برابر بایرن شروع کننده بود: شکست 3-1 در سال 2022 و 4-2 در سال 2023. علاوه بر این، در 511 دقیقه‌ای که جود در بازی‌های رسمی مقابل بایرن بازی کرد، گل نزد و دو کارت زرد گرفت، با 25 گل خورده (متوسط ​​3.1 در هر بازی) و 14 گل زده برای زردها.

بلینگام امسال با رئال از لایپزیش و سیتی انتقامش را گرفته (او در سه بازی از پنج بازی برابر لایپزیش نیز شکست خورده بود تا اینکه امسال آنها را شکست داد.)

دو انتقام به خوبی نهایی شد و مانده سومی، غولی به نام بایرن اما جود با خون در چشمانش به آلیانز رسیده است.

دیگر خبرها

  • خون در چشمان بلینگام: انتقام با پیراهن پادشاه!
  • مشکلات جسمی اسرای فلسطینی بعد از آزادی بر اثر شکنجه در زندان
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • بهره‌مندی ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی از عفو و نهادهای ارفاقی در سال ۱۴۰۲
  • عفو ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی در سال گذشته
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • عکس/همایش «قدس از چشمان آقای نادر»
  • شهادت اسیر فلسطینی ۱۰ روز بعد از بازداشت توسط نظامیان صهیونیست